Холандия-скритият фаворит на Мондиал 2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Холандия-скритият фаворит на Мондиал 2010
Холандия е отбора класиран на 2 място в ранглистата на фифа.Единствено пред тях е Бразилия."Лалетата" винаги са били силен и атрактивен отбор.Малко са отборите от класата на "Оранжевите"-това са(Бразилия,Италия(макар и обезкървавена),Аржентина,Испания , Германия и Англия).Въпросът е ще покажат ли холандците всичките си качества, защото те могат много.Винаги съм им бил фен защото са изключителен отбор.Мисля че те са отборът способен да спре бразилците.

Последна промяна от Parmalat на 29 юни 2009 08:43, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- sedem_!_dva
Re: Холандия-скритият фаворит на Мондиал 2010
sedem_!_dva написа:А Франция не са ли от тяхната класа.
Франция ще играе бараж най-верояно и не са се класирали още докато горните тимове са на 99 % класирали се .Разбира се Франция е силен отбор но нека първо се класират

[center]R.I.P[/center]
Холандците винаги са имали индивидуалности ама не могат като германците да се обединят заради едната кауза при холандците си личи най-много разделението на клубно ниво при никоя друга нация го няма първо да си оправят този проблем и тогава може да мислят за нещо голямо.
Те и на Евро 2008 бяха голямата работа ама им се случи случка. Трябва да извадят голям късмет, че да спечелят титлата. А иначе са ми много симпатичен отбор и ми харесва стила им на игра т.нар. тотален футбол
-
- Контакти:
Холандия са тъп отбор-нищо няма да направят
- Red_champions
Холандия играе много добре,но няма да спечели Мундиалът,просто винаги нещо не им достига,но един полуфинал може 

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
не ми се вярва холандците да станат на едно от първите четири места, заради случката която стана миналата година - младите руснаци им нанизаха 3 гола, а лалетата - 1
- red1man2utd
- Контакти:
Трудно.Много отбори точат зъби.Незнам дали,ще станат,обаче си мисля,кои нямат шанс-Франция и Италия.Мисля,че е ред на Англия,но кой знае 

red1man2utd написа:Трудно.Много отбори точат зъби.Незнам дали,ще станат,обаче си мисля,кои нямат шанс-Франция и Италия.Мисля,че е ред на Англия,но кой знае
Ред им е. 44 години стигат