Кой да бъде новия треньор на Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Кой да бъде новия треньор на Ботев?

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 20 окт 2011 09:54

група съветски учени написа:Според анкетата в Независимия феновете посочват на първо място Видолов като желан треньор, пък вие си говорете, каквото си искате.

Видолов не може да бъде треньор повече от три мача, няма необходимия лиценз.
Не натискайте ТУК!

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 20 окт 2011 10:07

Шврнц Тпрунков написа:
група съветски учени написа:Според анкетата в Независимия феновете посочват на първо място Видолов като желан треньор, пък вие си говорете, каквото си искате.

Видолов не може да бъде треньор повече от три мача, няма необходимия лиценз.

Няма за А, за Б има.
Но дори и така да е както казваш, Бакалов ще се води официално, Коцето ще води отбора на практика.
Само при мисълта, че тая гнусна свиня вуцов може да води отбора ми прилошава или пък тоя дървен философ марков, дето е същия като хубчев.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 20 окт 2011 11:00

Изглежда, че Видолов ще бъде използван като "маша за вадене на горещите кестени от огъня".
Дано, все пак, до зимата да задържим това 6-то място.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
options_1912
Контакти:

Мнениеот options_1912 » 20 окт 2011 11:58

Пламен Марков: С удоволствие бих работил за Ботев- отбор с традиции и публика

Вторият бългаски треньор класирал националите ни на европейско първенство Пламен Марков заяви за PlovdivNews.net, че е водил предварителен разговор с Ботев.

"Разговарях с ръководството на Ботев, но това беше само предварителен разговор. Очаквам в близките дни по- сериозна среща, на която да се изясни дали вижданията ни съвпадат", заяви бившият национален селекционер Марков.

Той каза още, че с удоволствие би работил за отбор с традиции и публика, какъвто е Ботев

"Да играе в "Б" група е нехарактерно за Ботев. Мястото на отбора е в челните места в "А" група. Високите цели са едно от условията ми, за да започна в Ботев. Имам идеи за школата и смятам, че от там трябва да се тръгне", каза още Марков.

Очаквам вашите мнения. Съгласен съм с Марков!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 20 окт 2011 12:17

Пламен Марков е много интелигентен човек и треньор. Мисля, че характерът му е малко по-мек от необходимото и с оглед напрежението, което се създава около Ботев, може и да не издържи на натиска. Относно толеранса към когото и да било, зависи само от феновете да го осигурят за определен период от време.
Личното ми мнение е, че трябва да се привлече нов треньор, защото Видолов все още не е готов да води сам. Да, може да милее за отбора и да е бил уникален футболист, но както ясно се вижда, в тази група е необходимо и малко повече откъм треньорски качества.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 20 окт 2011 13:41

"Временният треньор на Ботев Костадин Видолов ще изведе отбора в утрешния мач с Малеш за купата с доста по- различен състав и подредба, спрямо този на Петър ХУбчев от последния злополучен мач с Етър, научи репортер на PlovdivNews.net.

Видолов оставя на резервната скамейка Петър Атанасов, който не е сред любимците на феновете. За сметка на това Курдов, Манчев и Тодор Неделев са титуляри. Ивайло Димитров ще играе като атакуващ ляв халф, а Сашо Александров десен. Тошко Неделев ще играе в атака зад Курдов.

Ето и стартовите 11 за мача с Малеш:

Амбарцумян, Йордан Христов, Гаджалов, Домакинов, В. Байрев, Рахов, Манчев, Александров, Ивайло Димитров, Неделев, Курдов"

Философията на Коцето съвпада на 100 процента с философията на нашия клуб. Красив и нападателен футбол.
Не ни трябват треньори дето ни говорят красиви приказки като хубчев и марков и после ти пускат 10 защитника.
Аз трябва да ви кажа, че като слушах всички интервюта на хубчев, бях решил, че сме взели най-великия треньор в БГ, марков е подобен, дървен философ, говори хубаво, но кви ще ги надроби, един Господ знае.

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 20 окт 2011 14:35

ще дават ли някъде мача по интернет линк ако може някой да даде

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 20 окт 2011 17:54

options_1912 написа:Пламен Марков: С удоволствие бих работил за Ботев- отбор с традиции и публика

Вторият бългаски треньор класирал националите ни на европейско първенство Пламен Марков заяви за PlovdivNews.net, че е водил предварителен разговор с Ботев.

"Разговарях с ръководството на Ботев, но това беше само предварителен разговор. Очаквам в близките дни по- сериозна среща, на която да се изясни дали вижданията ни съвпадат", заяви бившият национален селекционер Марков.

Той каза още, че с удоволствие би работил за отбор с традиции и публика, какъвто е Ботев

"Да играе в "Б" група е нехарактерно за Ботев. Мястото на отбора е в челните места в "А" група. Високите цели са едно от условията ми, за да започна в Ботев. Имам идеи за школата и смятам, че от там трябва да се тръгне", каза още Марков.

Очаквам вашите мнения. Съгласен съм с Марков!

Хубчев ги разправяше същите.Това са си клишета откъдето и да ги погледнеш.

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 20 окт 2011 19:27

група съветски учени написа: марков е подобен, дървен философ, говори хубаво, но кви ще ги надроби, един Господ знае.

Дървен философ си ти!Марков е може би ,,най-разбиращият играта'' български треньор в момента,всички други набедени за такива треньори са медийни балони ,спомни си само как играеха националите при него /вярно със залязващия Балъков в състава/ в кфалификациите за ЕВРО 2004 и как при всички други треньори!Същите играчи демонстрираха отчайваща безидейност!Защо да не се повторят и тук нещата и ние имаме един застарял ,,майстор''/който не е от класата на Балъков , но за Б група е перфектен/ който да дирижира играта и млади надежди , които да израстват около него?
Това че Коцето е ботевист и ни беше любимец като футболист не го прави по подразбиране добър треньор!

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 20 окт 2011 20:21

група съветски учени написа:"Временният треньор на Ботев Костадин Видолов ще изведе отбора в утрешния мач с Малеш за купата с доста по- различен състав и подредба, спрямо този на Петър ХУбчев от последния злополучен мач с Етър, научи репортер на PlovdivNews.net.

Видолов оставя на резервната скамейка Петър Атанасов, който не е сред любимците на феновете. За сметка на това Курдов, Манчев и Тодор Неделев са титуляри. Ивайло Димитров ще играе като атакуващ ляв халф, а Сашо Александров десен. Тошко Неделев ще играе в атака зад Курдов.

Ето и стартовите 11 за мача с Малеш:

Амбарцумян, Йордан Христов, Гаджалов, Домакинов, В. Байрев, Рахов, Манчев, Александров, Ивайло Димитров, Неделев, Курдов"

Философията на Коцето съвпада на 100 процента с философията на нашия клуб. Красив и нападателен футбол.
Не ни трябват треньори дето ни говорят красиви приказки като хубчев и марков и после ти пускат 10 защитника.
Аз трябва да ви кажа, че като слушах всички интервюта на хубчев, бях решил, че сме взели най-великия треньор в БГ, марков е подобен, дървен философ, говори хубаво, но кви ще ги надроби, един Господ знае.

Футболистите бяха доста разконцентрирани.Независимо от това обаче отбора седя многоо добре отколкото при Хубчев.Коцето веднага нагласи правилно нещата.

Върни се в “Архив”