Глазгоу Рейнджърс - Ливърпул 18.10.2011, 21:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Re: Глазгоу Рейнджърс - Ливърпул 18.10.2011, 21:30 ч.

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 20 окт 2011 01:54

Ем щом смяташ, че с Кени е до тук това говори доста за теб и за твоето уважение към него. И вие давате ли си сметка, че ако обърне всичко на опаки отново ще му се радвате след всичко което пишете в момента? Между другото не си личи, че сте големи напротив !! А аз сам на 20 години :)

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 20 окт 2011 01:57

JalkiSte написа:
dsadsadasdasdasd написа:Не мисля, че човек, който е бил свидетел на Ливърпул по онова време би говорил така за Далглиш? Нали? Така, че варианта ти, че е по голям отпада мигновено. Мисли малко !
А за Ашли хахахах. Какво направи срещи нашите, много по-малко от Даунинг. Другото миналата година отново Даунинг бе обявен за по-добър от него.

Първо - от всеки трети негов пост си личи, че е по-голям, ама както и да е.Гарантирам ти, че е поне на 35 :lol: .Относно Далглиш - не виждам какво толкова лошо е казал, позволява си да го критикува, но за съжаление не мисля, че е без основание.
Второ, срещу нашите "Ашли хахахах" не направи много, но толкова направиха и неговите съотборници, просто трудно играят срещу нас.Надявам се, че няма да припишеш тази заслуга на Далглиш, след като и при най-черния дявол според повечето от вас тук Рафа Бенитес това си го правехме най-редовно.Но гледай Йънг какво е направил в мачовете на Юнайтед досега, колко голове вкара и асистенции записа?Но нищо, нашият е първи по асистенции за МИНАЛИЯ сезон в ДРУГ отбор, ще го почакаме да се адаптира и да добие самочувствие и всичко ще е наред :lol: Пак казвам - ужасно много ще се радвам, ако това стане, но в момента е пълна дупка и не виждам защо не трябва да го признаваме.
И трето - останалите ти писания изобщо няма да ги коментирам, защото по никакъв начин не са свързани с моя пост.
P.S. И тъй като виждам, че си загрижен за моето интелектуално развитие и ме призоваваш да "мисля малко" и аз бих си позволил да ти дам един малък съвет - пише се "полОжение".Не знам как го бъркаш, като то дори не изисква и минимално да се замислиш ;)

Какво ? Я се съвземи бе човек, Юнайтет имат повече победи в двубои. А при Рафа все падаха нашите освен в оня мач 1:4 Искарай си статистика и виж колко на колко са победите в последните 20 години?

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 20 окт 2011 02:05

JalkiSte написа:
dsadsadasdasdasd написа:Не мисля, че човек, който е бил свидетел на Ливърпул по онова време би говорил така за Далглиш? Нали? Така, че варианта ти, че е по голям отпада мигновено. Мисли малко !
А за Ашли хахахах. Какво направи срещи нашите, много по-малко от Даунинг. Другото миналата година отново Даунинг бе обявен за по-добър от него.

Първо - от всеки трети негов пост си личи, че е по-голям, ама както и да е.Гарантирам ти, че е поне на 35 :lol: .Относно Далглиш - не виждам какво толкова лошо е казал, позволява си да го критикува, но за съжаление не мисля, че е без основание.
Второ, срещу нашите "Ашли хахахах" не направи много, но толкова направиха и неговите съотборници, просто трудно играят срещу нас.Надявам се, че няма да припишеш тази заслуга на Далглиш, след като и при най-черния дявол според повечето от вас тук Рафа Бенитес това си го правехме най-редовно.Но гледай Йънг какво е направил в мачовете на Юнайтед досега, колко голове вкара и асистенции записа?Но нищо, нашият е първи по асистенции за МИНАЛИЯ сезон в ДРУГ отбор, ще го почакаме да се адаптира и да добие самочувствие и всичко ще е наред :lol: Пак казвам - ужасно много ще се радвам, ако това стане, но в момента е пълна дупка и не виждам защо не трябва да го признаваме.
И трето - останалите ти писания изобщо няма да ги коментирам, защото по никакъв начин не са свързани с моя пост.
P.S. И тъй като виждам, че си загрижен за моето интелектуално развитие и ме призоваваш да "мисля малко" и аз бих си позволил да ти дам един малък съвет - пише се "полОжение".Не знам как го бъркаш, като то дори не изисква и минимално да се замислиш ;)

Та аз тука да не пиша роман или книга бе? Пиша си на фонетик и изобщо не ме интересува и не се замислям как сам го написал. Така че това по точно беше нещо като дразга да ме засегнеш спокс не се засягам лесно. Щом си разбрал какво сам написал няма проблем :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 20 окт 2011 02:09

Е оня пич наистина е прав че тука много трениори има. Прав си брат и то много :lol: :lol: :lol:
Според мене трябва да дойдат Хенри и компания и да назначат някой туко виж Агуерота Магуерота и тн заиграят в Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 окт 2011 13:11

dsadsadasdasdasd написа:Е оня пич наистина е прав че тука много трениори има. Прав си брат и то много :lol: :lol: :lol:
Според мене трябва да дойдат Хенри и компания и да назначат някой туко виж Агуерота Магуерота и тн заиграят в Ливърпул.

Абе ти мазохист ли си ? Мангалите ни бъзикат вече толкова години ,че нямаме титла а ти се радваш ..на кое се радваш бе мом4е ? Керъл блестял ..къде блести бе ..на масата ли ? Станахме за срам пред целия свят а ти се радваш,иронизираш и обиждаш фенове на Ливърпул ? Постави си не нашето място ,примерно аз съм вече 22 години фен на този велик отбор а от 21 г нямаме титла ! Представи си как ще се чустваш при това положение ...дали няма всичко да те дразни ,дали няма да изискваш максимума от всеки футболист ,дали няма да те дразни поредната нулева година ...аз искам титла бе момче ,не ме интересува кой е тренор..важното е да ни направи шампиони ..това е голямата цел ..всичко друго за мен е провал ..ако не може да ни направи да си ходи ! Какво значение има дали е легенда или не ,аз си го уважавам за това което е постигнал в миналото ,но в момента настоящето е важно ..разбираш ли ...ако бяхме спечелили титла скоро може би нямаше да сме такива максималисти и напрежението щеше да е по малко ,но не сме ! Ква е тая е глупава ирония ..аз съм от 25 години във тоя футбол и ти ми говориш за футбол ..е аре малко от малко се усещайте бе момчета .Ок явно ти много харесваш Кени Далглиш като тренор,но защо трябва да иронизираш и обиждаш някой ,който не го харесва ? Още повече ,че и неутралните фенове масово казват ,че сме слаби и подиграват Ливърпул !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 20 окт 2011 14:00

Зимата шефа трябва да отвори кесията за Азар, защото вече има интерес от Челси и Сити! При всички положения вече ще ни е много трудно за Азар. Джонсън като гледам не му се идва, в Сити си остава. Мата го изпуснахме. тъй че опциите ни за дясно крило намаляват. Нападател също трябва. Стабилен защитник, защото Кара вече е за пенсия и един халф за централната зона на терена с фантазия, скрити пасове и най-важното да може да създава добри, бързи атаки.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 20 окт 2011 14:39

колеги, обръщам се към тези от вас, които "не харесват" (това са ваши думи) Кени Далглиш и така яростно сте се нахвърлили към колегата dsadsadasdasdasd за дето го подкрепя. Аз съм фен на отбора от 15тина години, от времето на Рой Евънс, когато въпреки хубавата игра (според мен) ние така и не успяхме да стигнем до титлата и затова по-късно той беше заменен от Жерар Улие. За съжаление аз съм нямал привилегията като някои от вас да видял Ливърпул шампион, но всяка година също като вас вече толкова време чакам това да се промени. Нямал съм и привилегията да видя Кени като футболист и първия му период като мениджър, дори разбрах за съществуването му 3-4 години след като станах фен на клуба. Като изключим провала на Греъм Сунес, съм видял може би най-тежкия период в историята на Ливърпул, но това нито за миг не е разколебало подкрепата ми към клуба или чувството че съм фен на най-великия клуб в света. Факт е че година след година, провал след провал, човек трудно може да види светлината в тунела, но аз за първи път виждам това от януари т.г. насам, от връщането на Краля. Нека си припомним, че преди той да се върне в клуба ние бяхме на 16 място, миналата година по това време бяхме дори в зоната на изпадащите. За няколко месеца той ни изкара от тинята и направи така, че отново останалите водещи тимове да се страхуват от нас и да говорим за място в шампионската лига и дори титла (миналата година по това време това беше немислимо). ОК, Кени е човек и като такъв предполагам, че не е безгрешен, но кажете ми кой е алтернативния вариант, който ще взима само и единствено правилните решения? Кой е този, който с магическа пръчка ще направи така че Ливърпул за един трансферен прозорец ще заприлича на отборите ви от Фифа Мениджър и всички световни звезди ще заиграят при нас - та дори и там са нужни няколко трансферни прозореца за да стане това факт и то ако играеш на "easy mode". Факт е че пролетния сезон с кажи-речи същите играчи, които се бореха за оцеляване той постигна резултати, с които ако се гледаше само пролетния полусезон щяхме да бъдем на 3 място. Факт е че и този сезон правим един от най-силните си стартове от доста време насам и всичкото това с все още нов и поради това несработен отбор. Това, че с толкова много нови играчи ние сме на 5то място, на 2 точки от 4тото и на 8 от първото, трябва само да ни изпълва с оптимизъм, защото колкото повече се сработват играчите и играят заедно, толкова повече и играта ще се подобряват. ОК, зная че сте нетърпеливи и искате резултати веднага, но нали знаете че хубавите неща стават бавно. Гледайте симптомите и ще видите, че величието на нашия клуб се завръща. Самия факт, че ние вече искаме само победи независимо от името на съперника и не се страхуваме от никого е показателен за това. Всичко това ние дължим на нашия Крал - може би най-впечатляващата личност свързвана с ФК Ливърпул. Освен това като се има предвид, че трудните мачове на Ман Сити тепърва започват, а и като цяло преките ни конкуренти за челото на ВЛ ще навлизат в натоварена програма заради участието им в евротурнирите и всичко това ще съвпадне с все по-доброто обиграване на нашия отбор, ние сме в повече от изгодна позиция за преследване дори на титлата този сезон. Честно казано очакванията ми са че до Коледа ние на места все още ще имаме колебливи изяви, но на пролет можете да бъдете сигурни че ние ще бъдем най-стабилния отбор в Лигата. И ако на Коледа сме на 4-5 място, то май месец титлата може и да не бъде толкова далеч от Анфийлд, колкото си мислете че ще бъде в момента. Така че подкрепяйте отбора и своя мениджър, подкрепяйте го с вяра в сърцата и ще видите златното небе в края на бурята - така както подобава на човек имащ привилегията да е фен на Ливърпул!
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 20 окт 2011 15:07

Alonso_Massa написа:Зимата шефа трябва да отвори кесията за Азар, защото вече има интерес от Челси и Сити! При всички положения вече ще ни е много трудно за Азар. Джонсън като гледам не му се идва, в Сити си остава. Мата го изпуснахме. тъй че опциите ни за дясно крило намаляват. Нападател също трябва. Стабилен защитник, защото Кара вече е за пенсия и един халф за централната зона на терена с фантазия, скрити пасове и най-важното да може да създава добри, бързи атаки.

е те Сити ако вземат Азар, Джонсън иска-не иска ще трябва да си търси нов отбор. При всички положения който и да вземем от двамата - ще допринесе много за вдигане на класата на отбора. Стабилният защитник се надявам да са двама, дано единият от тях да е Кейхил. за нападателя ще се съглася с особено мнение. А колкото до централния халф, ако такъв изобщо тръгнем да взимаме, ще стискам палци това да е Кристиян Ериксен - той напълно отговаря на описанието, което даваш и е в началото на кариерата си - ще заформят убийствен тандем със стария му съотборник Луис Суарес :)

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 20 окт 2011 16:51

Dzheff написа:
Alonso_Massa написа:Зимата шефа трябва да отвори кесията за Азар, защото вече има интерес от Челси и Сити! При всички положения вече ще ни е много трудно за Азар. Джонсън като гледам не му се идва, в Сити си остава. Мата го изпуснахме. тъй че опциите ни за дясно крило намаляват. Нападател също трябва. Стабилен защитник, защото Кара вече е за пенсия и един халф за централната зона на терена с фантазия, скрити пасове и най-важното да може да създава добри, бързи атаки.

е те Сити ако вземат Азар, Джонсън иска-не иска ще трябва да си търси нов отбор. При всички положения който и да вземем от двамата - ще допринесе много за вдигане на класата на отбора. Стабилният защитник се надявам да са двама, дано единият от тях да е Кейхил. за нападателя ще се съглася с особено мнение. А колкото до централния халф, ако такъв изобщо тръгнем да взимаме, ще стискам палци това да е Кристиян Ериксен - той напълно отговаря на описанието, което даваш и е в началото на кариерата си - ще заформят убийствен тандем със стария му съотборник Луис Суарес :)

Според мен не трябва да взимаме вече малди играчи, защото си имаме достатъчно. Хендо, Керъл, Спиъринг, Шелви, Кели, Фланагън, Робинсън, Уилсън и има и доста момчета от школата, които до 1-2 години вече ще са влезли и в първия отбор. Така че сега ни трябват класни и доказани играчи. Кейхил и Агер биха били добър тандем, но при положение честите контузии на Агер и залязващия Карагър няма да е лошо да вземем още един защитник. Шоукрос например и да се въртят 4-мата Агер, Шкъртъл и двете попълнения и след няколко години и Коатес да влезе в тази схема. Дясно крило трябва вече наистина да вземем, защото издишаме там. Ако към Азар наистина има интерес от страна на Челси и Сити ще е почти невъзможно да го вземем. Тогава бих предпочел Сити да го вземат, защото както каза Джонсън сигурно ще си събере багажа, но при Сити заплатите не са проблем, така че и там може да не стане врътката. Преди се говореше за цена от 20-25 милиона за Азар, ама сега са едни минимум 30 милиона, затова ни трябва една сериозна оферта от 35 милиона да речем и е наш. Само Сити да не се намесят, защото като му предложат 200 хиляди на седмица сме безсилни... Това ако вземем през зимата си решаваме голяма част от проблемите. :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 20 окт 2011 17:09

Азар е само година по-възрастен от Ериксен, така че ако не искаш млади футболисти, би трябвало да не искаш и него :) Иначе като класа аз не смятам, че Ериксен отстъпва по нещо от Азар и нямам нищо против да ги видя и двамата с фланелката на Ливърпул :) Иначе за защитата - заради възрастта на Кара, чупливостта на Агер и неубедителните игри на Шкъртел, смятам че там и трима нови да вземем - няма да са излишни. Футболисти като Ян Вертонген и Грегори ван дер Вил, Аякс няма да може да ги задържи още дълго време и бих се радвал ако поне единия акостира на Анфийлд. Освен това Вертонген може да играе и като дефанзивен халф, т.е. би бил една доста добра алтернатива на Лукас в случай на нужда.

Върни се в “Ливърпул”