Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LUDAKIS написа:кой да бъде ли - АЗ !!![]()
the___dog написа:Като заговорихме за Пичони....
Впрочем лицето Велизар, защо е Persona non grata вече в клуба, нали беше преди в управителния съвет?
.
nabokos написа:drughi написа:[offtopic]А бе, къде изчезна "PLOVDIV PEE" ?[/offtopic]
[offtopic]Искаш ли да се запознаеш с него?[/offtopic]
the___dog написа:Като заговорихме за Пичони....
На мача с Любимец видях Пичони с най-големия анти-Бакаловист Велизар. Уж щял да остава в Пловдив Пичони, да прави някакво кафене. Интересно беше, че Илиян Христов беше на трибуните и лицето Велизар му обясняваш да изчака до зимата, щяло да има много големи промени в клуба...
Впрочем лицето Велизар, защо е Persona non grata вече в клуба, нали беше преди в управителния съвет?
Последните 4 домакиски мача е като един огромен лайномет срещу Бакалов. 90 мин плюс почивката не спира да маже срещу ръководството, верно че има проблеми, но чак толкова....
Yellow blood написа:BultraStyle написа:Днес по Нова в каренцето с новините мина анонс ,че Главата е назначен за старши треньор на Ботев .
Има ли нещо вярно в това ?
Надявам се да няма.
С Хубчев можехме да станем бялата лястовица на промяната в българския футбол. Промяна в манталитета и философията, какви са функциите на един футболен клуб, каква е ролята му по отношение на обществото, на младото поколение - все неща, които са много повече от една игра. За съжаление, чисто игрово не му се получиха нещата, за мен и в голяма степен заради настройката на футболистите. И тъй като първосигнално се гледат резултатите на отбора, не остана време за по-стойностните неща. А може би не сме дорасли.
С Вуцов-младши начело може би бихме започнали да побеждаваме, но пък с пълна сила ще затънем в блатото на българската футболна действителност - интриги, плюнки, разправии със съдиите, просташки манталитет. И тогава дори и отборът да побеждава, ще се радвам, но няма да съм щастлив. Защото ще сме се отказали от мечтите си да променим статуквото.
И за да се върна към прагматизма - от спряганите имена за треньор на мен ми харесват Пламен Марков, Стойчо Младенов и Пичони. Първият едва ли ще стане, а и от БФС сигурно ще започнат да ни правят сечено, заради разправиите му с тях, Пичони е ясно, че Бакала не го иска по някакви причини, така че се надявам новият ни треньор да е Стойчо Младенов.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта