Освободиха Тимонов от Ботев!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Re: Освободиха Тимонов от Ботев!

Мнениеот drogooo » 17 окт 2011 19:56

Другия път като го видя на предния ред в киното да ми смучи количка и да си гали татусите с кеф 'ше му обърша един зад врата.
Дейба и посерича...звезда... бил е търкач на пейките в ЦСКА и в рускта степ.Принц... ибрикчия.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 17 окт 2011 20:21

Ми вие го искахте лятото.Давахте му и двойно по-голяра заплата от петте бона,които взима в Ботев,но той не искаше да играе в ювето.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 17 окт 2011 20:29

bulgaro написа:
Muscarin написа:
Иди на негово място бе, искаш ли?

Какво място бе, колега???
Ти не виждаш ли, че Бакалов е станал втори митьо???

До кога ще си пасувате и ще робувате на имена и легенди?????

Никой не е по-голям от Ботев!

Хубаво е когато "гониш" някого, да предложиш алтернатива!

Сега си обяснявам защо Манчев беше гола вода срещу Доростол :twisted:
Последна промяна от Muscarin на 17 окт 2011 20:59, променено общо 1 път.

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 17 окт 2011 20:56

И аз исках Хубчев да успее, защото иглежда разумен и интелигентен треньор, обаче...... Имаме и други футболисти, които ги изпрати на пейката, за светка на новодошлите дъртаци и слабаци. Така че, можеше отбора да играе по-добре дори и без тези лекета. И определено носи вина за това. Ако пък някой му е редял състава, още по-зле за него. Лошото е, че едва ли ще намерим свестен треньор, пък и то няма вного такива. Може би Пичони наистина е вариант, но Бакала не го иска. И е най-добре Коцето да води отбора, мисля че от него ще стане добър треньор.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 17 окт 2011 23:36

fena написа:
костенурк написа:Манчев и той да си събира багажа.Всички дългокоси татуирани мърлювци които се подиграват с емблемата и феновете вън от отбора.

Недай така, ми с кой ще играете? Само с юношки не става. Видяхте каква е разликата между "В" и "Б"група.

Абе пич, не разбра ли че проблемът в Ботев не е разликата между Б и В група, а треньорът-физкултурник, който не може да подреди футболистите и самите футболисти, които го бойкотираха.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 18 окт 2011 13:19

Има още много за гонене!!!Всички "звезди",които още от христолово време ни тровеха нервите не са за Ботев.След като напуснаха отбора някой да е играл някъде??Дълбоки резерви в средняшки отбори!И понеже никой не ги иска се върнаха в Ботев,като изтъкнаха "уважителната" причина ,че при селския не играели,защото не им плащал редовно,имало и разни други проблеми....а сега вече било различно.Даде им се втори шанс да се докажат,пак се провалиха,айде да си хващат пътя и кой откъде е !!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 18 окт 2011 13:31

Много бързо някои забравиха че благодарение на него и още няколко футболиста се спасихме последната година при селския.Като гледам повечето тук недолюбваме тактиките на Хубчев,само че ние си пишем и толкоз а Лимона е вътре при отбора.Въпреки че не е прав да тренира с ръце в джобовете все пак това е някъква негова позиция,несъгласие с методите на Хубчев,характер.Никой не е в състояние да ме убеди че преди 2-3 години Лимона я е можел този игра а видете ли сега не става.За мен той е в графата в която са Какала,Пльоко и още някои други,само че след някое време Лимона ще бележи за други отбори пък знае ли човек може да е тандем и с Илиян Йорданов. Сигурно Хубчев и Лимона са виновни че вчера децата са пътували 600 километра за отложен мач и няма кой да се обади по телефона? Въобще измиване на ръцете само че те са изцапани до шията.Много по-справедливо би било ако наказанията им с Манчев бяха разменени,но....
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 18 окт 2011 15:07

карлито написа:Много бързо някои забравиха че благодарение на него и още няколко футболиста се спасихме последната година при селския.Като гледам повечето тук недолюбваме тактиките на Хубчев,само че ние си пишем и толкоз а Лимона е вътре при отбора.Въпреки че не е прав да тренира с ръце в джобовете все пак това е някъква негова позиция,несъгласие с методите на Хубчев,характер.Никой не е в състояние да ме убеди че преди 2-3 години Лимона я е можел този игра а видете ли сега не става.За мен той е в графата в която са Какала,Пльоко и още някои други,само че след някое време Лимона ще бележи за други отбори пък знае ли човек може да е тандем и с Илиян Йорданов. Сигурно Хубчев и Лимона са виновни че вчера децата са пътували 600 километра за отложен мач и няма кой да се обади по телефона? Въобще измиване на ръцете само че те са изцапани до шията.Много по-справедливо би било ако наказанията им с Манчев бяха разменени,но....

Не ни трябва футболист, който казва: "Не ме интересува дали ще бием или ще паднем, важното е да си взимам парите!" :!: :?: :!: :?: :!: :?:
Заради тези думи Тимонов не само трябва да бъде изгонен от отбора, но и да бъде пребит от феновете.

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 18 окт 2011 16:05

Това кога го е казал ?
est. 1912

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 18 окт 2011 16:39

Tosh написа:Това кога го е казал ?

Не сега, преди известно време го е казал пред един приятел, може би още преди да се върне в БОТЕВ.

Върни се в “Архив”