Капитан*Скръц написа:Работи ли се добре в школата на Моряците .?
Надявам се въпроса ти да е хипотетичен.А при съгражданите забелязвам една интересна тенденция.След като ги бихме с 5-0,започнаха да затвърждават този резултат и загубиха още няколко мача с подобни резултати на 5.Сега обаче се получава надграждане.Отиват на 10.Това определено е нещо ново за 21 век.Въпроса ми е докъде ли ще стигнат?Дали господ няма да ги накаже за онези пошли мачове с Лесичери,които завършиха с едни резултати от 18-0 и 15-1 доколкото си спомням?Както и да е.Аз си мисля че докато са вързани за ДПС все ще е така.Пожелавам им да се отърват колкото може по скоро от пипалата на октопода и да започнат начисто.Ама наистина начисто.
Относно нашата школа стрелеца е писал нееднократно надълго и нашироко в типичния си стил.Сякаш са го послушали в школата и изпълняват заръките му.Насаждаме страх в сърцата на комшиите от най ранна детска възраст.А иначе си мисля че е въпрос на ПОКОЛЕНИЕ.Доколкото зная,това са 13-14 годишни деца.Ако продължават да се развиват така,ще има на какво да се радваме след 4-5 години.Мечтата на всеки моряк-шовинист.Отбор съставен от местни кадри,мачкащ наред.