Ботев - Етър 0:1 (FT) неделя 16 октомври, 2011 16:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев - Етър неделя 16 октомври, 2011 16:00ч.
Абе момчета когато играха контрола двата отбора имаше пряко излъчване от стадиона на сайта на БОТЕВ.Сега има ли шанс за нещо подобно за тези които нямат възможност да присъстват на мача?
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
мисля, че да. следи тук момчетата ще пуснат линк в началото на мача или потърси такъв в темите за миналите мачове. айде в Пловдив изгря слънце
аз потеглям........

- botevist82
- Контакти:
РЕЗИЛ,ТРАГЕДИЯ,е хора писна ми вече от всякъде,вънка Хубчев и тия некадърни Бо*луци Атанасов и Христов и Стефанов,никаква идея в играта,никакъв точен пас,РЕЗИЛ,ОСТАВКА,разбиха отбора от миналата година и взеха някви некадърни агенти,най слабия отбор на Ботев от създаването,дори със Селския мачкахме в Б група,айде плуйте ме,псувайте но аз нямам нерви вече,

В процес е подписване на нов договор между Левски и турската верига болници „Аджъ Бадем”. Така „сините” ще са втория отбор от А група с договор с това лечебно заведение, след като днеска техния представител Чаръ Илк подписа споразумение с Локо Пд.
- ralimavridov
- Контакти:
Взимайте мерки,да не празнувате годишнината в "Б'.Честито на "Болярите"!!! 

botevist82 написа:РЕЗИЛ,ТРАГЕДИЯ,е хора писна ми вече от всякъде,вънка Хубчев и тия некадърни Бо*луци Атанасов и Христов и Стефанов,никаква идея в играта,никакъв точен пас,РЕЗИЛ,ОСТАВКА,разбиха отбора от миналата година и взеха някви некадърни агенти,най слабия отбор на Ботев от създаването,дори със Селския мачкахме в Б група,айде плуйте ме,псувайте но аз нямам нерви вече,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прав си

- Show Must Go On
Търпението ми вече се изчерпи
Време е някой да поеме вината и да си подава оставката, защото това не е отбор. Бездушници влизат да играят всеки мач. Няма да ги изброявам - всички ги знаем.
"Да имаме търпение, търпение, търпение" - само това слушаме, но резултат от търпението няма.
С риск да получа обиди от съфорумници - няма да стъпя повече на мач докато не видя някой да поеме отговорността си и да си заминава.

Време е някой да поеме вината и да си подава оставката, защото това не е отбор. Бездушници влизат да играят всеки мач. Няма да ги изброявам - всички ги знаем.
"Да имаме търпение, търпение, търпение" - само това слушаме, но резултат от търпението няма.
С риск да получа обиди от съфорумници - няма да стъпя повече на мач докато не видя някой да поеме отговорността си и да си заминава.
Не искам да се заяждам, най-малкото защото уважавам Ботев като отбор.
Но сега ако сте мъже, всички които се изхвърляхте и говорихте тъпотии предварително, едно извинете моля!?
Айде със здраве.. хубаво беше да се набирате предварително
Но сега ако сте мъже, всички които се изхвърляхте и говорихте тъпотии предварително, едно извинете моля!?

malchev написа:Не искам да се заяждам, най-малкото защото уважавам Ботев като отбор.
+1111111111111111111 просто нямам думи за тукашните фенове на Ботев ... жалка история а иначе отбора е симпатичен
LUDAKIS написа:malchev написа:Не искам да се заяждам, най-малкото защото уважавам Ботев като отбор.
+1111111111111111111 просто нямам думи за тукашните фенове на Ботев ... жалка история а иначе отбора е симпатичен
Ми кво правиш тука? Айде къш!
Ами това се очакваше рано или късно.Етър си играха доста добре за разлика от нашите хубавци и логичното се случи....от тук нататък не знам, лошо!