Успехите дойдоха само от отбора и малко късмет.Мъри е слаб,страхлив треньор и го разкриха и в Ловеч и в националния.Надявам се да не се връща в Левски в близкото бъдеще.
Спомняте ли си последния път който начело ни бяха Гочето и Жужо? Не беше толкова отдавна.В един момент отбора спря да играе.Тогава Гочето и Желязков казаха ,че водата се мъти от Сираков и Мъри и се подготвя тяхното идване.В този момент Мъри беше тотален новак в професията и бе немислимо за разумните хора той да стане треньор на Левски.Каква изненада обаче..В момента в който Го и Жу се махнаха дойде дуета Мъри ,Сираков...Сори,не си падам по конспирации,но за мен това беше подготвено. Тъй,че - Сираков никога повече в Левски ,надявам се. Мъри...може би един ден след някоя и друга година когато стане по-смел и опитен треньор и научи повече от една схема.Псувайте ме ако щете.
Аааа и делянски.Гъза на Сираков му го лижат хора които явно са заинтересувани от това. Фенската маса се манипулира лесно с евтин популизъм.Вашия пример са Тройчо,Чичовото и сега Спас Делев.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Наско сираков се е разбрал с Батков
110 години любов!
- delqnski47
- Контакти:
Re: Без Дарко сме заникъде 2
124 написа:[!Та ако съм те обидил с тоя коментар или с някой друг отпреди ти се извинявам,тъй като гледам си отговорил на онзи другия пич дето ме защити с израза ''стари работи''!
Мен няма с какво да ме обидиш.Без коментар.[/quote]
Ае приятел що си толкова чувствителен бе!

Таа ако искаш сърди ми се аз няма да ти се обидя,просто исках да си изясниме нещата и да разбера защо ми отговори по такъв начин!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Не вярвам да продадат Дарко в такъв момент.Нямаме подготвен човек на неговата позиция.На нас ни трябва още 1 халф,не да продаваме тези които имаме
110 години любов!
delqnski47 написа:124 написа:[!Та ако съм те обидил с тоя коментар или с някой друг отпреди ти се извинявам,тъй като гледам си отговорил на онзи другия пич дето ме защити с израза ''стари работи''!
Мен няма с какво да ме обидиш.Без коментар.
Ае приятел що си толкова чувствителен бе!

Таа ако искаш сърди ми се аз няма да ти се обидя,просто исках да си изясниме нещата и да разбера защо ми отговори по такъв начин!

Обаче покрай тебе се закачат разни цървули и ръсят простотии.За другото-майната му,ама децата какво са виновни?Що им правиш евала на тъпаците,и аз се карам с наши,като простеят!Мани ги тия,ако ще говорим-да говорим,за псувни-и аз мога,и то как!Тоя утре ще каже-Делянски ме подкрепи,я да влеза в говеждия форум и да ги разбия. За това става дума...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Управлението в ЛЕВСКИ на този етап е пълен ташак,болно ми е
не го ли виждате ЛЕВСКАРИ .......

Re: Слухове за продажба на Левски
слуховете за продажба на клуба са напълно реални, на този етап единственият човек който може да помогне на клуба и човек който е заклет левскар е Бойко Борисов той никога няма да допусне продажбата на клуба на хора свързани с ДПС, правете си изводи на 5ти за кого трябва да гласуваме, нещата са толкова прости и ако не си помогнем сами няма кой да ни помогне
Re: Слухове за продажба на Левски
vasko1818 написа:слуховете за продажба на клуба са напълно реални, на този етап единственият човек който може да помогне на клуба и човек който е заклет левскар е Бойко Борисов той никога няма да допусне продажбата на клуба на хора свързани с ДПС, правете си изводи на 5ти за кого трябва да гласуваме, нещата са толкова прости и ако не си помогнем сами няма кой да ни помогне
колкото по-малко политици в спорта толко по добре
не е сега момента да се продава Дарко.
- DrAvalanche
- Контакти:
Re: Наско сираков се е разбрал с Батков
groti написа:Успехите дойдоха само от отбора и малко късмет.Мъри е слаб,страхлив треньор и го разкриха и в Ловеч и в националния.Надявам се да не се връща в Левски в близкото бъдеще.
Спомняте ли си последния път който начело ни бяха Гочето и Жужо? Не беше толкова отдавна.В един момент отбора спря да играе.Тогава Гочето и Желязков казаха ,че водата се мъти от Сираков и Мъри и се подготвя тяхното идване.В този момент Мъри беше тотален новак в професията и бе немислимо за разумните хора той да стане треньор на Левски.Каква изненада обаче..В момента в който Го и Жу се махнаха дойде дуета Мъри ,Сираков...Сори,не си падам по конспирации,но за мен това беше подготвено. Тъй,че - Сираков никога повече в Левски ,надявам се. Мъри...може би един ден след някоя и друга година когато стане по-смел и опитен треньор и научи повече от една схема.Псувайте ме ако щете.
Аааа и делянски.Гъза на Сираков му го лижат хора които явно са заинтересувани от това. Фенската маса се манипулира лесно с евтин популизъм.Вашия пример са Тройчо,Чичовото и сега Спас Делев.
Съгласен съм с теб в по-голямата част. Единствено за Мъри имам малко по-различно мнение, неопитен беше, но не и страхлив. Но Наско е като двуликият Янус, донесъл е много добро на клуба, но и доста зло. Според мен проблема е в извънредно голямото му его, заради което е готов да жертва отбора в определени ситуации, но да стане по неговата.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Батков,сигурно си мисли,че пак може да спечели много пари от лигата,без да влага.Може и да стане,но това показва колко несъстоятелен е адвокатът.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7