Хиляди Боляри търсят своя КМЕТ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Paco_1912
Контакти:

Re: Хиляди Боляри търсят своя КМЕТ!

Мнениеот Paco_1912 » 18 окт 2011 21:08

на какво се дължи тази ваша омраза между етър и локо го?някой може ли да ми обясни че ми стана интересно
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Bolyar
Контакти:

Мнениеот Bolyar » 18 окт 2011 21:39

Paco_1912 написа:на какво се дължи тази ваша омраза между етър и локо го?някой може ли да ми обясни че ми стана интересно

Сети се защо вие не се харесвате с вашите ЖП-та и ще разбереш, но в общо линии...ако дълги, дъъъълги и безкрайни години живееш в сянката на по-големият, по-успелият, по-красивият, по-кадърният, по-умният по...по...по ...по ....брат, първо развиваш страшен комплекс за малоценност, който впоследствие се изражда в сляпа завист и омраза ;) Общо взето заради това. А да, не знам дали знаеш какво е най-хубавото нещо в ГО? Това е една табела на изхода на града в посока Арбанаси, на която пише 'В. Търново 7км.' :) в най-общи линии заради това...

Стига толкова безплатна реклама на онея от зад баира, нали има една приказка, че породистия кон не обръща внимание на лая на псетата.

Да се върнем на темата ;)

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 18 окт 2011 22:09

Bolyar написа:
Paco_1912 написа:на какво се дължи тази ваша омраза между етър и локо го?някой може ли да ми обясни че ми стана интересно

Сети се защо вие не се харесвате с вашите ЖП-та и ще разбереш, но в общо линии...ако дълги, дъъъълги и безкрайни години живееш в сянката на по-големият, по-успелият, по-красивият, по-кадърният, по-умният по...по...по ...по ....брат, първо развиваш страшен комплекс за малоценност, който впоследствие се изражда в сляпа завист и омраза ;) Общо взето заради това. А да, не знам дали знаеш какво е най-хубавото нещо в ГО? Това е една табела на изхода на града в посока Арбанаси, на която пише 'В. Търново 7км.' :) в най-общи линии заради това...

Стига толкова безплатна реклама на онея от зад баира, нали има една приказка, че породистия кон не обръща внимание на лая на псетата.

:lol: :lol: :lol:
Все едно слушам пловдивчанин :lol:
Успех на Етър стискам му палци заедно с Ботев да се върнат там където им е мястото!
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 18 окт 2011 23:09

Bolyar написа:

:lol: :lol: И вие ли :lol:
Последна промяна от rado. на 18 окт 2011 23:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 19 окт 2011 07:50

8-)

zuekaa, не съм компетентен по всички въпроси, но имам мнение по всички въпроси ! Да имаш СОБСТВЕНО мнение по всеки проблем не е лошо, а напротив !
Ако повече българи имаха собствено мнение, а не се оставяха да им го изграждат платените телевизии, България нямаше да е на това дередже !
Не съм живял в Търново и коментирам само като страничен човек проблемите на града.
Имаше един период, в който досегашния ви кмет (от СДС !) си вършеше отлично работата. Градът изглеждаше добре и просперираше. Беше един от най-хубавите и най-добри за живеене български градове.
После разбрах, че са му спретнали някакви компромати и че са взели да го съдят човека ... Явно това го е демотивирало да работи за града и в следващите години Търново западна ...
За спорта и в частност футбола едва ли може да се сърдите само на кмета.
Преди може да сте имали национали, но времената се менят.
Като цяло футболът западна навсякъде не само в Търново. Едва ли досегашния ви кмет е виновен за всичко ...
И друго : Ако вярвате на обещанията на Бойко Борисов да помага и да вкарва в "А" група отборите на градовете, които посещава, то тогава "А" група трябва да я направят от поне 40 отбора !!! :lol: :lol: :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Bolyar
Контакти:

Мнениеот Bolyar » 19 окт 2011 09:44

marmi52, много си прав, че имаш мнение, но си прав и за това, че не си компетентен... За 12 годишното управление на таРашев може да се пише много, но не си струва, защото от тук нататък е по-важно бъдещето. Погледа ти като страничен наблюдател е много далеч от истината, в това можеш да бъдеш сигурен.

Слава богу, никой тук не разчита на Винету и неговите обещания, нито пък самият Винету е идвал тук и е обещавал нещо. Общината има достатъчно ресурс да издържа сама футболен клуб в А група и най-вече да инвестира в подобрение и възстановяване на спортните бази и добро обезпечение на ДЮШ, което за нас е най-важното нещо на този етап. Имаме ли добре обезпечена школа, в която се работи правилно, като едно време, максимум до 4-5 години сами ще си влезем а А група, без да ни помага тоя или оня. В тази връзка, ние преди не сме имали национали, ние ги произвеждахме ;) и сегашният кмет, както и този преди него са виновни за стремителното западането на прекрасната школа на клуба. Едва ли ще открия топлата вода, ако кажа, че задача номер 1, пред БФС е именно възраждането на ДЮШ на места като Търново, Пловдив, Благоевград, Плевен, Русе и т.н... При нас ресурс има, трябва само да се намери човек, който има желание за работа!

@rado. , Вярвам познаваш Захари Минчев :) Питай го за ЖП-то от Горна... има доста да ти разказва. Завалииите, колко много голове са получили от него... вече в края на кариерата му на "Ивайло", когато седеше повече резерва, си спомням, че като се закучеше някой мач срещу ЖП-то и Гочето го пускаше да разгрява край тъч линията... ей така, само на жепейците да им се дръпне фашкията от страх. :lol:

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 19 окт 2011 15:00

Bolyar написа:marmi52, много си прав, че имаш мнение, но си прав и за това, че не си компетентен... За 12 годишното управление на таРашев може да се пише много, но не си струва, защото от тук нататък е по-важно бъдещето. Погледа ти като страничен наблюдател е много далеч от истината, в това можеш да бъдеш сигурен.

Слава богу, никой тук не разчита на Винету и неговите обещания, нито пък самият Винету е идвал тук и е обещавал нещо. Общината има достатъчно ресурс да издържа сама футболен клуб в А група и най-вече да инвестира в подобрение и възстановяване на спортните бази и добро обезпечение на ДЮШ, което за нас е най-важното нещо на този етап. Имаме ли добре обезпечена школа, в която се работи правилно, като едно време, максимум до 4-5 години сами ще си влезем а А група, без да ни помага тоя или оня. В тази връзка, ние преди не сме имали национали, ние ги произвеждахме ;) и сегашният кмет, както и този преди него са виновни за стремителното западането на прекрасната школа на клуба. Едва ли ще открия топлата вода, ако кажа, че задача номер 1, пред БФС е именно възраждането на ДЮШ на места като Търново, Пловдив, Благоевград, Плевен, Русе и т.н... При нас ресурс има, трябва само да се намери човек, който има желание за работа!

@rado. , Вярвам познаваш Захари Минчев :) Питай го за ЖП-то от Горна... има доста да ти разказва. Завалииите, колко много голове са получили от него... вече в края на кариерата му на "Ивайло", когато седеше повече резерва, си спомням, че като се закучеше някой мач срещу ЖП-то и Гочето го пускаше да разгрява край тъч линията... ей така, само на жепейците да им се дръпне фашкията от страх. :lol:

Няма лошо,аз много добре знам за кво ми говориш и ние имаме един таъв играч,казва се Гочо Василев,да не говорим за Кънчев,ама както и да е....Локо Горна са наши момчета,зная,че където и да се намират ходят по мачове и си подкрепят отбора,не съм ги чул да мрънкат за кметска помощ!Вие сте по-големия град в региона,ама не съм останал с впечатление да имате няква фенска култура,ама както и да е не ми се влиза в излишни спорове....Иначе да знаете,че много зарадвахте пловдивчани последния уикенд ;)

Bolyar
Контакти:

Мнениеот Bolyar » 19 окт 2011 15:39

Опса... грешка, грешка... голяма грешка. rado. чак сега загрях от кой отбор си... аз досега мислех, че е друг. Както и да е. Тук не става дума за "мрънкане за кметска помощ". Всяка община е длъжна да се грижи за своята собственост - в случая всички спортни бази и тренировъчни терени във Велико Търново са общинска собственост и кметът, общинският съвет и назначените от тях управители на съответните общински дружества са длъжни с данъците, които плащаме да извършват поддръжка, ремонт или да изграждат нови спортни съоръжения за нуждите на спортните клубове в общината или за масовият спорт. Когато това умишлено не се прави, години наред, всеки съвестен гражданин е длъжен, не само да мрънка, ами и да потърси сметка на тези, които е назначил, чрез вота си и които не си вършат работата... Колкото до "вашите момчета", няма да ги коментирам повече... не си струва да им правя безплатна реклама и някои да си мислят, че изобщо са живи и съществуват. :lol:

Върни се в “Национален отбор”