10 кръг Черно море - ЦСКА (София)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: 10 кръг Черно море - ЦСКА (София)

Мнениеот зеления » 17 окт 2011 20:00

1, X
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 17 окт 2011 20:03

0:2! ПЛАТИНИ И ДЕЛЕВ

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 окт 2011 20:09

baerba1995 написа:Всички зад Радуканов за този мач! Дойдоха мачовете на истината! Ако Радуканов вземе тези два мача ще е способен да ни изведе до 32-ра титла! Нека оставим Радуканов да си вземе решенията за състава...спрете всички да давате акъл...Ако загубим , смятам, че Титан ще го сменят ,но и справедливо , защото според мен съставът за Славия беше объркан..Мач с огромно значение- ИЛИ БИЕМ ИЛИ УВОЛНЕНИЯ и СКАНДАЛИ , които могат да ни спрат по пътя за титлата , което ще е фатално предвид селекцията ,която за пръв път от много години струваше!

Емии и аз си мисля, че втора поредна загуба ще подтикне "титаните" към смяна на треньора.А за мача силно се надявам да го започнем концентрирано без някой ранен гол, защото след това на този лош терен ще бъде много труден обрата.Прогназата ми е 0-1 с гол на Мораес. ;)
Последна промяна от RedeviL на 17 окт 2011 20:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 17 окт 2011 20:11

Levskar_90 написа:3:1 за Черно море 2 парцала на Паломино и 1 на Жорката 8-)

Т'ва да не е Левски бе :lol: . Прогноза - 0:1 измъчено, и чакаме дербито с нетърпение!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 окт 2011 20:12

fraport написа:Единственото което може да спаси ЦСКА във Варна е , че Черно Море ще играят утре и то като гост и ще има много малко време за въстановяване .

Мачът им за утре ли го отложиха? :?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 окт 2011 20:14

RedeviL написа:
fraport написа:Единственото, което може да спаси ЦСКА във Варна, е, че Черно Море ще играят утре, и то като гост, и ще имат много малко време за възстановяване.

Да, по правилник е така. Не знам обаче какво става, ако втори пореден ден няма условия за игра. Тъй или иначе, не вярвам да се стигне чак до такъв куриоз. Иначе това са си 3 дни по-малко за възстановяване, отколкото имаме ние, та се надявам това да окаже някакво влияние.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 окт 2011 20:20

Udoji90 написа:
RedeviL написа:
fraport написа:Единственото което може да спаси ЦСКА във Варна е , че Черно Море ще играят утре и то като гост и ще има много малко време за въстановяване .

Да, по правилник е така. Не знам обаче какво става, ако втори пореден ден няма условия за игра. Тъй или иначе, не вярвам да се стигне чак до такъв куриоз.

Нищо куриозно няма. На някои отбори им отлагат мач заради 1 сантиметър сняг чак за другата година през март.
Мачът ще е много тегав. Лошото е, че теренът пак ще е...абе терен няма да има. Според мен сега е моментът в игра да влязат като титуляри Грънчов и Костов. Така се прави - за да се научиш да плуваш, скачаш в дълбокото. Типичния стил на Димитър Пенев. А Грънчов го смятат за голям талант, в такива моменти може да го покаже. А Делев на пейката.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 окт 2011 20:20

Udoji90 написа:
RedeviL написа:
fraport написа:Единственото, което може да спаси ЦСКА във Варна, е, че Черно Море ще играят утре, и то като гост, и ще имат много малко време за възстановяване.

Да, по правилник е така. Не знам обаче какво става, ако втори пореден ден няма условия за игра. Тъй или иначе, не вярвам да се стигне чак до такъв куриоз. Иначе това са си 3 дни по-малко за възстановяване, отколкото имаме ние, та се надявам това да окаже някакво влияние.

Дано го играят утре!Така ще имат по-малко време за възстановяване.Иначе ако го отложат отново ЧМ ще почиват този кръг. :)

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 17 окт 2011 20:25

Надявам се да победим .Дано се пооправи малко времето .Защото на тази картофена нива всичко е възможно да гледаме ,но не и футбол при климатични условия като днес например.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “Архив”