"ЧЕРНО МОРЕ" (1998) - "Спартак" ( 1998) 10:0 !!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Re: "ЧЕРНО МОРЕ" (1998) - "Спартак" ( 1998) 10:0 !!!

Мнениеот LUDAKIS » 16 окт 2011 22:53

пляс пляс педалите пляс пляс педалите - водно колело :lol: :lol: :lol: евала на децата
Изображение

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 16 окт 2011 23:04

LSFCforever написа:А аз знайте ли какво съм чувал от приятели играещи в ДЮШ на Черно Море - треньори са им казвали баща ти дава 2 бона и си титуляр.

Ако това е истина,нямам думи.Значи връзкарите играят за тази възрастова група и бият с 10-0.Ами ако играеха талантите без връзки?Какво лии щеше да се случва на терена?За твое сведение ще кажа,че единствения достоен съперник на тези деца,са само по големите с една година деца на Черно море.А освен това буди интерес и нещо друго.Какво ще прави треньора на тези деца,който иска 2000 лева за титулярно място,при положение че получи 40 000 лева от 20 родителя,на 20 деца?Кой според теб О чуващи ще бъде титуляр?Който е дал парите първи,или който ги е дал последен?Или ще въведем такса резерва за 1500лева като стигнем квотата за титуляри?Абе лефскарче,това да не е школата на геренЯ,че да има корупция и гонене на шефове на школи?Нали знаеш кой дава парите и кой определя правилата на Тича?Кой малоумник ще тръгне да рекетира родителите,при положение че може да уцели греда с някой близък на споменатите шефове?Това за което говориш има един адрес и той е вашата ДЮШ.За да не ми се сърдиш много,ще кажа че може би такава е ситуацията и при червените.Хайде лека нощ и да сънуваш как един син футбалер става кмет.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 16 окт 2011 23:27

Дали господ няма да ги накаже за онези пошли мачове с Лесичери,които завършиха с едни резултати от 18-0 и 15-1 доколкото си спомням?

хаха аз си спомням тези резултати, я ми припомни тази случка имаше и преиграване на мача, доколкото си спомням :roll:

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 16 окт 2011 23:32

* - Спартак (Варна) печели първенството само по голова разлика пред
втория Раковски (Русе). Това става след "изразителна" победа с 18:0
над Лесичери (Лесичери) в последния кръг във Варна. Тази среща обаче
започва с 28-минутно закъснение с мотив, че гостите са закъсали по
пътя, а неформалният повод е, за да се изчака края на мача Раковски
(Русе) - Академик (Свищов) (6:0). След протест от страна на Раковски
БФС постановява мачът Спартак (Варна) - Лесичери да бъде преигран.
Този път резултатът е "само" 15:0, като гостите от Лесичери започват
двубоя с 10 души, които пристигат с микробус. 11-ият им състезател
влиза в игра около 20-ата минута, след като се е придвижил до Варна
с влак. Резултатът от преиграването е зачетен от БФС и Спартак (Варна)
влиза директно в "А" РФГ, докато Раковски (Русе) играе бараж като втори
отбор в крайното класиране.

сам си отговорих, интересна случка :lol: и сега по темата- браво на Черно море, че развиват детско-юношеския футбол!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 окт 2011 23:43

Не виждам кое му е интересното на онова с Лесичери,позорно е по-скоро.Не вярвам момчета докарани от Каварна,Балчик и околията да дават по 2000 лева?!Това е измислица на тези,които са освободени поради НЕКЪДЪРНОСТ!Да,има го това сито в нашата школа.Особено там около младшата,където вече започва сериозното градене на отбор,който да играе при 17 и после при 19 г. в елитните групи.Това е,който става-става,мина времето на девическите пансиони,напъват се,растат,прогресират,имаме сигурно деца за по 3 отбора във всяка възраст,не може от всеки футблист да стане я...а досега изгонен от нашата школа не съм чул да е прогресирал супер много и обратно,тези които пробиха в елитния футбол си бяха звезди и в юношеския,титуляри,не са вадили по 2000 лева всичките?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 16 окт 2011 23:46

LSFCforever написа:А аз знайте ли какво съм чувал от приятели играещи в ДЮШ на Черно Море - треньори са им казвали баща ти дава 2 бона и си титуляр.

О,Боже..
пълни глупости! :lol: :lol:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 окт 2011 23:49

Иначе момчета аз идеята за шовинистка школа ала Атлетик Б съм я лансирал още през 2000 година в "Пространството",тогава ме наричаха луд,откачен,но си мисля,че това е правилния път и може би сме се насочили към него.Радвам се,че съм прогнозирал бъдещето-тогава гледах по РИНГ ТВ първите предавания на Испанската Премиер Лига и се възхищавах на духа с който играеха баските от Атлетик Б,тогава и Реал Сосиедат също беше почти изцяло баски и също играеха много надъхано,дори мисля,че и едните и другите 90-те имаха по едно 2-ро място в Примера-та 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
dobromirslavov
Контакти:

Мнениеот dobromirslavov » 23 окт 2011 13:19

Само за информация от първа ръка - резултата от мача е 11-0
Тези деца наистина нямат конкуренция на местно ниво в момента.
Да се надяваме,че ще се представят добре за купата на България - първия им мач е на 10 ноември срещу Ботев Пловдив на стадиона в Катуница.

Върни се в “Черно море”