MŠK Žilina - CSKA Sofia

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Re: MŠK Žilina - CSKA Sofia

Мнениеот berbatov » 29 юни 2009 20:49

Ей, голяма радост в синьо настана във форума на ЦСКА.

Споко бе момчета- това е само котрола. Какво толкова се радвате?

На нас не ни е толкова криво,колкото на вас ви е весело.

Да не получите сърцебиене от радост? :idea:
Последна промяна от berbatov на 29 юни 2009 20:53, променено общо 1 път.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
neznaiko
Контакти:

Мнениеот neznaiko » 29 юни 2009 20:49

Малко съм притеснен за Любо Пенев

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 29 юни 2009 20:49

Нормално, нашите за пръв път се виждат.Нека си риткат и тренират.Незнам имаше ли нужда от проби или вече трябваше да се гради облик и стил с наличните футболисти.Дано Любо знае, защото свободни агенти могат да се взимат и извън трансферният прозорец.

Потребителски аватар
gRizzley
Контакти:

Мнениеот gRizzley » 29 юни 2009 20:51

Абе кво се караме ЦСКА Левски това са български отбори и срещу които и да са друг отбор трябва да ги подкрепяме а не да се кефиме че са ни били независимо дали е ЦСКА или Левски :shock:

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 29 юни 2009 20:52

neznaiko написа:Малко съм притеснен за Любо Пенев

И на мен нещо не ми вдъхва доверие. Само да не му мъти главата някои, но да изчакаме да почнат официалните мачове.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 29 юни 2009 21:11

Напълно нормално нещо е загубата на ЦСКА. Жилина е силен отбор, игра в групите на УЕФА. Любо Пенев е слаб тренер и това си пролича в мачовете от пролетта, мисля че в това спор няма. Новите попълнения от Сливен не са сериозни футболисти. Едно време такива играчи си играеха до края на кариерата в провинциалните отбори. Сеща ли се някой какви играчи вземаше ЦСКА в миналото? Най-добрите от всеки отбор и то по един (максимум двама) от отбор. Истината е,че както са го подкарали и ЦСКА и Левски догодина може и да ги няма в челната тройка. Литекс и Черно Море в момента са най-силните български отбори. Следващото първенство и Черноморец ще е сред челниците. Славия и ЛокСф са много слаби и няма да надскочат себе си скоро, дано поне не уреждат мачове догодина.

sportvox.net

Мнениеот sportvox.net » 29 юни 2009 21:11

Не знам какво трябва да се обсъжда толкова - Манчев, Тодоров и Янчев не играха, примерно... Това е първа контрола, а не е мач за влизане в Шампионската лига.

greengaga
Контакти:

Мнениеот greengaga » 29 юни 2009 21:13

В кръга на добрия тон,ами те още не са тренирали,това е просто една контрола все пак

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 29 юни 2009 21:14

С жиленето дотук ! Дайте най-накрая (поне умерените фенове) да подкрепяме България,що се отнася до ЕКТ,а не да гледаме в чуждата паница ! Голяма работа,ЦСКА паднали от Жилина в контрола ! Важни са официалните мачове и на Левски,и на ЦСКА ! Червените не трябва да имат никакви очаквания от това им участие в Европа,защото градят отбор,за който трябва време ! Левски от своя страна,си има обеца на ухото,макар че ако съдя по изминалия шампионат и ние не трябва да очакваме нещо кой знае какво ! Това е положението в момента - слаб ни е футбола ! Въпреки това нека се напълнят трибуните и на Армията,и на Герена и да подкрепяме отборите си,защото Левски и ЦСКА са лицето на БЪЛГАРИЯ !
Изображение

greengaga
Контакти:

Мнениеот greengaga » 29 юни 2009 21:20

Триенето на мнения е хакерска атака! Другия вариант е опит за превъзпитание на непослушните Левскари! бЕЗ КОМЕНТАР!

Върни се в “ЦСКА”