Черно море - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА

Мнениеот yavorescu » 18 окт 2011 21:18

Не стига, че мача е в петък (работен ден), ами и от 16 ч. :-( БФС май са забравили, че има и трудещи се фенове :-( Жалко, че притежавам 2 сезонни билета, а не мога да заведа сина си на стадиона за тази среща :evil:

Надявам се на победа, а ако бъде с повече от един гол разлика, ще е прекрасно. Нямаме жълти картони днес, доколкото разбирам, така че всички са налице. ЦСКА съм ги гледал този сезон само срещу Стяуа (трагедия и в двата мача) и Локо Пд (Мораеш беше класа). В първенството вървят добре, но по мнение на някои мои червени другари играта им е зле и резултатите са измамни до известна степен. Слабото им място е защитата, така че трябва да натискаме подобаващо. Дано да ги думнем.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 окт 2011 21:25

Мораеш,Делев,Зику,Платини и Нелсън - и 5-мата им вероятно ще са зле на тежки терени!Зику и Мораеш не съм ги гледал,но другите 3-ма предната година на нивичката бяха като смешници :roll: ,да се надяваме и бързината на бразилчето на умре на калта,както и техниката на Зику.Абе бием ги бе,бием ги и тръгват да реват,това е.Да се оправят,нашата лесна,ние си вземаме 3-те точки,те да му мислят,КАКВО ДА НАПРАВЯ :?:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 18 окт 2011 21:50

Платини беше контузен тогава, и в нападение игра Шеридън. Делев беше кръгла нула, както и Маркиньош (контузи две чайки в приличен средновисок пикиращ полет и прехвърли трибуната с гостите веднъж при пряк свободен, като топката причини леко ПТП на бул."8-и Приморски полк"). За Нелсън нямам спомен дали е играл, Маркиньош беше на едното крило със сигурност, и май Делев на другото. Делев беше като драпащо джудженце, като това от аватара на Кларион, само че в червени одежди. В средата бяха Янчев, Галчев, и настоящия брилянтен плеймейкър на Локо Сф Коста Янев. През второто полувреме влезе Гъргоров и им раздвижи играта, но ние бяхме желязо отзад.

Всъщност, Платини е най-опасния им офанзивен играч, защото е най-борбения (на такъв терен особено), с най-мощна физика и най-поливалентен -- полезен и плодотворен* като нападател, атакуващ халф и по крилата, а в дефанзивен план играта му заслужава адмирации.

Най-станното нещо в Радукановия футбол за мен е как така четиримата офанзивни футболисти си сменят местата непрекъснато и не се объркват. Оопс, объркваха се доста срещу Стяуа...

* А не като Божилов -- плодовит като евнух в метох.

Потребителски аватар
Жоро Бекъма

Мнениеот Жоро Бекъма » 19 окт 2011 00:55

Ако мача е истински Черно Море бият с разлика :!:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 19 окт 2011 01:10

Жоро Бекъма написа:Ако мача е истински Черно Море бият с разлика :!:

Извинявай ама какво искаш да кажеш с това "Ако мача е истински" ? Черно Море не продава нито купува нито играе партия с чернодрешковци!!! повярвай ми и да ни бият ЦСКА с 0:7 мача ще бъде истински! относно мача в петък си мисля, че ЦСКА ще ни подценят че сме играли вторник, докато нашите ще изядът останалата трева по нашият любим стадион и звездите в червено ще станат кафеви :))) 2:0
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
zelena_varna
Контакти:

Мнениеот zelena_varna » 19 окт 2011 02:43

Надявам се на минимална победа с 1:0 ако терена е добре, а ако е блато ЦСКА ще глътнат плувката :mrgreen:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 окт 2011 08:43

Тези закани ми приличат на едни други закани, преди един друг мач за купата тази пролет. Тогава 1 седмица четях коментари как пак ще ни размажете, че и насред Армията. Как ще покажете, че можете да играете и на нормален терен. Е видяхме ви - цял мач направихте не повече от 2 атаки.
Сега пак ще ни "размазвате", но се молите за кал и дупки. Ами какъвто ви терена, такъв и отбора. Важно е да ни "размажете", а не дали ще има футбол или ръгби.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
zelena_varna
Контакти:

Мнениеот zelena_varna » 19 окт 2011 10:44

Ти пък не даваш човек да се избазика... Прогнозата ми е минимална 1:0 за Моряците

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 19 окт 2011 10:53

Ако Генов не излезе със страхлива постройка и на Жорката му тръгне паса , мисля че са напълно преодолими .
Терена ще е еднакъв и за двата отбора , а и винаги ми е било смешно ,оправданията с климата и терена .Очаква ни труден мач !
ex Popeye

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 19 окт 2011 11:04

mistreated написа:Тези закани ми приличат на едни други закани, преди един друг мач за купата тази пролет. Тогава 1 седмица четях коментари как пак ще ни размажете, че и насред Армията. Как ще покажете, че можете да играете и на нормален терен. Е видяхме ви - цял мач направихте не повече от 2 атаки.
Сега пак ще ни "размазвате", но се молите за кал и дупки. Ами какъвто ви терена, такъв и отбора. Важно е да ни "размажете", а не дали ще има футбол или ръгби.

Мдаа.сериозни аргументи от фен на отбор загубил домакински мач срещу един от най слабите отбори в групата.Дали не го играхте на добър терен този ваш домакинслии мач?Но за по сигурно започнахте от сега с оправданията.Предлагам да спрете засега с рева и да си поплачете отново след мача.
Последна промяна от Готвача на 19 окт 2011 13:11, променено общо 1 път.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”