Калиакра 0:5 Черно Море 17.10.2011 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Re: Калиакра 0:5 Черно Море 17.10.2011 FT

Мнениеот Батстанчо » 19 окт 2011 10:18

Чудесно, нека срещу ЦСКА да го пуснат за още 15 мин.
Следващите кръгове да се увеличава времето му за игра!
Дано се обърнат нещата и Дончо да влиза резерва на Тошко след 2-3 кръга!
Само Черно Море!

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 19 окт 2011 11:25

Батстанчо написа:Чудесно, нека срещу ЦСКА да го пуснат за още 15 мин.
Следващите кръгове да се увеличава времето му за игра!
Дано се обърнат нещата и Дончо да влиза резерва на Тошко след 2-3 кръга!
Само Черно Море!

И аз това искам да стане супер талант Момчето дано да му позволят да го развие.САМО ТИЧА АЛЕ!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Калиакра : Черно Море 17.10.2011

Мнениеот greenpeak » 19 окт 2011 13:32

гарфилд написа:Грийпийк,кажи поне една добра дума за твоите ''любимци'',моля те.Нещо от рода на:Браво момци,изненадахте всички,за втория гол. :mrgreen: Те си го заслужиха днес. :lol:

гарфилд, от вчера си промених мнението за тях :mrgreen: .Не са пълни бездарници-неставащи за нищо.
Добрата дума от мен за тях е, че са на ниво Б група, за там стават.

Или: "Браво момци, втори гол и втора асистенция, супер сте ама за Б група :mrgreen: ."
Генов ме разочарова за пореден път вчера, не знам какво трябва да се случи за да пусне Румбата,Илиян или Тошко титуляри. А и Миро на тази позиция, ужас.
Доно тренера не обърка състава с чорбетата :mrgreen: .

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 19 окт 2011 13:43

Днес успях да гледам чaст от мача и искам да споделя видяното с вас.Някой беше задал въпроса дали Миро е играл в този мач/това е съвсем съзнателно оплюване на един от най добрите в този мач/.Не знам какво е гледал въпросният фен,но или е бил пиян,или не разбира от футбол.Предполагам е второто.Изключително полезен играч в двете фази на играта.Той+Жоро Илиев,Камазола и Пантерата в момента са незаменими за нашия отбор.За двойката централни защитници после.На този тежък терен се видяха много добри неща,който се надявам да повтори срещу червените в петък.Предполагам че терена на Тича в никакъв случай няма да е по добър от този в Каварна,което значи че ще имаме леко предимство поради факта че сме се нагодили към подобни условия вече.В лицето на двойката централни защитници,имаме може би най стабилната двойка в А група.Посен Колев в сравнение с Танка си е супер класа.Това е играч със страхотно бъдеще.Единствено ме притеснява факта че е малко чуплив и също така склонен да получава много картони.Второто го отдавам на младаста му и смятам че с времето ще си изчисти още повече играта.Засега Сашо централния го превъзхожда само с опита си,но не е далече времето,когато Росен според мен ще стане един от лидерите в отбора.Притежава характер-мечта за всички треньори.Радвам се че е наш играч!Видя се настроение в играта на отбора и след тази победа дано самочувствието им да е стигнало максимума си.Очаквам победа с добра игра в петък.Успех моряци!!!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 19 окт 2011 13:52

Миро Манолов е идеален за дясно крило, българският Дирк Каут :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 19 окт 2011 20:41

Mourinio написа:Миро Манолов е идеален за дясно крило, българският Дирк Каут :mrgreen:

Обърни внимание 2-3 мин какво разиграване направиха с Жоро Илиев и какви отигравания имаше в защита и в халфовата линия.Ненапразно и бекчето вкара гол,защото знаеше че има кой да му пази задника.С Румен и Илиян в тази зона,в защитната фаза сме зле.Виж в ляво какъв ташак сме с Дончо,който не участва добре в защита защото не е научен.Ако се сещаш положението на Каляри с гредата,обърни внимание кой опеска ситуацията.Миро е невероятен играч и Чечо ще изстиска максимума му.Само да влезе във форма.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 20 окт 2011 23:28

Готвача написа:...Някой беше задал въпроса дали Миро е играл в този мач/това е съвсем съзнателно оплюване на един от най добрите в този мач/.Не знам какво е гледал въпросният фен,но или е бил пиян,или не разбира от футбол.Предполагам е второто.Изключително полезен играч в двете фази на играта...

бях аз и се бъзиках с явореску и неговата любов към флаша - можеше да прочетеш и следващия пост - пак е мой:
"... сега сериозно - Миро играе на позицията, на която игра ДаниГ миналия полусезон, и също както него се справя отлично в тактическо отношение и просто си върши работата без да изпъква.
..."
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Върни се в “Черно море”