Шок в Англия - искат да няма изпадащи отбори в Премиър лийг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Шок в Англия - искат да няма изпадащи отбори в Премиър лийг

Мнениеот megan fox » 18 окт 2011 14:30

Alexx написа:
megan fox написа:
Alexx написа:Да ние сме виновни, че искаш да си проявяваш дървената философия. :lol:

Не е луд, този, който яде баницата, а този, който му я дава! Ок, аз съм дървен философ, а вие, о неземни мислители защо ми се връзвате? :? :? :? :idea:

Никой не ти се връзва, просто се забавляваме на твой гръб. :lol:

Същото мога да кажа и аз за вас! По-интересно е, че както колегата MuFc1878 каза, а той е от феновете на ВЛ... забавно е как ВИЕ ми се връзвате! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 окт 2011 14:34

То той на кога се връзва е отделен въпрос, защото аз виждам ти да ни се връзваш и без нашите мнения няма да има спор който ти да си галиш егото. Всеки наш отговор на твое мнение те довежда до духовна ерекция, а докато пишеш отговор срещу някой от нас вероятно получаваш духовен оргазъм. Би било забавно днес да се занимавам с тебе да и да ти отговарям, но ще ходя на мач . Така, че ако ще си удовлетворен може да приемеш това мое оттегляне като моя загуба и така да си погалиш егото, въпреки че като спре някой да ти отговаря няма да има спор от който да храниш самочувствието си. Приятен ден.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 окт 2011 14:39

Alexx написа:То той на кога се връзва е отделен въпрос, защото аз виждам ти да ни се връзваш и без нашите мнения няма да има спор който ти да си галиш егото. Всеки наш отговор на твое мнение те довежда до духовна ерекция, а докато пишеш отговор срещу някой от нас вероятно получаваш духовен оргазъм. Би било забавно днес да се занимавам с тебе да и да ти отговарям, но ще ходя на мач . Така, че ако ще си удовлетворен може да приемеш това мое оттегляне като моя загуба и така да си погалиш егото, въпреки че като спре някой да ти отговаря няма да има спор от който да храниш самочувствието си. Приятен ден.

Мда, гроздето е много кисело..., разбира се Кума Лисо! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Но всеки има право на мнение. Твоято явно е, че посещавам форума, за да споря с хората и да се забавлявам на техен гръб. Осъзнавам, че понякога така изглежда от страни, но повярвай ми това не е така. Просто характера ми е такъв - никога да не отстъпвам и за най-малкото и за най-безмисленото нещо! Може да попилея колосално количество време, енергия и нерви (в случая не съм хабил никакви нерви), но това е въпрос на принципи! А един от моите принципи е: Никога да не отстъпвам и винаги да споря и за най-малкото нещо, стига в моите очи да има смисъл да го правя. :)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 окт 2011 14:42

Тук не става дума за това,че човек трябва да отстъпва. Просто идва момент когато човек трябва да замълчи, заради определените условия. Като например, че не му е тук мястото.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 окт 2011 14:45

Alexx написа:Тук не става дума за това,че човек трябва да отстъпва. Просто идва момент когато човек трябва да замълчи, заради определените условия. Като например, че не му е тук мястото.

Тук пак нещата опират до принципи - последната дума да е моя! Спри да ми отговаряш и ще замълча. ;)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 окт 2011 14:49

Хехе добре бе шефа. Аз ти казвам, че човек трябва понявга да спре да спори за да излезе от ситуацията колкото и да отричаш твоите спорове са с цел да спорим за спорта и се кефим. ПАк ще каже, че човек понякога трябва да се откаже и в това няма нищо лузърско, просто трябва да знае кога и къде какво трябва да прави, защото за всичко си има място и време.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 окт 2011 14:50

От ФА заявиха: Ще наложим вето върху идеята за премахване на изпадащите отбори

От Футболната асоциация на Англия обявиха, че твърдо ще блокират всякакви опити за генерална промяна на формата на Премиър лийг. Вчера шефът на Асоциацията на футболните мениджъри в лигата - Ричард Бивън, разкри, че чуждестранните собственици на клубове във Висшата лига искат да променят системата по такъв начина, че да няма изпадащи отбори от Премиър лийг. Според настоящите правила позитивен вот на 14 от всичките 20 клуба в Премиър лийг е достатъчен, за да минат промените. Тези новини шокираха футболната общественост в Англия, но от ФА веднага заявиха, че имат правомощията да наложат вето върху подобно решение, тъй като притежават т.нар. "златен дял" в Премиър лийг.

http://www.sportal.bg/news.php?news=330550

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 18 окт 2011 14:59

megan fox,от време на време си признавай,че не си прав. Дори, само пред себе си. Ще се почувстваш по-добре. Ти имаш някаква мания, че винаги ти си прав и твоето мнение е най-обективно, а това няма как да е така.Ти се самозабравяш.Всеки човек има изкривени или сбъркани представи за много неща. ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 окт 2011 14:59

Alexx написа:Хехе добре бе шефа. Аз ти казвам, че човек трябва понявга да спре да спори за да излезе от ситуацията колкото и да отричаш твоите спорове са с цел да спорим за спорта и се кефим. ПАк ще каже, че човек понякога трябва да се откаже и в това няма нищо лузърско, просто трябва да знае кога и къде какво трябва да прави, защото за всичко си има място и време.

Тогава защо ТИ не се възползваш от съвета, който ми даваш на мен? По-умният отстъпвал, така казват старите хора, хайде бъди по-умен, давам ти тази възможност. ;)

И е доста лицемерно да ми казваш, че аз споря заради кефа, като ти си този, който продължава спора..., явно и ти спориш за кефа, ама нещо или не го забелязваш това, или не искаш да си го признаеш. Все пак аз не мога да споря сам със себе си! За спор се искат поне двама. След като все още продължаваш да водиш тази дискусия/спор... явно на теб ти доставя не по-малко удоволствие да спориш! Така че или си възползвай сам от съвета, който ми даде, или си го заври някъде. ;)
Последна промяна от megan fox на 18 окт 2011 15:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 окт 2011 15:01

ivo77 написа:megan fox,от време на време си признавай,че не си прав. Дори, само пред себе си. Ще се почувстваш по-добре. Ти имаш някаква мания, че винаги ти си прав и твоето мнение е най-обективно, а това няма как да е така.Ти се самозабравяш.Всеки човек има изкривени или сбъркани представи за много неща. ;)

Е как да призная, нещо, което НЕ е вярно?! През моите очи аз съм прав! В крайна сметка ти си този, който реши, че нямам право на мнение и че трябва да се заяде за думите ми! Кво щеше да ти стане да подминеш мнението ми, че аз лично искам интереса към ВЛ да спадне? Хайде отговори ми!!!

Върни се в “Футбол - Свят”