Carragher написа:Хмммм ще кажа ван Перси...голям тандем ще са със Суаресиначе най-много се нуждаем от 2ри Стиви Джи май
Steven Gerrard is not just a player and captain...he is everything
Вторият Стиви Джи си е Адам. Вече имаме "втори Стиви Джи". И аз искам ван Перси, но е доста несериозно да се говори за него... За това ще кажа 2-ма играчи, които искам да вземем през януари. Гьотце за дясно крило - не съм го гледал много, но в ШЛ го зърнах в 2-3 срещи, както и в двубои на националния на Германия, и е страхотен играч. Само дето ме притеснява факта, че единственият успял футболист от Германия във Висшата лига е Михаел Балак, и не съм сигурен дали Гьотце ще се натъкми със стила на английският футбол. Иначе другият ми вариант за дясното крило е Адам Джонсън. И задължително един back-up нападател, защо не се пробваме пак за Игуаин, или може би Бензема ? Иначе се вижда, че Керъл е нужен, ако беше влязал някъде в 70-тата минута, едно, че нямаше да допусне грешката на Шкъртел, и щеше да е много полезен в дефанзивен план, и второ, че онова положение, когато Адам свали с глава на Суарес, Керъл щеше да надскочи много лесно Рууни и да вкара, да не говорим, че ако беше на мястото на Адам просто щеше да чукне топката покрай Де Хеа с глава, това, че Кени не пусна Керъл в този мач, си е чисто тактическа грешка...