Отговорите на Костов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Отговорите на Костов
Предлагам ви да разгледате този сайт,където Иван Костов дава отговори на някои изключително важни въпроси по отношение на неговото управление в периода 1997-2001г.,избори 2009,както и перспективите пред страната.Пускам тази тема като отделна от избори 2009,защото самите отговори не се отнасят единствено до изборите,а и така ще бъде забелязана темата от повече хора. http://otgovori.eu/
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Re: Отговорите на Костов
мнооооооооого еФФФФФФФФтина реклама ни правиш на Костов пич.Недей така 

ЕМИЛ написа:мнооооооооого еФФФФФФФФтина реклама ни правиш на Костов пич.Недей така
Пич,повярвай ми никаква реклама не правя на никого

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- DrAvalanche
- Контакти:
ЕМИЛ написа:мнооооооооого еФФФФФФФФтина реклама ни правиш на Костов пич.Недей така
Добре бе скъпия, на кого да прави реклама? На серГей, агент Сава или Мони измамника? А може би на Болен, Ковачки или Яне?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

DrAvalanche написа:ЕМИЛ написа:мнооооооооого еФФФФФФФФтина реклама ни правиш на Костов пич.Недей така
Добре бе скъпия, на кого да прави реклама? На серГей, агент Сава или Мони измамника? А може би на Болен, Ковачки или Яне?
Ами всеки си има мнение,а и аз не съм правил реклама или агитация,аз неведнъж в този форум съм писал,че ще гласувам за сините,не смятам да правя скрита агитация,всичко,което имам го казвам директно.Просто в сайта има интересни отговори на много обвинения,всеки сам преценява какви изводи да направи за себе си

DrAvalanche написа:ЕМИЛ написа:мнооооооооого еФФФФФФФФтина реклама ни правиш на Костов пич.Недей така
гласувай си бе за Костов кой ти пречи.Аз не искам освен по телевизията и тук да чета за политици.Искам да чета за футбол и спорт.това е.иначе аз ще ходя на 5-и да гласувал и знам за кого да гласувам
- DrAvalanche
- Контакти:
acmilan написа:DrAvalanche написа:ЕМИЛ написа:мнооооооооого еФФФФФФФФтина реклама ни правиш на Костов пич.Недей така
Ами всеки си има мнение,а и аз не съм правил реклама или агитация,аз неведнъж в този форум съм писал,че ще гласувам за сините,не смятам да правя скрита агитация,всичко,което имам го казвам директно.Просто в сайта има интересни отговори на много обвинения,всеки сам преценява какви изводи да направи за себе си
Няма за какво да се оправдаш, имаш си позиция и си я защитаваш. А щом си на 20 години и се вълнуваш от бъдещето си, това говори много за теб. Остави ги обикновените поплювковци
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Няма за какво да се оправдаш, имаш си позиция и си я защитаваш. А щом си на 20 години и се вълнуваш от бъдещето си, това говори много за теб. Остави ги обикновените поплювковци[/quote]
Не съм се оправдавал,просто обясних на този,който ме обвини в агитация защо съм пуснал темата
Благодаря ти за думите
Дано на 5-ти българския народ да покаже,че се интересува от бъдещето си,и да каже НЕ на доган и бсп,вече всеки си гласува за когото си иска.А на ЕМИЛ ще му кажа,че в това е раздел свободна зона във форума,така че не виждам нищо нередно да има и политически теми тук.
Не съм се оправдавал,просто обясних на този,който ме обвини в агитация защо съм пуснал темата

най-големите измамници са Синята коалиция, нарочно сдс и дсб се обединиха иначе щяха да гледат изборите по телевизията, Костов опропасти държавата - Балкан, Аец козлудуй/по времето на костов се подписва документа че до няколко години ще се спрат 1-4 реактор/, пенсиите и т.н.Ако Синята коалиция бяха толкова невинни хорица, щяха ли 8% да гласуват за тях, а помислете малко
няма какво да си говорим, Костов е НОМЕР 1!
Единственото правителство в което Доган нямаше думата. Единственото правителство от което бяха освободени министри, само заради съмнения в корупция. Единственото управление което беше оценено положително от Европа. Управлението благодарение на което сме в ЕС.
Точно поради тези причини, Костов е най оплювания политик е БГ. Вижте само кои плюят по него и сами си направете изводите.
Единственото правителство в което Доган нямаше думата. Единственото правителство от което бяха освободени министри, само заради съмнения в корупция. Единственото управление което беше оценено положително от Европа. Управлението благодарение на което сме в ЕС.
Точно поради тези причини, Костов е най оплювания политик е БГ. Вижте само кои плюят по него и сами си направете изводите.
[wrapimg=]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_751018.jpg[/wrapimg]