Желани от нас (феновете) играчи

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Re: Желани от нас (феновете) играчи

Мнениеот RedMagic » 18 окт 2011 09:45

Carragher написа:Хмммм ще кажа ван Перси...голям тандем ще са със Суарес :roll: иначе най-много се нуждаем от 2ри Стиви Джи май :shock: Steven Gerrard is not just a player and captain...he is everything :)

Вторият Стиви Джи си е Адам. Вече имаме "втори Стиви Джи". И аз искам ван Перси, но е доста несериозно да се говори за него... За това ще кажа 2-ма играчи, които искам да вземем през януари. Гьотце за дясно крило - не съм го гледал много, но в ШЛ го зърнах в 2-3 срещи, както и в двубои на националния на Германия, и е страхотен играч. Само дето ме притеснява факта, че единственият успял футболист от Германия във Висшата лига е Михаел Балак, и не съм сигурен дали Гьотце ще се натъкми със стила на английският футбол. Иначе другият ми вариант за дясното крило е Адам Джонсън. И задължително един back-up нападател, защо не се пробваме пак за Игуаин, или може би Бензема ? Иначе се вижда, че Керъл е нужен, ако беше влязал някъде в 70-тата минута, едно, че нямаше да допусне грешката на Шкъртел, и щеше да е много полезен в дефанзивен план, и второ, че онова положение, когато Адам свали с глава на Суарес, Керъл щеше да надскочи много лесно Рууни и да вкара, да не говорим, че ако беше на мястото на Адам просто щеше да чукне топката покрай Де Хеа с глава, това, че Кени не пусна Керъл в този мач, си е чисто тактическа грешка...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 18 окт 2011 11:16

RedMagic написа:...Само дето ме притеснява факта, че единственият успял футболист от Германия във Висшата лига е Михаел Балак...

Диди Хаман ?!? :shock: :mrgreen:
Пък и Клинси, Кристиян Циге, защо не и Маркус Бабел ;)
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 18 окт 2011 13:17

Тандем между Суарез и някои няма :) :) Той си цъка сам и така явно е решил да прави.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 18 окт 2011 13:24

RedMagic написа:
Carragher написа:Хмммм ще кажа ван Перси...голям тандем ще са със Суарес :roll: иначе най-много се нуждаем от 2ри Стиви Джи май :shock: Steven Gerrard is not just a player and captain...he is everything :)

Вторият Стиви Джи си е Адам. Вече имаме "втори Стиви Джи". И аз искам ван Перси, но е доста несериозно да се говори за него... За това ще кажа 2-ма играчи, които искам да вземем през януари. Гьотце за дясно крило - не съм го гледал много, но в ШЛ го зърнах в 2-3 срещи, както и в двубои на националния на Германия, и е страхотен играч. Само дето ме притеснява факта, че единственият успял футболист от Германия във Висшата лига е Михаел Балак, и не съм сигурен дали Гьотце ще се натъкми със стила на английският футбол. Иначе другият ми вариант за дясното крило е Адам Джонсън. И задължително един back-up нападател, защо не се пробваме пак за Игуаин, или може би Бензема ? Иначе се вижда, че Керъл е нужен, ако беше влязал някъде в 70-тата минута, едно, че нямаше да допусне грешката на Шкъртел, и щеше да е много полезен в дефанзивен план, и второ, че онова положение, когато Адам свали с глава на Суарес, Керъл щеше да надскочи много лесно Рууни и да вкара, да не говорим, че ако беше на мястото на Адам просто щеше да чукне топката покрай Де Хеа с глава, това, че Кени не пусна Керъл в този мач, си е чисто тактическа грешка...

Абе тоя Гьоце и аз съм чувал, че е добър. Ам като ги знам тея Шваби кви са националисти на дали би отишъл в чужд отбор и особено в Англия. Най-много да отиде в Баерн :lol: :lol:
Абе според мен при гола на Юнайтет основната грешка беше на Карагър отново. Не може да остави човек на близката греда да играе с топката по такъв елементарен начин. И Шкъртел вече просто нямаше как да спре Касметито :) трябваше да върши нарушение. Да ви питам гледали ли сте клипчета на Анди. Абе да ви кажа не чак толкова бавен, явно има нещо което не е както трябва. И той просто атаките ги завършва тип Тони шут и гол. Това е но сякаш все още няма самочуствието да вкарва при нас дано това дойде с времето.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 окт 2011 23:34

Kейхил,Азар и един централен нападател ..може би този бразилец Дамиао е добър вариант.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 18 окт 2011 23:41

Пропуснал съм един доста добър стабилен нападател който може и да играе като дясно крило...гледах го тая вечер и игра доста добре с изключение на един лошо изпълнен пряк-сободен...За Езекиел Лавеци става дума :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 19 окт 2011 19:17

Gil-galad написа:Пропуснал съм един доста добър стабилен нападател който може и да играе като дясно крило...гледах го тая вечер и игра доста добре с изключение на един лошо изпълнен пряк-сободен...За Езекиел Лавеци става дума :)

То от Наполи избор бол ;)
И Лавеци и Кавани и Хамшик няма кой да ги върне 8-)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 19 окт 2011 22:48

venomcho написа:
Gil-galad написа:Пропуснал съм един доста добър стабилен нападател който може и да играе като дясно крило...гледах го тая вечер и игра доста добре с изключение на един лошо изпълнен пряк-сободен...За Езекиел Лавеци става дума :)

То от Наполи избор бол ;)
И Лавеци и Кавани и Хамшик няма кой да ги върне 8-)

А ако не беше на 30 години и Паоло Канаваро :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 20 окт 2011 13:19

Mighty Reds написа:
RedMagic написа:...Само дето ме притеснява факта, че единственият успял футболист от Германия във Висшата лига е Михаел Балак...

Диди Хаман ?!? :shock: :mrgreen:
Пък и Клинси, Кристиян Циге, защо не и Маркус Бабел ;)

Еми да, забравих за Диди :mrgreen: Тогава бързах, и съм пропуснал един от най-добрите ни футболисти за 21 век... Колко съм глупав :mrgreen: :mrgreen:
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
misho0yy
Контакти:

Мнениеот misho0yy » 24 окт 2011 20:58

Азар би бил страхотно попадение
[center]Barça - Més Que un Club
[wrapimg=]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/388297_283674555001170_173288939373066_701102_1120960019_n.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”