А ти с акаунта , не знам кога някой от фен клуба е излязъл с декларация относно с трансперантта за Херо . Беше плод на журналистическите болни мозъци !
И леко с оценките , кой какъв вид животно е ...., ако обичаш !
Агитката на Нефтохимик се слива с „акулите" заради Херо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- hristo1306
- Контакти:
Re: Агитката на Нефтохимик се слива с „акулите" заради Херо
El greco написа:На какви ли не простаци съм се нагледал в живота си , ама ти hristo , не знам си колко си след това , ме изумяваш с всеки твой пост ..... Не знаех , че има толкова елементарни хора . Смятам , че мозъка в онова нещо наречено глава , при теб служи само за да пазиш равновесие . Аз ще подкрепя всеки един треньор на любимия ми отбор !
Херо , не ми е любимец , но той в този момент води моя отбор и аз ще застана зад него ! Херо е човек , който се нуждае от помощ и морално задължение е на всеки човек , който има възможност е да помогне , да го направи !
Боже , боже колко много прости хора има по тази земя .....
от тебе прост фен не виждам ! Да не си от келефарийските цигани в близо до родното село на твоя "интимин" приятел Балъков ? За Хотница става дума - да не си кандидат кмет ???
- hristo1306
- Контакти:
точно заради такива като теб стадиона остана празен ! Ние Бургазлии си обичаме отборите !!! Аман от отрови като теб и Зъбев -- Вие сте ЗЛО за бургаския футбол !!! Час по- скоро изчезвайте !!! Да не казвам друго !
- Искам си Акаунта
hristo1306 написа:Искам си Акаунта написа:Честно казано ... повдига ми се като ви чета "умотворенията" . И на едните , и на другите "фенове" . Направо се гордея , че не принадлежа към нито едната от двете групички . Защото сте такива - групички от по 50 човека ( най-много ) , които се изживяват като фенска маса . Едва ли има човек в Бургас , който да не иска Херо да пребори болестта . Евала на феновете на Левски , които без нарочни декларации , без една седмица празнословия по форумите , просто си издигнаха транспаранта . В подкрепа на човека който , доста често им е вгорчавал живота . Херо е титан , символ , слънце в понятието "бургаски футбол" . А вие ... вие сте просто влечуги , излязли да се попекат на лъчите му .
п.п Когато се говори за треньорската професия споменаването на имената на Херо и балъков в едно изречение , си е чиста гавра с всичко постигнато от първия .
нима не разбра това, което писах ???
Напротив , много добре разбрах . Само , че - Херо създаде явлението Нефтохимик , а не обратното , за да твърдите , че е ВАШ . И второ - Херо е на всичко любители на футбола , на които е донесъл радост , без значение на градска принадлежност .
п.п коментара за балъков не се отнасяше за теб .
- Искам си Акаунта
El greco написа:А ти с акаунта , не знам кога някой от фен клуба е излязъл с декларация относно с трансперантта за Херо . Беше плод на журналистическите болни мозъци !
За декларации незнам ... не следа отблизо дейността на хм ..."фен клуба" . Ама откакто Херо обяви болестта си , точно в този форум някои "фенове" се скъсаха да призовават да изработката на въпросните транспаранти . Веднага , без да се замислям ми изскача един - "калпазанчо" .
За животните ... ами не - не обичам . Но понеже съм позитивно настроен , ти ми кажи на какви животни да оприличавам хора , припознали като спасител , индивида затрил един отбор символ на Бургас . За да сложи ръка върху едни земи
В крайна сметка реална подкрепа за Херо на стадиона от фенове на Нафтата не видях и не усетих...Що се касае за подкрепата и Декларацията от ръководството на Нефтохимик - не съм се и съмнявал за това...Когато омразата на шепа фенове притъпява чисто човешките и морални аспекти в този живот няма, какво да се добави. Запазвам коментарите за себе си.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- калпазанчо
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:El greco написа:А ти с акаунта , не знам кога някой от фен клуба е излязъл с декларация относно с трансперантта за Херо . Беше плод на журналистическите болни мозъци !
За декларации незнам ... не следа отблизо дейността на хм ..."фен клуба" . Ама откакто Херо обяви болестта си , точно в този форум някои "фенове" се скъсаха да призовават да изработката на въпросните транспаранти . Веднага , без да се замислям ми изскача един - "калпазанчо" .
За животните ... ами не - не обичам . Но понеже съм позитивно настроен , ти ми кажи на какви животни да оприличавам хора , припознали като спасител , индивида затрил един отбор символ на Бургас . За да сложи ръка върху едни земи
Акаунте, понякога си толкова прост, че няма накъде повече. Какво лошо видя че призовавах за подкрепа бе, хюм? Като знам какви лумпени има наоколо и колко много се нуждае Херо в този момент от подкрепа едва ли съм нямал право. И аз не съм официален член на фенклуба, оттам съм си купил единствено едно шалче. Къде видя официално декларация от фенклуба? Пишеш наизуст както винаги. Направо ме е срам че някога си бил фен на Черноморец. Като ти чета умотворенията ми се гади. Колкото до подкрепата и присъствието на зелени фенове и аз не го усетих. Единствено прочетоха някакво тяхно писмо, евала за което. Не знам да са опъвали транспарант в Долно езерово както бяха писали тука във форума. Акаунте, време е да се стегнеш малко.....Всички медии го подкрепиха Херо и призоваваха цяла седмица за подкрепа - спортал, гонг, спортлайн и т.н. радиата също. Ама ти къде всъщност изрази твоята такава? В нета ли, на стадиона ли, на масичката в хола ли? Шмайзер кух. Херо е човек, бургазлия - тука няма място за клубна пристрастност. И философските ти празни дивотии вече не са интересни никому. Колкото до мазут - млъкни малко и ти бе. Фотосинтезирай малко бе! Стига се вряхте във всички форуми да дразните. Отврат сте просто. Радвам се че сте една шепа хора от тоя отбор дето сте такива. Ама другите свестните са неактивни за съжаление и човек остава с погрешно впечатление. Очаквам да си запалиш подметките от тоя форум!
[center]Member of Old School Boys [/center]
ntodorov написа:В крайна сметка реална подкрепа за Херо на стадиона от фенове на Нафтата не видях и не усетих...Що се касае за подкрепата и Декларацията от ръководството на Нефтохимик - не съм се и съмнявал за това...Когато омразата на шепа фенове притъпява чисто човешките и морални аспекти в този живот няма, какво да се добави. Запазвам коментарите за себе си.
Доколкото знам влизаш и във neftochimic.eu.Толкова ли бе трудно да прочетеш,че беше предадено писмо от феновете ЛИЧНО на Херо
калпазанчо къде видя негативно мнение от мен към вас сега?В случая единствено защитавам действията на наши фенове в ситуацията спрямо хора,които ги обвиняват в бездействие.Колкото до това,че ме гониш-това е преди всичко форум на гонг,ако беше ваш официален няма проблем,но тук влизат фенове на всякакви отбор,всеки с мнението си и е малко смешно да ме гониш,защото имаме различни виждания,не мислиш ли?А и темата не касае само фенове на Черноморец,не забравяй
mazut написа:ntodorov написа:В крайна сметка реална подкрепа за Херо на стадиона от фенове на Нафтата не видях и не усетих...Що се касае за подкрепата и Декларацията от ръководството на Нефтохимик - не съм се и съмнявал за това...Когато омразата на шепа фенове притъпява чисто човешките и морални аспекти в този живот няма, какво да се добави. Запазвам коментарите за себе си.
Доколкото знам влизаш и във neftochimic.eu.Толкова ли бе трудно да прочетеш,че беше предадено писмо от феновете ЛИЧНО на Херо
Ти правиш ли разлика между реална и писмена подкрепа. Все едно да си гладен, а аз да те "нахраня", като ти дам готварската книга. В тоя свят има неща, които не се пишат. Аз скандирах името му и се радвам, че му дадох сила на стадиона...Писма Херо получи от цяла България и вашето е сред тях, но не бяхте на живо сред Бургазлии заради, които очите на Херо се напълниха , а той потупа сърцето си не веднъж на стадиона. Това да му напишеш писмо е все едно да поддържаш отбора си пред телевизора. Извинявай, ама - мерси. Дано не сте си помислили, че това е достатъчно.
ПС: Във форума на нефтохимик.еу не съм влизал след последното си мнение ( малко след мача с Ботев) и не възнамерявам. Поне лесно се проверява това. Ника там ми беше NTT. Закрийте го за да го използва някой друг ако има нужда...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
А ти правиш ли разлика между лично предадено писмо и пратено по пощата.Според теб по един и същ начин ли са предадени нашите писма и тези на Локомотив Пловдив и Малеш Микрево?Щом самия Херо се е разчувствал достатъчно и е бил приятно изненадан от посещението му от фнове на зеления отбор,явно не е малко,не мислиш ли?