15.10.2011 г., Събота 19:30 ч., Челси-Евертън

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Re: 15.10.2011 г., Събота 19:30 ч., Челси-Евертън

Мнениеот Keyser Soze » 16 окт 2011 13:36

Много хубава победа срещу неудобен съперник и то със стабилна игра. Две много хубави атаки за първия и третия гол, прекрасна игра в защита, ако изключим моментното отпускане в 81-вата минута. Аз лично съм много доволен - Челси се представя все по-добре от мач на мач. Рамиреш ми допадна доста този път и това го казвам, не защото е вкарал гол. Просто най-накрая да го видя да играе без страх. Най-добрите в мача бяха обаче Мата и Стъридж. Евала и на двамата.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 окт 2011 14:49

Честита победа на всички фенове на Челси :!: Хубава победа с хубава игра срещу традиционно неудобен за нас съперник,а това че ни вкарали пак гол,не е толова страшно и фатално ;) Важното е ние да вкарваме поне един гол повече от противниците ни :!:

П.П. М/у другото само на мен ли играта и стила на Челси в момента ми наподобява страшно много на този от времето на Виали,когато играехме най-атакуващият и атрактивен футбол :roll: :roll: :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 17 окт 2011 14:49

CTAHKO написа:Честита победа на всички фенове на Челси :!: Хубава победа с хубава игра срещу традиционно неудобен за нас съперник,а това че ни вкарали пак гол,не е толова страшно и фатално ;) Важното е ние да вкарваме поне един гол повече от противниците ни :!:

П.П. М/у другото само на мен ли играта и стила на Челси в момента ми наподобява страшно много на този от времето на Виали,когато играехме най-атакуващият и атрактивен футбол :roll: :roll: :roll:

Имаш право за играта ни при Виали, но тогава романтизма още властваше във футбола и беше нормално... но пък тогава играехме много рисковано, имам предвид, допускахме много голове, не че и сега не го правим, все пак имаме само една суха мрежа. Но... различно е!
П.С. Не очаквам много хора да ти отговорят, просто защото много от сегашните фенове на отбора дори не са чували за Челси, когато Виали беше мениджър.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 окт 2011 16:42

Уеах, познах резултата 8-)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 окт 2011 19:11

yasen написа:
CTAHKO написа:Честита победа на всички фенове на Челси :!: Хубава победа с хубава игра срещу традиционно неудобен за нас съперник,а това че ни вкарали пак гол,не е толова страшно и фатално ;) Важното е ние да вкарваме поне един гол повече от противниците ни :!:

Имаш право за играта ни при Виали, но тогава романтизма още властваше във футбола и беше нормално... но пък тогава играехме много рисковано, имам предвид, допускахме много голове, не че и сега не го правим, все пак имаме само една суха мрежа. Но... различно е!
П.С. Не очаквам много хора да ти отговорят, просто защото много от сегашните фенове на отбора дори не са чували за Челси, когато Виали беше мениджър.

Аз точно поради тази причина попитах,щото тогава правехме едни луди мачове с едни луди резултати.Бяхме мор за тотаджиите :) Много атакуващ футбол,което пък водеше до оголване в защита и резултатите бяха налице :) Много ни вкарваха,ама и ние вкарвахме много :) Последните няколко мача забелязвам нещо подобно.Създаваме много положения и накрая от нищото ни бутнат някой гол :)

П.П.Няма лошо,всеки човек някога е станал фен на даден клуб.Аз като станах фен на Челси може би съм бил на тяхните години.Е тогава ги нямаше парите на Абрамович,нямаше ги и големите успехи,но пък човек гледаше мачовете(колкото и рядко да имаше възможност) с кеф и за кеф,без да има някакви големи надежди и амбиции за даден сезон.Сегашните фенове са малко поразглезени в това отношение.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 17 окт 2011 21:23

CTAHKO написа:П.П. М/у другото само на мен ли играта и стила на Челси в момента ми наподобява страшно много на този от времето на Виали,когато играехме най-атакуващият и атрактивен футбол :roll: :roll: :roll:

ХАХА Общото е, че ни вкарват доста голове! Но тогава толкова си можехме, а сега се правим на голямата работа! Тогава играехме футбол с емоция, а сега по-скоро играем някаква версия на педи-футбол! Аз не бих ги сравнил, защото няма по-какво. Или нека го кажа така приличат си колкото изпълненията от фалове на Дзола и Мата :!:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 18 окт 2011 10:22

CTAHKO написа:
yasen написа:

Аз точно поради тази причина попитах,щото тогава правехме едни луди мачове с едни луди резултати.Бяхме мор за тотаджиите :) Много атакуващ футбол,което пък водеше до оголване в защита и резултатите бяха налице :) Много ни вкарваха,ама и ние вкарвахме много :) Последните няколко мача забелязвам нещо подобно.Създаваме много положения и накрая от нищото ни бутнат някой гол :)

П.П.Няма лошо,всеки човек някога е станал фен на даден клуб.Аз като станах фен на Челси може би съм бил на тяхните години.Е тогава ги нямаше парите на Абрамович,нямаше ги и големите успехи,но пък човек гледаше мачовете(колкото и рядко да имаше възможност) с кеф и за кеф,без да има някакви големи надежди и амбиции за даден сезон.Сегашните фенове са малко поразглезени в това отношение.

Честно казано, предпочитам да има повече фенове на отбора, които са станали такива благодарение на идеята Челси, отколкото на идеята за печелене на трофеи, титли и т.н. Разбирам, че много от младите фенове на отбора са верни и лоялни, но така ли щеше да бъде ако Челси заемаше 5-6 място всеки сезон и от време на време влезем в топ 4?!
Да не кажа, че много от феновете на Ман Ю са фенове именно заради успехите им от 90-те... Но за съжаление е така в днешно време... Масата от хора обича успехите на силните...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 окт 2011 16:44

Всъщност, по-"старичките" фенове на отбора ( от които съм и аз, 80-ти набора съм ) приеха идеята Челси именно заради начина на игра !
Мене Челси ме кефеха, защото едно, че се опъваха сериозно на много големите тогава тимове, като Арсенал, Нюкясъл, Лийдс, Ливърпул, разбира се и Юнайтед, които започнаха възхода си от 1992-93 г. при това, "Сините" от Лондон го правеха, като средно-статистически отбор, а не като - "един от тях" ( тоест - от големите )
Второ: Това опване беше със стил, мноооого по-различен от общоприетият за острова - ритай ( не само топката а и съперника :lol: ) ... и тичай !

Разбира се, донякъде мекият и техничен стил се дължеше и на многото континентални играчи ( чужденци ) които Челси привличаше в началото на 90-те на миналият век.
Но наистина е много по-добре, човек да избере любим тим по стила, начина на игра, ако щете - по- поведението на играчите, отколкото само заради това, че видите ли - Тима има много купи и успехи, значи е силен, а е "добре" да си от силните на деня.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Челси”