Идеален отбор на Черноморец според вас за последните 30 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Re: Идеален отбор на Черноморец според вас за последните 30 г.

Мнениеот claudio » 19 окт 2011 13:48

ntodorov написа:мПървия в Бургаския футбол да не казвам и в България

Първият в България беше С.Осипов - руснак , който игра с Хебър Пазарджик в А група, мисля през 1990г.
Иначе по темата: В спомените ми Черноморец преди Дражев винаги е бил приятен отбор ,въпреки че често се намираше на ,,долните етажи'' в А гр. като най -голямо впечатление са ми правили Шейтанов и Чилибонов,но мога още да изброя открояващи се играчи като :Пумпалов,Русев, Д.Петков, В.Стоянов !

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 19 окт 2011 14:09

Hakercheto написа:За мен това е сегашният отбор.Дори имам опасения че ако Херо продължи да им е треньор да вземат мястото на Левски в ЛЕ другата година.

Само да попитам , ти откога гледаш футбол ? ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 19 окт 2011 14:13

claudio написа:
ntodorov написа:мПървия в Бургаския футбол да не казвам и в България

Първият в България беше С.Осипов - руснак , който игра с Хебър Пазарджик в А група, мисля през 1990г.
Иначе по темата: В спомените ми Черноморец преди Дражев винаги е бил приятен отбор ,въпреки че често се намираше на ,,долните етажи'' в А гр. като най -голямо впечатление са ми правили Шейтанов и Чилибонов,но мога още да изброя открояващи се играчи като :Пумпалов,Русев, Д.Петков, В.Стоянов !

Мисля , че първия чужденец се казва Иван Шарий . Играеше в Етър . Ако не се лъжа беше привлечен през лятото на 1988 г. По спомени там някъде пристигна в България и вратаря Игор Кулиш . Серан Осипов беше привлечен в Хебър през лятото на 1989-а .Следващите бяха Олег Моргун и Игор Кислов пак в Етър .

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 19 окт 2011 14:31

Искам си Акаунта написа:Понеже темата не е зададена съвсем коректно , броя 30-те години от 1975г. до 2005г. Ето го и отбора .
Любомир Шейтанов

Иван Йовчев , Валентин Делиминков ,Стоян Пумпалов , Ваньо Костов

Николай Русев , Симеон Чилибонов , Диян Петков

Тотко Дремсизов , Иван Притъргов , Руси Гочев

Това е и моята "селекция" с една смяна - на мястото на Пумпалов /нищо лично / Иван Илчев.
Браво и за включването на Ваньо Костов /как се сети за него / но той си остава още мой любимец !

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 19 окт 2011 15:07

hristo1306 написа:
Искам си Акаунта написа:Понеже темата не е зададена съвсем коректно , броя 30-те години от 1975г. до 2005г. Ето го и отбора .
Любомир Шейтанов

Иван Йовчев , Валентин Делиминков ,Стоян Пумпалов , Ваньо Костов

Николай Русев , Симеон Чилибонов , Диян Петков

Тотко Дремсизов , Иван Притъргов , Руси Гочев

Това е и моята "селекция" с една смяна - на мястото на Пумпалов /нищо лично / Иван Илчев.
Браво и за включването на Ваньо Костов /как се сети за него / но той си остава още мой любимец !

Старал съм се да включа футболисти , които освен че са дали много на Черноморец ( или са започнали футболния си път от отбора ) , са направили и успешна кариера зад граница . А Ваньо Костов е един от първите българи станал шампион в силно европейско първенство . Ако не и първия . Ако трябва да говорим за лични пристрастия , любимия ми футболист обличал екипа на Черноморец е Краси Костов .
п.п без да омаловажавам и постигнатото от Златко Янков и Радостин Кишишев , но някакси изявите им в Черноморец бледнеят пред споменатите по-горе . А се спрях на Пумпалов , защото успя да стигне и до националния отбор .
Последна промяна от Искам си Акаунта на 19 окт 2011 15:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 19 окт 2011 15:07

А може и класацийка за чуждестранни футболисти си направим . В последните сезони бая такива минаха през акулите :P
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 окт 2011 16:01

Bartolomej написа:А може и класацийка за чуждестранни футболисти си направим . В последните сезони бая такива минаха през акулите :P

Аз започвам с румънеца Мариан Балан, който взехме от Бдин Видин през 91-ва...Не, че беше някакъв играч - напротив. Обаче много гореше в играта. Спомням си преди около 18-19 години ( бряях, че време :o ) ще да е било го срещаме до Базара. Тогава бяхме млади, арогантни и нахални: Единия пич от компанията го пита: Мариан-е Що не ТА пускат да играеш бе ?
А той отговаря с писклив и нервен глас:
Ам, чИ Шо миен питатИ.
Мноого готин пич беше :) Ожени се за бургазлийка, а сега от него - ни кост - ни вест.
Иначе от последните сезони харесвам/х:
Дуду, Мишел, Марсио, абе всичко, което Херо е довел + Фернандес ( заради хъса) и отчасти Хайри-то.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 19 окт 2011 16:18

Симба по времето на Дражев около 2000 година беше най-голямата звезда в атаката ни :P
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 окт 2011 16:20

Bartolomej написа:Симба по времето на Дражев около 2000 година беше най-голямата звезда в атаката ни :P

Да. Този го забравих. Беше и много колоритен. Мисля, че дойде от Септември София, а иначе беше от ЮАР, нали ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 19 окт 2011 16:21

ntodorov написа:
Bartolomej написа:А може и класацийка за чуждестранни футболисти си направим . В последните сезони бая такива минаха през акулите :P

Аз започвам с румънеца Мариан Балан, който взехме от Бдин Видин през 91-ва...Не, че беше някакъв играч - напротив. Обаче много гореше в играта. Спомням си преди около 18-19 години ( бряях, че време :o ) ще да е било го срещаме до Базара. Тогава бяхме млади, арогантни и нахални: Единия пич от компанията го пита: Мариан-е Що не ТА пускат да играеш бе ?
А той отговаря с писклив и нервен глас:
Ам, чИ Шо миен питатИ.
Мноого готин пич беше :) Ожени се за бургазлийка, а сега от него - ни кост - ни вест.
Иначе от последните сезони харесвам/х:
Дуду, Мишел, Марсио, абе всичко, което Херо е довел + Фернандес ( заради хъса) и отчасти Хайри-то.

Аз пък си спомням едно мулатче от школата на Интер . Симба май се казваше . И един италиански нападател , ама му забравих заглавието на него .

Върни се в “Черноморец”