Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]
абе нема к'во да чака Нова Година бе-още в понеделник Гонзо да освобождава поне треньорския пост. Егати лайното бе, как не го е срам да се гаври с половин България тоя нещастник!
Преди да го назначат тоя за шеф, отборът си вървеше добре-ако не всеки сезон,то поне през сезон бяхме шампиони- с Мъри и Наско, с Кокъла и Боримиров-печелехме си титли...а с тоя мизерник нищо бе ,НИЩО! КРЪГЛА НУЛА! ДОКОГА?

Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
Припомнете ми кога беше последният кръг в А гр с загуби и на Левски и на ЦСКА?
-
- Контакти:
За пореден път много слаба игра на Левски. Превърнахме се в провинциален отбор. Слаб треньор , както и слаба и грешна селекция. Относно Калво се вижда , че в момчето има потенциал , но нямаме треньор. Жалка картинка 

PFC Litex написа:Teo написа:diss написа:Не става бате. Цял мач центрирания към Арс, а той една топка не може да хване. ТРАГЕДИЯ
Арс е трагедия няма такъв тромав и слаб нападател!
Има, има
Селио Кодо

Много съм доволен от победата.Умрях да се смея как Гонзо гледаше след края на мача по Тв 7 все едно е видял Тодор Батков гол.

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- hienizator
- Контакти:
Аз имам едно питане към всички вас, защото аз сигурно съм за очила вече или за някое помощно училище , а именно вижда се от самолет че Левски играе с центрирания и моят въпрос е следният : На кого центрираме ??? а) Кой ИГРАЕ първо ще попитам според вас и б) КОЙ ИГРАЕ ДОБРЕ С ГЛАВА от нашият отбор?
Ако искате може и една анкета да си спретнем с верните отговори ....

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Относно мача
ей това е!!!! Гонзо,Гонзо бате от тебе чеп за зеле не става,
Не се хвала ама тази игра на Левски я предвидих още Юни месец и то не на основа друга а на основа на пролетния сезон от миналата година.Пълна трагедия,ама пълна!!! А от някой хора си чакам вече касите бира дето се хванах с тях за Гонзо и играта на отбора още Юли месец? Явно съм бил Нострадамус, но за мое съжаление не съм а просто колкото и не скромно да звуча разбирам малко от футбол.А в Левски няма никой който да разбира от футбол и това е положението!!! Жалък отбор, още по-жалък треньор и мега жалък президент толкова!!!
Успех на Херо,вярваме в тебе,Успех и пак Успех в борбата!!!

Не се хвала ама тази игра на Левски я предвидих още Юни месец и то не на основа друга а на основа на пролетния сезон от миналата година.Пълна трагедия,ама пълна!!! А от някой хора си чакам вече касите бира дето се хванах с тях за Гонзо и играта на отбора още Юли месец? Явно съм бил Нострадамус, но за мое съжаление не съм а просто колкото и не скромно да звуча разбирам малко от футбол.А в Левски няма никой който да разбира от футбол и това е положението!!! Жалък отбор, още по-жалък треньор и мега жалък президент толкова!!!
Успех на Херо,вярваме в тебе,Успех и пак Успех в борбата!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- фифи перото
hienizator написа:Аз имам едно питане към всички вас, защото аз сигурно съм за очила вече или за някое помощно училище , а именно вижда се от самолет че Левски играе с центрирания и моят въпрос е следният : На кого центрираме ??? а) Кой ИГРАЕ първо ще попитам според вас и б) КОЙ ИГРАЕ ДОБРЕ С ГЛАВА от нашият отбор?
Барзов..Уф!Той май не игра!?

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
ОСТАВКА ,г-н Иванов ,ОСТАВКА 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Бездарници!!Само те може да ти развалят неделната вечер.
Честита победа на феновете на Черноморец,напълно заслужена.
Кеф ти прави да гледаш футболистите на Черноморец,как тичат,борят се до последно,играят с въображение и се стремят да играят бърз и техничен футбол.Херо за малко време е направил силен отбор и тепърва "акулите" ще берат плодовете на този отбор.
Който не е влезнал в дуел с Гонзо,той не го е спечелил.
Гонзо си знае едно и също-"не бяхме надиграни,просто на контраатака се възползваха" и т.н
Ама станаха доста май тези случаи и се превръщат нещо в тенденция.
Пожелавам успех на Херо и бързо оправяне от коварната болест и вярвам,че ще се завърне по-силен от всякога.Той е борбен човек и няма да се предаде пред нищо!!
Честита победа на феновете на Черноморец,напълно заслужена.
Кеф ти прави да гледаш футболистите на Черноморец,как тичат,борят се до последно,играят с въображение и се стремят да играят бърз и техничен футбол.Херо за малко време е направил силен отбор и тепърва "акулите" ще берат плодовете на този отбор.
Който не е влезнал в дуел с Гонзо,той не го е спечелил.
Гонзо си знае едно и също-"не бяхме надиграни,просто на контраатака се възползваха" и т.н
Ама станаха доста май тези случаи и се превръщат нещо в тенденция.
Пожелавам успех на Херо и бързо оправяне от коварната болест и вярвам,че ще се завърне по-силен от всякога.Той е борбен човек и няма да се предаде пред нищо!!
- OldTrafford
- Контакти:
За първи път не се ядосвам заради загуба на Левски,смисъл радвам се за Херо
Дано да се оправи,това е най-важното!
Дано да се оправи,това е най-важното!
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]