"Ситуацията в Локо е огледало на кризата във футбола ни"

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: "Ситуацията в Локо е огледало на кризата във футбола ни"

Мнениеот rado. » 17 окт 2011 15:48

Ето какво стана,доказани несъстоятелници като фенове взеха да ни дават акъл :oops: Фенове,които си закриха отбора,фенове,които след всеки слаб мач освиркат отбора си,гонят футболистите си по магистрали села и паланки и искат оставка на треньора :oops: Доказано платени фенове,които като се наложи да изкарат по някой лев за отбора си от хиляди/мильони стават 163-ма :oops: ,те почнаха да ни дават акъл и да ни поучават :o Казах ви че не е тук мястото,в крайна сметка си имаме сайт,даже два,ама не нали на Дончо големия журналист статията трябва да се изпъкне!И кво за публиката,към 1500 човека срещу Светкавица,не е ли нормално,кой е имал повече срещу тях :?: Неградските на дербито срещу Етър,колко бяха 2500,ама това е защото играят само с български футболисти,големи футболисти,които,ако не е Ботев,няма кой да ги вземе и кво те трябва да са ни за пример ли,та и акъл да ни дават :x И за кво,за фенство ли,за правилно управление ли....,че те още не са си виждали президента :oops: Вярно е има и някой съмнителни наши мачове,ама тук се говори,че едва ли не всички са такива,а с това не мога да се съглася :!: В крайна сметка,кво става,не сме доволни от Коко ли,някви предложения за друг ли има!?порасна ни работата май,а :oops:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 окт 2011 15:54

boss1
Neznam dali si gledal vaprosnite machove v A grupa za koito se samniavate no realno ako se izgledat reportajite stava iasno 4e ma4ovete se igraha polojenia mnogo osobeno v kraia na ma4ovete ni6to ob6to s tva na Lauta.

Единственото нещо, което ни прави различни от другите стадиони в момента е, че директно се посочва къде е проблема... и да... може би "черното тото" явно е част от проблема... но... пак повтарям - не само при Локо Пд... Нали се сещаш, че за да има такива мачове, то трябва и двете страни да участват... или по друг начин казано - няма как само Локо Пд да си подрежда САМ нещата!!! Та било то и дори в състава си да имахме играчи като Меси, Иниеста и ко., които да предположим, че по всяко време могат да си вкарат "необходимите" голове, а защитата ни допуска /или недопуска/ точно колкото трябва... да допълним, че всеки мач ни свиреше съдията от Естония-България... и пак неможе да нагласим САМИ нещата!!! То си е много простичко... Да не ми кажеш, че при Славия и Локо Сф е по-различно, където се изиграват по едни супер яки полусезони или части оттях и след това /или преди това/ се "връзва сезона" /тук е момента да ти напомня, че в "Б" група говорим за нещо подобно/... Ами, че какво бяха там "Казанските афери"?!! Просто много "плитко" и очевадно е всичко, което се случва в нашият футбол и първата крачка към това да се случи нещо ПОЛОЖИТЕЛНО е всичкото това нещо да илезе ОФИЦИАЛНО вече на показ, а не само да си го говорим и да си викаме, че знаем какъв е проблема!!! А най-грешното е да кажеш, че проблема е само в този или онзи отбор, след като е очевадно, че е повсеместно!!!
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 17 окт 2011 16:04

Мача със Светкавица ми беше най лошия кошмар от както ходя да подкрепям любимия отбор.Винаги съм бил позитивно настроен,всеки път си казвах това е последния странен мач на Коко в онзи съботен следобед не издържах и си казах ''Край повече няма да стъпя на Лаута ''Размислих ,все пак с болка ще ходя на Лаута да гледам поредния странен мач.Лично за мен,вече от достта време не ходя с тая тръпка, с която ходих преди коковото време.Взе да ми писва!

И за капак трима познати който са на всяко домакинство и на голяма част от гостуванията''няма ли да стъпят повече на Лаута до като Коко е собственик'' :roll:

Трябва да се предприемат някакви мерки до като не е станало късно.Не искам да сме Славия 2 с един файтон публика и една камара наредени мачове. :evil:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 окт 2011 16:06

rado.
В крайна сметка,кво става,не сме доволни от Коко ли,някви предложения за друг ли има!?порасна ни работата май!!

rado.,
работата незнам дали ни е пораснала, но мога да ти кажа, че посещаемостта намалява /в цялата страна/ и това не е резултат от приказките на този или онзи, а от нещата които се случват във футбола ни като цяло... И незнам, защо се хванахте за това черно тото, като то не е предмет на разглеждане на статията /темата/, независимо, че е споменато и то там... В статията има посочени ред други неща, които имат много по-голямо отношение към качеството на играта!!!
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 17 окт 2011 16:32

Не че нещо, ама тия нашите юноши като не могат да "изгреят" при нас да вземат да изгреят в Б или В група, пък все някой ще ги забележи и вземе в А група. Само дето освен Райков, за друг наш юноша не се сещам...

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 17 окт 2011 16:36

Футболът ни умира! Убедих се окончателно след изминалия кръг в 'А" група.И светлина в тунела май няма.
Последна промяна от Muscarin на 17 окт 2011 16:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 17 окт 2011 16:41

kubik написа:Мача със Светкавица ми беше най лошия кошмар от както ходя да подкрепям любимия отбор.Винаги съм бил позитивно настроен,всеки път си казвах това е последния странен мач на Коко в онзи съботен следобед не издържах и си казах ''Край повече няма да стъпя на Лаута ''Размислих ,все пак с болка ще ходя на Лаута да гледам поредния странен мач.Лично за мен,вече от достта време не ходя с тая тръпка, с която ходих преди коковото време.Взе да ми писва!

И за капак трима познати който са на всяко домакинство и на голяма част от гостуванията''няма ли да стъпят повече на Лаута до като Коко е собственик'' :roll:

Трябва да се предприемат някакви мерки до като не е станало късно.Не искам да сме Славия 2 с един файтон публика и една камара наредени мачове. :evil:

Няма,споко!Ние поне,за разлика от едни други,можем да организираме среща със собственика!Кво ни пречи,знаем го как изглежда,виждаме го на стдиона,ще се срещнем някой ден и ще обсъдим нещата!

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 17 окт 2011 16:44

kubik написа:Мача със Светкавица ми беше най лошия кошмар от както ходя да подкрепям любимия отбор.Винаги съм бил позитивно настроен,всеки път си казвах това е последния странен мач на Коко в онзи съботен следобед не издържах и си казах ''Край повече няма да стъпя на Лаута ''Размислих ,все пак с болка ще ходя на Лаута да гледам поредния странен мач.Лично за мен,вече от достта време не ходя с тая тръпка, с която ходих преди коковото време.Взе да ми писва!

Имам 4-5 познати, които също не ходят на мачове с изключение на тези с Левски и цска..истината е, че и на мен ми писна вече и не мисля да продължавам да давам по 50 и нагоре лв. да ходя на гостувания, а наш'те машини да си правят ташак.. А тези, които продължават да защитават ръководството не заслужават внимание..овча работа майна!
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 17 окт 2011 17:27

Темата е доста актуална.Проблемите споменати от Дончо могат да се решат единствено от БФС.Налагането на собствени юнуши лесно може да се въведе.Какъв е проблема във всеки осбор да се изисква да играят минимум трима играчи под 21г,които да са продукт на школата на клуба и то по минимум 45минути.Така и разходите за заплати ще паднат,клубовете ще бъдат равнопоставени,а и собствениците ще имат интерес да имат силна школа и ще инвестират в нея.Защото в момента никой няма интереси да дава пари за школата си и ако не са задължителни съм сигурен ,че доста отбори ще се откажат от тях.Самият факт,че децата в 95 процента от клубовете си плащат такси,гориво за гостувания и почти всичко останало,сам говори какво е отношението на клубовете към тях.Ще дам един пример с децата от Локото(държа да подчертая,че съм сигурен,че и на другаде е така,че и по-зле някъде).Та,децата с треньор Апо от набор 99,които направиха супер реклама на Локото с участието си на Данониадата в Мадрид плащат по 15лв такса на месец плюс 5лв. за гориво за гостуванията,отделно от това дават и доста пари за неща от спортната си екипировка и пари за транспорт за тренировките на гребната.Наградата на тези деца за класирането им в Мадрид била...по един кроасан раздаден от Зума(закупен най-вероятно с лично негови средства).За сметка на това с клуба в Мадрид бяха командировани журналисти от Нова,24 часа и т.н.Важно е да се прави ПР на боса.
Друго важно нещо е кой тренира тези деца и срещу какво възнаграждение и при какви знания и опит.Нека всеки да погледне имената на треньорите в ДЮШ на своя отбор и да каже колко от тях му говорят нещо.
И накрая да засегна малко темата за тотото.То няма как да бъде спряно,но БФС може да се опита да го ограничи.Трябва според мен да се изкарат на светло приходите и разходите на всички профи клубове и да се види как се издържат тези клубове.ФК което не може да докаже,че може да се самоиздържа е ясно,че или пере пари или играе тото.Вижте че почти никой президент лесно не се отказва от играта през последните 10 години.И всека реве колко много пари дава за футбола.Да,ама не.Едвали вече някой им вярва,че са вътре от цялата тази работа.За общинските клубове,може да се приеме,че ще бъдат на червено,но пък трябва да бъдат задължени да наемат футболисти само от дадената община.
В общи линии така виждам аз нещата.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 окт 2011 17:39

v.s.
Темата е доста актуална.Проблемите споменати от Дончо могат да се решат единствено от БФС.Налагането на собствени юнуши лесно може да се въведе.Какъв е проблема във всеки осбор да се изисква да играят минимум трима играчи под 21г,които да са продукт на школата на клуба и то по минимум 45минути.Така и разходите за заплати ще паднат,клубовете ще бъдат равнопоставени,а и собствениците ще имат интерес да имат силна школа и ще инвестират в нея.

Аз съм на абсолютно същото мнение!!! Първата крачка към реанимиране на БГ футбола трябва да ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО въвеждане на подобна точка!!! Даже не 3-ма, ами поне МИНИМУМ 4-има от собствената школа като допълнително условие ще е за ЮНОША НА КЛУБА да се смята такъв, който е бил в нея поне 3 години назад от момента, в който заиграе при мъжете!!! Това последното е за да непочнат "покупките" на "юноши"!!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”