Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Re: Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]

Мнениеот BaLoN » 17 окт 2011 12:17

topchaki написа:От доста години вече не можем да се възползваме от грешките на преките ни конкуренти...това ме е яд.И все пак в мен остава едно съмнение:Разград нов стадион,възход на местния отбор,празник за хората....май им клекнахме.Сега пък заради Херо май е цирка.Да го зарадваме преди да замине на лечение,някакси не върви да го победим в такъв момент за него.Това е мое мнение разбира се !!Гонзо и Батков си ги правят тези игрички от доста време което ни коства и титли и евротурнири.

По този начин и заради тези глупости които пишеш първо омаловажаваш победата на Черноморец, второ казваш че Гонзо няма как да бъде надигран и надхитрен от Херо и трето търсиш вината навсякъде другаде но не и в отбора ви ... Като паднете значи има нещо гнило все едно няма как да падате и то с тъпанар за треньор.За Разград мога да ти кажа, че имат много по-добър отбор от вашия и не може ли точно тази еуфория покрай стадиона да надъха отбора и да излязат мотивирани до краен предел ??? Защо трябва вие да сте им дали мача защото си откриват стадиона ???? Ами нали и Миньор ПК си откриха стадиона с вас защо не им дадохте да ви бият ???? Това са някви глупави пропаганди присъщи само за македонците !!! Гнусно и обидно е това което пишеш и не ти прави чест. Относно даването на мача на Херо от съжаление ще ти кажа че да съжаляваш някой е жалко и обидно за самия него и показва колко ограничен и недостоен е този които съжалява !!!! :twisted: :evil:
catch me ... if you can !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 окт 2011 12:39

Devian написа:
Като се сетя само как натирихте Овчата глава след 2 мача,а човека спаси за футбола и направи приличен футболист от доказано дърво като А.Букарев и отписаните от Левски Лусио Вагнер и Ричард.

Levski 1914 написа:
Не мога да се сетя как точно Вили е спасил "отписаните от Левски Лусио Вагнер и Ричард", при положение, че Ричи го продадохме по времето на Мъри и Наско?

Вили има беше треньор в Черно Море ...
Левски от там ги взе. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 окт 2011 12:44

BaLoN написа:По този начин и заради тези глупости които пишеш първо омаловажаваш победата на Черноморец, второ казваш че Гонзо няма как да бъде надигран и надхитрен от Херо и трето търсиш вината навсякъде другаде но не и в отбора ви ... Като паднете значи има нещо гнило все едно няма как да падате и то с тъпанар за треньор.За Разград мога да ти кажа, че имат много по-добър отбор от вашия и не може ли точно тази еуфория покрай стадиона да надъха отбора и да излязат мотивирани до краен предел ??? Защо трябва вие да сте им дали мача защото си откриват стадиона ???? Ами нали и Миньор ПК си откриха стадиона с вас защо не им дадохте да ви бият ???? Това са някви глупави пропаганди присъщи само за македонците !!! Гнусно и обидно е това което пишеш и не ти прави чест. Относно даването на мача на Херо от съжаление ще ти кажа че да съжаляваш някой е жалко и обидно за самия него и показва колко ограничен и недостоен е този които съжалява !!!! :twisted: :evil:

И за мен загубите ни досега бяха резонни, закономерни с оглед показаното от сините.
Да, в Разград вторият гол падна след нелеп рикошет, но Пламен спаси два удара, които бяха гол.
THE G.A.M.E написа:
Левски от там ги взе. ;)

Има ли по тази логика Ясен роля във формата на Дембеле? Вили, пак ще кажа - симпатичен и честен човек, но слаб треньор.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 окт 2011 12:57

metodito написа:Вили, пак ще кажа - симпатичен и честен човек, но слаб треньор.

Абе не е слаб треньор в контекста на хора като "Гонзо", Йовановски, Здравков или Достанич ...
Въпроса е, дали Левски е хапка за неговите уста, щото и други добри треньори са се проваляли начело на големи клубове, но преди това са оставяли добри следи в средни, слаби или посредствени отбори ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 окт 2011 13:07

Е, не знам и аз... Всъщност от Ратко е по-добър треньор.
Като човек съм чувал, че е добряк и не е някаква надувка за разлика от повечето чеда на известни футболни хора... И въпреки, че го натириха некоректно от Герена, не каза една лоша дума, нито за Батко, нито за обстановката в "Левски".
На мен ще ми е интересно дали Иванов ще продължи кариерата си като треньор след като го освободят.
Ясен не беше лош треньор, но не бе шампионски треньор.

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 17 окт 2011 13:30

metodito написа:Е, не знам и аз... Всъщност от Ратко е по-добър треньор.
Като човек съм чувал, че е добряк и не е някаква надувка за разлика от повечето чеда на известни футболни хора... И въпреки, че го натириха некоректно от Герена, не каза една лоша дума, нито за Батко, нито за обстановката в "Левски".
На мен ще ми е интересно дали Иванов ще продължи кариерата си като треньор след като го освободят.
Ясен не беше лош треньор, но не бе шампионски треньор.

Ако иска да продължи с треньорската професия, Ромзо първо трябва по най-бързия начин да напусне левски, за да спре да се излага и да му пада още имиджа, после трябва да запише треньорски курсове във някоя от най-елитните треньорски школи в чужбина, където тапийте не ги дават като носни кърпички, срещу някой и друг лев или само защото си Гонзо или Ицо или незнам си кой си и след като изкара успешно всички нива на курса и вземе най-високата степен лиценз, тогава да иде помощник при някой наистина добър и доказал се треньор, да гледа как се работи и да попива няколко годинки и чак тогава да поеме някое отборче от Б група в България и успее ли да ги вкара в А група и на следващия сезон да завършат в горната половина на таблицата, тогава е отново добре дошъл в Левски, като помощник треньор!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 17 окт 2011 15:14

Заслужена победа на Черноморец. Когато на едната скамейка е Херо, а на другата Гонзо, този резултат е най-логичното нещо.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 окт 2011 15:21

Мантелитетът на играчите е провинциален и това не им помага с адаптирането на "Герена". Трудно е да не си се борил за титлата и челните места, а след това изведнъж да станеш основен футболист във водещ тим или гранд, какъвто е Левски за България. Напрежението идва в повече на играчите, които непрекъснато получават съвети и напътствия от Георги Иванов-Гонзо, но явно не говорят на един език. Защо ли? Иванов и екипът му правят анализи на противниците, като се показват слаби и силни страни, а след всеки мач се работи върху грешките, допуснати от "сините", но резултатът от началото на сезона е все един и същ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 окт 2011 17:12

Заслужена победа на Черноморец. Когато на едната скамейка е Херо, а на другата Гонзо, този резултат е най-логичното нещо.

+1Мисля, че това е най-правилното мнение.
Не знам дали Арш ще се представя при друг треньор по-добре. Но знам, че Башлиев, Старокин, Калво, Тодор Христов поне на позицията, която го слагат, Мюлдер не могат повече от това.
Много добре вчера пазиха плътно Гаджев, а не от разстояние пречейки му да пробва марковия си шут. Дарко раздава супер пасове, просто няма на кого. Арш. Той играе прекалено далеч от вътрешните халфове и не се ориентира при центриранията. Ако Райков центрираше на Гонзо или Дембеле това щяха да са голове на 60% от случаите. Шьорд отказва да се придвижва към центъра, да помага на крилата и въобще, Георги Христов изглежда по-добър от него.
Гонзо. Вчера трябваше да подходи както при първият мач със Спартак. Внимателно и дефанзивно. Вместо това излязохме така все едно мача е в София. Тотално сгрешени титуляри за мен. Мисля, че вместо Христов и Арш, можеха съвсем спокойно да излязат Балтанов и Огнянов, а на мястото на Дарко един по-дефанзивен футболист като Цветков (това къде го слага Гонзо е друга работа...). След излизането на Райков се изгуби и малката креативна мисъл в атака, която имахме...ако приемем, че имаше такава.
Йовчо върши много работа в дефанзивен план, но не може само един човек да го прави. Грийн трябва да се върне в средата, защото липсва там. Милиев бе отново неориентиран, а играта на Дъстли и онзи пас в който се спъна обобщава всичко. Всичко!
В заключение ще кажа, че това не е колектив, а някакъв сбирщайн!
Всичките ни загуби досега бяха срещу отбори съставени от не някакви звезди, а от колективи, които играеха задружно.
Смяна на Гонзо, смяна на Гонзо. Ок, но да е от ранга, ако не на Люпко, то на Георги Василев да речем.
Явно е, че критиката на Гонзо не се харесва на много, но тя е правилна.
Четете между редовете!
Това са футболистите и това и ще са. Това е.
Сега защо не интегрира млади момчета искам да го питам. Това ми е единственият дерт!
Друго какво да кажа...
Нали знаете, че ако Гонзо се махне сега по-вероятно е Сухия да поеме отбора до зимата. Мислите ли, че ще е по-добър треньор?
Аз съм за смяна 4-ма титуляри, Иванов и интеграция - незабавна интеграция на млади момчета.
Гонзо ще си спаси главата, ако заложи на юноши, но няма да го направи.
Но замяна на Гонзо с някой като Ратко без да се помисли за школата, със същите титуляри...не, благодаря. Ако ще и да са на едно ниво Гонзо и Ратко като тренери.
А, да. Някой ще припомни ли колко мача и колко победи има "Левски" в Бургас?
С това не искам да омаловажа глупавата ни игра вчера и грешките на Иванов!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 17 окт 2011 17:44

THE G.A.M.E написа:
Devian написа:
Като се сетя само как натирихте Овчата глава след 2 мача,а човека спаси за футбола и направи приличен футболист от доказано дърво като А.Букарев и отписаните от Левски Лусио Вагнер и Ричард.

Levski 1914 написа:
Не мога да се сетя как точно Вили е спасил "отписаните от Левски Лусио Вагнер и Ричард", при положение, че Ричи го продадохме по времето на Мъри и Наско?

Левски от там ги взе. ;)

ОК, нямах това предвид, а как е спасил отписаните от Левски Вагнер и Ричи? Нямам предвид периода му в Черно Море. ;)
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Върни се в “Архив”