Ботев Враца - Черноморец Бургас / 21.10.2011 от 16:00 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: Ботев Враца - Черноморец Бургас / 21.10.2011 от 16:00 часа

Мнениеот hristo1306 » 18 окт 2011 20:34

arekusanderu написа:4-1 за Ботев.............под Вола се играе трудно.. :) :) :)

но няма теле нали ?

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 18 окт 2011 21:08

hristo1306 написа:
arekusanderu написа:4-1 за Ботев.............под Вола се играе трудно.. :) :) :)

но няма теле нали ?

само Монтана може да бие Ботев Враца и Черноморец без проблемно... ;) :)
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 окт 2011 21:32

arekusanderu написа:
hristo1306 написа:

но няма теле нали ?

само Монтана може да бие Ботев Враца и Черноморец без проблемно... ;) :)

;) :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 19 окт 2011 09:04

Логиката диктува победа за Черноморец със спокойна игра . НО аз лично съм притеснен от няколко фактора които се натрупаха
1. Херо няма да е на мача
2. На врачани им трябват точки
3. На Събев му трябват пари
Все пак се надявам на един резултат от рода 0:3 , 1:3

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 окт 2011 12:35

ntodorov написа:Бием с 2:0 и пълним душата на Херо.

+1!!!!!!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 окт 2011 12:38

КАК ДА СИ СЛОЖА ТАКЪВ БАНЕР КАТО ВАшИТЕ ЗА ПОДКРЕПА НА ХЕРО? ДАЙТЕ ЛИНК!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 окт 2011 12:44

Днес, по обяд, отборът на "Черноморец-Бургас" заминава за Враца с група от 20 футболисти. По програма "акулите" трябваше да тръгнат в четвъртък, но голямото разстояние промени организацията и сега е предвиден двудневен лагер, преди гостуването на "Ботев" Враца. Двубоят от десетия кръг на първенството в "А" група ще се играе на 21-ви октомври /петък/ от 16:00 часа. Предишния ден е предвидена тренировка, която ще се проведе от 17:00 часа във Враца.
Цветомир Цонков е единствения от основните футболисти, които отпадат от групата, заради разтежение, което получи на мача с "Левски". Всички други футболисти са здрави и ще бъдат на разположение на треньорското ръководство.

Няколко дни след силния мач и победата на черноморци над "Левски", фенове, треньори и медии единодушно избраха Жугурта Хамрун - Жужу за играч на кръга. Алжирецът с френски паспорт изнесе много силно представяне и отбеляза един от двата гола в срещата. Поредно признание получи и старши треньорът на бургазлии, който пък е избран за треньор на кръга.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 окт 2011 12:56

Треньорът на "Черноморец-Бургас" Димитър Димитров излетя вчера в 13,25 часа с редовен полет до Виена на Австрийските авиолинии. Херо замина за лечение на рак в стомаха в местна частна клиника. Плътно до него по време на престоя ще бъде съпругата Румяна. Само най-добрият приятел на екснационалния селекционер Тодор Хънков, който е бивш спортен директор на "акулите", и наш екип го изпратиха на бургаското летище. Репортерът на "24 часа" подари на Херо рекламна чаша на вестника с пожеланието да е твърд като Скалата в битката с тумора. Треньорът обеща да не се предава, а да се бори.

"Знаете, че на терена не обичам да губя. Сега пак ще е така", откровен беше Херо, отпивайки чай, докато изчакваше да го извикат за полета. Цялата организация по чекирането на багажа пое жена му Румяна. Херо разкри, че си е взел няколко икони, които да го закрилят в трудните моменти. Надява се и на тяхната помощ.

24 часа преди заминаването си Димитър Димитров си поиграл истински с любимата си 6-месечна внучка Дея, която му гостувала, за да му вдъхне кураж. "Много си я обичам. Дея е моето слънчице", признава Херо. Личи си, особено е горд, че е кръстена на него.

Както съобщи единствен “24 часа”, Димитър Димитров ще лети 6 пъти през 3 седмици за Виена за химиотерапия.

Първата процедура беше насрочена вчера от проф. Шварцмайер - веднага след кацането в Австрия. Полетът на 70-местния самолет трябваше да продължи около 2 часа. Следващите химиотерапии са днес и утре. И така общо между 15 и 18 процедури в рамките на три месеца и половина.

Дъжд изпрати Херо за Австрия вчера. Според народното поверие ще му върви като по вода!

Димитър Димитров: Поне 1000 човека ми предложиха алтернативно лечение

- Херо, какво е настроението?
- Като след победа над "Левски"!(Смее се.)
- По време на дербито не си ли мислеше и за предстоящата терапия?
- Да си призная, изобщо. Бях изолирал проблема, сякаш не съществува. А когато паднаха и двата гола, съвсем ме отнесе опиянението.
- Сега как е?
- Е, няма как да не съм настроен на вълна болница, изследвания, системи. Започвам битка с болестта. Наясно съм, че никак няма да е лесно, но по природа съм оптимист. Трябва да се преборя с този тумор.
- Какъв е размерът му?
- Пет на четири сантиметра и е локализиран в лимфите на стомаха. Дано за 2 седмици нещата не са се променили. Надеждата е при шестте ходения в Австрия за химиотерапия големината да намалее или дори да изчезне. Ако не стане, ще се наложи операция.
- Това ли е единственият начин за лечение?
- Поне 1000 души от цяла България ми се обадиха, за да ми предложат алтернативни методи. Имаше човек от Троян, който ми гарантираше, че професор от Москва може да оправи нещата. На всички искам чрез вашия вестник да им благодаря за подкрепата. След като откриха коварната болест, жена ми и дъщеря ми постоянно търсят информация за заболяването. Ходих и на билкар.
- Поне временно ще престанеш да мислиш за футбол.
- Абсурд! Всеки ден ще се чувам с помощниците си Георги Чиликов и Петьо Колев, за да се информирам за състоянието на момчетата. Дори има вероятност да си водя отбора при гостуването във Враца в петък, разбира се, ако състоянието ми позволява. Затова имам готовност да подменя резервацията си за връщане и вместо в Бургас да кацна в София. Моят живот е футбол и само футбол. И така ще бъде!

fen4ica
Контакти:

Мнениеот fen4ica » 19 окт 2011 13:14

калпазанчо написа:КАК ДА СИ СЛОЖА ТАКЪВ БАНЕР КАТО ВАшИТЕ ЗА ПОДКРЕПА НА ХЕРО? ДАЙТЕ ЛИНК!

:) Ама ти наистина си калпазанчо! :) Това се прави от настройките на профилът ти. Има опция "подпис" - там може да си го напишеш това, какъв линк те гони!

Иначе прогноза за мача - 1:2
Важна е победата, Херо го заслужава!

Върни се в “Черноморец”