Желани от нас (феновете) играчи
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Neftochimic1892
- Контакти:
Re: Желани от нас (феновете) играчи
Аз искам само един трансфер - Азар 

колега, ще започна с това че темата е безсмислена, но не защото Кени или някой друг от отбора не чете форума (по тази логика ще излезе че целия форум е излишен), а защото вече има тема, която се отнася за селекцията в Ливърпул. няма нужда да се разводнява форума с хиляда темички, отнасящи се за едно и също нещо. иначе браво за старанието и за обоснованото мнение, което си постнал относно вижданията ти за селекцията. естествено с някои точки съм съгласен, а с други не - различни хора сме и е нормално да мислим различно. подкрепям те за нуждата от покупка на ц. защитник и крило и имената, които споменаваш Кейхил и Азар биха били чудесни като нови попълнения. Дори бих добавил, че на тези два поста са нужни по две нови попълнения. Така че бих добавил към гореспоменатите и другите спекулирани през лятото имена - Дан и Джонсън. Нужна ни е и алтернатива на Лукас, но определено не смятам, че Масчерано е точния човек за тази цел. Ще видим и дали Хендо и Спиъринг няма да могат да се наложат като титуляри в тази зона, като разбира се това е по-вероятно за първия. С оглед на селекцията през лятото не смятам, че други попълнения в халфовата линия са нужни. Колкото до нападението - аз смятам че имаме достатъчно добри нападатели в лицето на Суарез и Керъл. По-скоро там ни е нужна подмладена версия на Белъми, който да бъде алтернатива на двамата титулярни нападатели в дългосрочен план. Надявах се, че тази роля ще играе Пачеко, но уви това явно няма да се осъществи. Така че ни трябва там млад играч добър поне колкото него и няма да имаме грижи в офанзивен план. Това са реалностите както ги виждам аз за зимния трансферен прозорец. По-подробно вероятно ще ги обсъждаме тези неща, когато му дойде времето в съответната тема 

[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]
Да и аз си искам отбора от Мениджъра ама нейсе
Иначе сериозно...
Централен защитник: Кейхил, Вертонген или Сакхо са най-подходящите варианти за мен...качествата им ги знаете няма нужда да обяснявам...Други варианти са Матс Хумелс и може би Бенедикт Хьоведес
Естествено има и други млади и перспективни защитници като Холгер Бадщубер и Невен Съботич примерно, които обаче няма начин да привлечем и затова и не ги и споменавам
Дефанзивен Халф: Може би бих казал, Хави Мартинез, Муса Сисоко, Ян М'Вила или Сами Кедира....като за мен най-предпочитания вариант е последния, тъй като личното ми мнение е че е най-добрия от 3-мата изброени от мен...а и от началото на сезона трудно намира място в състава на Реал
Естествено Родуел е добър вариант но трансфера му е по-невъзможен и от този на Кедира (реших че вобще не си струва да споменавам Швайнщайгер
)
Плеймейкър: Тука опции много...Азар, Гьотце, Ериксен, Кагава, Марин, Хамшик, Марвин Мартин, Риад Будебуз....всичките изключителни футболисти и могат да допринесат много на отбора...като към настоящия момент най-реален изглежда трансфер на един от Ериксен, Кагава или Марин....бих добавил тук и двете перли на ЦСКА Москва Алан Дзагоев и Кейсуке Хонда които може да се каже че по нищо не отстъпват на гореспоменатите от мен
За томас Мюлер и Тони Кроос не си и струва да говоря тъй като са практически непродаваеми в момента...както и Хълк
Дясно Крило: Тук също мога да се сетя за доста опции...най-ярко изпъква името на Хесус Навас който е много добър играч и би допринесъл много на отбора...също така си струва да споменем Лоик Реми и Андре Аю от Марсилия и може би Красич, за когото от доста време се спекулира че е на път да напусне Юве...
Нападател: Ту също опции (или по-скоро желания) бол....Марио Гомез - типичен голмайстор от типа "на правилното място в правилния момент"....Едисон Кавани, Езекиел Лавеци...Лисандро Лопес...Алваро Негредо...Фернандо Йоренте...все добри и доказани голмайстори...може би най-подходящ за нас в момента би бил Миро Клозе от преди 6-7 години, но не можем да върнем времето назад
Както виждате опции и желания много, но както казах всеки иска отбора от Мениджъра ама няма как
А и едва ли някой ще слуша и ще се съобразява точно с нас...
Аз само си пожелавам някой ден да видя Български играч в Ливърпул (който да играе редовно а не като Ники Минайлов, макар че имайки предвид качествата му и как се разви последните години не бих имал против да го видя някой ден титуляр в Ливърпул) 

Иначе сериозно...
Централен защитник: Кейхил, Вертонген или Сакхо са най-подходящите варианти за мен...качествата им ги знаете няма нужда да обяснявам...Други варианти са Матс Хумелс и може би Бенедикт Хьоведес

Дефанзивен Халф: Може би бих казал, Хави Мартинез, Муса Сисоко, Ян М'Вила или Сами Кедира....като за мен най-предпочитания вариант е последния, тъй като личното ми мнение е че е най-добрия от 3-мата изброени от мен...а и от началото на сезона трудно намира място в състава на Реал

Плеймейкър: Тука опции много...Азар, Гьотце, Ериксен, Кагава, Марин, Хамшик, Марвин Мартин, Риад Будебуз....всичките изключителни футболисти и могат да допринесат много на отбора...като към настоящия момент най-реален изглежда трансфер на един от Ериксен, Кагава или Марин....бих добавил тук и двете перли на ЦСКА Москва Алан Дзагоев и Кейсуке Хонда които може да се каже че по нищо не отстъпват на гореспоменатите от мен

Дясно Крило: Тук също мога да се сетя за доста опции...най-ярко изпъква името на Хесус Навас който е много добър играч и би допринесъл много на отбора...също така си струва да споменем Лоик Реми и Андре Аю от Марсилия и може би Красич, за когото от доста време се спекулира че е на път да напусне Юве...

Нападател: Ту също опции (или по-скоро желания) бол....Марио Гомез - типичен голмайстор от типа "на правилното място в правилния момент"....Едисон Кавани, Езекиел Лавеци...Лисандро Лопес...Алваро Негредо...Фернандо Йоренте...все добри и доказани голмайстори...може би най-подходящ за нас в момента би бил Миро Клозе от преди 6-7 години, но не можем да върнем времето назад

Както виждате опции и желания много, но както казах всеки иска отбора от Мениджъра ама няма как

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
- Контакти:
Темата е интересна и коментарите на някой са много странни. Момчето иска всеки да си каже кой е състава, който иска да гледа в Ливърпул. Той никаде не пише, че това е едва ли не писмо за КД и Компания и те ще го прочетат. По вашата логика като не четат за какво е този форум, кои ли ще ни види какво сме написали за какво ли пишем изобщо. Напълно не сериозни коментари от ваша страна и ако имате някакво лично мение към дадения съфорумник това не трябва да се изразява с плюене на темата му. Иначе по темата
Мисля, че трябва да се доверят на това което имат в академията и това което са взели за момента, да може да вземат по 1 2 човека, но в никакъв случай те да не са повече. И аз смятам, че тези хора трябва да са един нападател, и едно крило от типа на Ларсон.
Хамшик не е ли пулозащитник?
Мисля, че трябва да се доверят на това което имат в академията и това което са взели за момента, да може да вземат по 1 2 човека, но в никакъв случай те да не са повече. И аз смятам, че тези хора трябва да са един нападател, и едно крило от типа на Ларсон.
Хамшик не е ли пулозащитник?
Време вече Саутхямптън да се върне е елита и да шляпка такива отборчета като Ливерпул, където ги хване!!!
- JohnnieWalker
- Контакти:
Играчите, за които е писал автора на темата имат 1 недостатък - страшно скъпи са
Кейхил ще излезе едно 15 млн (никой няма да го вземе без кинти)
Азар = 25-30 млн
Гьотце - 35-40 млн
Гомез е непродаваем, по простата причина, че Байерн няма нужда от пари
Така, че моя съвет е да пускаш Manager-а и да се развихриш

Кейхил ще излезе едно 15 млн (никой няма да го вземе без кинти)
Азар = 25-30 млн
Гьотце - 35-40 млн
Гомез е непродаваем, по простата причина, че Байерн няма нужда от пари
Така, че моя съвет е да пускаш Manager-а и да се развихриш

-
- Контакти:
liverpool96 написа:Liverpool forever_95 написа:Според мен тази тема е безсмислена, защото шефовете на Ливърпул, Кени и Комоли нито ги интересува какви играчи искат феновете, нито знаят, че ние тук съществуваме и сме фенове на славния Английски гранд и на дали всеки ден отварят подфорума на Ливърпул в гонг.бг да видят, че задължително ни трябват Матки, Шматки, Агуеровци, Азаровци и тем подобни...те купуват тези, които смятат, че им трябват и ако в края на сезона след тези инвестиции не сме в Топ 4, тогава можем да се сърдим на Кени и останалите...
Това е от мен!
Лека вечер на всички
Точно пък тези "матки, патки" ги повтаряше до вчера, че ни трябват. Не ти ли омръзна всеки да казва кой ни трябва и кой не, а тук просто да си записваме тези играчи, които според нас са нужни на отбора. Как не ни смятат за живи, при положение, че ни честитят почти всеки голям празник? Не мога да разбера това...
1. Исках само един Мата и го споменах веднъж-дваж! Толкова, не като някои хора, които постоянно повтаряха, че ни трябват Агуеро, Мата, Азар и тем подобни...
2.Да, честитиха големите ни празници, но на дали Кени и Комоли знаят, че аз и ти съществуваме и толкова много се грижим за селекцията, като спекулираме имена, които в момента не можем да закупим...
3.
dsadsadasdasdasd написа: Той никаде не пише, че това е едва ли не писмо за КД и Компания и те ще го прочетат. По вашата логика като не четат за какво е този форум, кои ли ще ни види какво сме написали за какво ли пишем изобщо.
Така, това се отнасяше за мен, ясно. Обаче не схвана мисълта ми. Не искам никого да обидя, напротив, браво на колегата за усилията които е положил, за да я направи. Идеята ми беше, че само ще си пишем както миналата година и преди и ще си останем само с писането и приказките...Нали видяхме какво стана това лято. Стотици страници изписахме за качествени футболисти, накрая кои взехме ?!? Даунинг и Хендерсън. Ето това исках да кажа. Ние само може да си спекулираме имената на Гьотце и тем подобни млади и обещаващи футболисти, но ще си останем само с драсканиците, нас кой ни чува ?!?

- valkata_levski
- Контакти:
Толкова ли много ти харесва Боби Акуратното,че по всякакъв начин искаш да заприличаш на него с клишираните си анализи?Дайте малко мисъл в тия кратунки...
- liverpool96
- Контакти:
valkata_levski написа:Толкова ли много ти харесва Боби Акуратното,че по всякакъв начин искаш да заприличаш на него с клишираните си анализи?Дайте малко мисъл в тия кратунки...
Фен ли си на отбора? Като се чудиш какво да напишеш, по-добре си трай, по-умен изглеждаш.

-
играчи много,но РЕАЛНИТЕ ни цели е нещо съвсем различно.кейхил е постижима цел,калу също. азар и адам джонсън ги забравете,по-скоро сияйния ще вземе някой като мат джарвис....за останалите няма смисъл да говорим.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.