Кой да бъде новия треньор на Ботев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой да бъде новия треньор на Ботев?
[offtopic]Как ще се махне от Левски Гонзо?! Нали ще остане безработен доживот.[/offtopic] 

turbogena написа:emo_75 написа:turbogena написа:Даваме ви Гонзо. Даже ще го носим до Пловдив
ще го връщате на буферите ли?
Се ми е тая на вас или на тях. Само да се разкара от нашия отбор!
пращайте го там от където е дошъл:) ние сме,мерси:)
между другото аз съм сериозно изненадан как този човек още е треньор на Левски,направо недоумявам?????????????????
dvdvd написа:Предлагам и гласувам с две ръце за г-н Резон!Страшно компетентен,ерудиран и на вътре в материята специалист!Ще има безрезервната подкрепа на феновете!
Подкрепям с две ръце.

ivo77 написа:dvdvd написа:Предлагам и гласувам с две ръце за г-н Резон!Страшно компетентен,ерудиран и на вътре в материята специалист!Ще има безрезервната подкрепа на феновете!
Подкрепям с две ръце.
Кои е г-н Резон?
zuman1912 написа:ivo77 написа:dvdvd написа:Предлагам и гласувам с две ръце за г-н Резон!Страшно компетентен,ерудиран и на вътре в материята специалист!Ще има безрезервната подкрепа на феновете!
Подкрепям с две ръце.
Кои е г-н Резон?
хахаха,зуман ти за първи път ли влизаш във форума?

Искаме красива и нападателна игра , а не имена .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?
аз имах едно наум още като сложиха Хубчев
че не трябва да е той.Нищо не става насила така както и при него не се получа.За съжаление умението да си треньор не се влияе от това че си бил великолепен играч.За нов треньор от тези споменатите май по-добър вариант ще е Ст.Младеновно мисля че и Вили ще стане на първо време.Разбира се има и други вариантикато Георги Василев например.

bixxol написа:Искаме красива и нападателна игра , а не имена .
мисля,че няма Български треньор който да практикува по-нападателен футбол от Стойчо Младенов.
ivo77 написа:dvdvd написа:Предлагам и гласувам с две ръце за г-н Резон!Страшно компетентен,ерудиран и на вътре в материята специалист!Ще има безрезервната подкрепа на феновете!
Подкрепям с две ръце.

emo_75 написа:bixxol написа:Искаме красива и нападателна игра , а не имена .
мисля,че няма Български треньор който да практикува по-нападателен футбол от Стойчо Младенов.
Според мен няма треньор във вселената който да става за Ботев.....