калпазанчо написа:Акаунте, единствено затвърди всеобщото впечатление, че си адски самотен и нещастен. Това е. Да се упражнявам да те обиждам няма смисъл, а вярвай ти, постните ти наредби не вървят никъде освен у вас, където единствено ти се чува гласа. Съвети няма да ти давам, тя делвата ти е доста празна. Фактът, че никой никъде не припознава твоите позиции като свои, говори достатъчно. Тя съдбата ти е предрешена - самотен и нещастен. Ако обаче си решил да се правиш на храбър, няма лошо - пиши ми на лични, може да уредим един спаринг.
п.п. С нищо няма да те опровергавам, защото не си ми никак важен - но, за отбелязване е едно - никога никъде и пшо никакъв повод не си казал добра дума за този отбор, единствено като лешояд на мърша си активен, когато отбора закъса. Тогава си най-активен, пишеш големи 2ки на играчите и т.н. Ама сега като всичко е наред се пукаш от яд. Да не идеш на стадиона за ПОДКРЕПА ЗА ХЕРО ЗА мен е показателно. Форумна мишка. ОПРАВАДАНИЯ НЕ МИ СЕ СЛУшАТ. НЕДОРАЗУМЕНИЕ НА ПРИРОДАТА.
Моята подкрепа за Херо съм му я показал ЛИЧНО ... На 2 пъти съм се просълзявал заедно с него ... един срещу друг . Говорили сме си и за причините доста привърженици да не ходят на мачовете на този Черноморец . И преди , и след като стана треньор на отбора . И винаги е изразявал подкрепа за нашето решение . Така , че не ми говори за подкрепа . Нито пък си човек който може да ми каже каквото и да е ... по който и да е въпрос . И леко с нервите , ще ти трябват ... ако остарееш някога
[/center]