ТЕМАТ КОЯТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗТРИТА !!! СРАМНА ТЕМА !!!
Чест прави на собственицит на ЦСКА, че застанаха зад Милен Радуканов и показаха че всичко са медиини глупости и пропаганди :
Обръщение ( Официален сайт на ЦСКА: http://pfkcska.sportal.bg/bg/article:2094)
Армейци,
вчера нашият любим отбор загуби три точки, но не загуби вярата и доверието на всички ни в своя треньорски щаб. Дори напротив – именно в такава ситуация, в която горчивият вкус на негативите от даден резултат все още не е отминал ние – хората свързани с управлението на най-мащабния и значим футболен клуб у нас, изразяваме своята пълна подкрепа към Милен Радуканов.
Собствениците на „Титан АС” и ПФК ЦСКА ЕАД Димитър Борисов и Иво Иванов, изпълнителният директор Венцислав Живков, както и всеки служител от стадиона, дават и ще продължават да дават своя вот с по едно голямо „ За” към настоящия старши треньор. След това 1:2 снощи балансът демонстриран в клуба между всички фактори в него, доказва послание, което сме отправяли безброй пъти – на Армията работим всеотдайно, без да сме подлагани на каквото и да е вътрешно напрежение.
В името на истинските ни цели – хегемон у нас и „убиец на гиганти” в Европа, ние няма да нарушим принципите си на клуб, изграден от джентълмени уповаващи се на вяра и чест, които са родени победители. Такива, каквито и сега сформират спортно-техническия ни екип и оперативното ръководство. Такива, каквито работят и са работили в и за ЦСКА.
Само обединени, ние – всички армейци в България, можем и ще постигнем нови грандиозни победи навсякъде, където играем. И както силно вярваме и желаем – с Милен Радуканов и неговият екип начело на отбора.
[center]Напред червените![/center]
Кой трябва да е треньор на ЦСКА?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой трябва да е треньор на ЦСКА?
catch me ... if you can !
flo написа:Само едно ще ви кажа: Не може треньори завършили "престижната" школа на НСА да водят отборите на Левски и Цска.
А какви?Чичо Митко да не е завършил в Кьолн?А Гочето преди 12-13 години?
Не се сещам в момента, но един от двамата-Херера или Валкареджи, дори и футбол не е играл, но са имали успехи и то с Интер, а не с ЦСКА или Левски.Старият Орманджиев като докарва ЦСКА до полуфинал за КЕШ къде е завършил?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Аз съм твърдо за Стойчо Младенов.
За вчера, с какъв акъл може да пусне тоя куц кон Виданов.
Тоя некадърник и за чеп за зеле не става. Да беше пуснал някой юноша, щеше да е много по-добре, отколкото това недоразумение.
За вчера, с какъв акъл може да пусне тоя куц кон Виданов.
Тоя некадърник и за чеп за зеле не става. Да беше пуснал някой юноша, щеше да е много по-добре, отколкото това недоразумение.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Re: ЗА или ПРОТИВ Милен Радуканов да остане треньор на ЦСКА
POPCORN написа:аз съм За!Разберете ,че не човека е виновен.Ако на играчите не е плащано от 5 месеца и бог да си няма да ги убедиш да играят!Има вътрешни проблеми в клуба, който тоя път явно ги прикриват доста добре за разлика от минали пъти!Милен Радуканов ни е най-малкият проблем!Ами като го махнеме кой?Да дойде някой удобен на Титан и да могат да го командорат?Знаете ли кога ще викат Йешич или Стойчо за треньор на ЦСКА никога!Вижте за какви имена се говори...някакъв умрял италянец!Разбирам го добре Милен.Както каза в такава обстановка не може да се работи!И все пак нека да не съдиме от един мач!Надали някой си е мислил,че ще биеме всичките 30 мача!Това е футбола веднъж биеш, веднъж падаш!Нека да видим какво ще направи в останалите мачове, защото ако докрая биеме, ще почнете пак всички да говорите само хуабви неща за Радуканов!
То е ясно,че сме за!!

Павел Дочев
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Типичен български манталитет,след 8 поредни победи идва 1 загуба и се говори за смяна на треньора.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
алоооо.стига плювалници.всеки греши.но нека се вземат поуки за оставащите мачове.въпреки контузиите да се намери схема без янчев и галчев заедно.смятам и ,че местата на мораес и платини са разменени.да бъде радуканов новия никодимов.але.
В отбора има някакви проблеми и нещо става това е ясно, този мач със Славия от всякъде смърди, видя се, че отбора просто не играе и според мен проблема не е в треньора .
Да Милен прави грешки, но кой ли не прави, определено съм зад Милен, но все пак ръководството ако решат да го сменяват за мен има само 2 опции - Стойчо и Йешич, всичко друго ще е голяма грешка, а най голямата грешка ще е треньор от чужбина, просто с манталитета и мисленето на БГ футболистите няма как да вирее някой чужденец, освен това той няма да познава отбора и като цяло обстановката в клуба и ще запишем още една нулева година .
Все пак поне до нова година съм твърдо зад Милен !!!
Да Милен прави грешки, но кой ли не прави, определено съм зад Милен, но все пак ръководството ако решат да го сменяват за мен има само 2 опции - Стойчо и Йешич, всичко друго ще е голяма грешка, а най голямата грешка ще е треньор от чужбина, просто с манталитета и мисленето на БГ футболистите няма как да вирее някой чужденец, освен това той няма да познава отбора и като цяло обстановката в клуба и ще запишем още една нулева година .
Все пак поне до нова година съм твърдо зад Милен !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Ако Милен иска да стане национален селекционер,трябва С.Младенов да го наследи,но е малко вероятно.
- krasimilkov
- Контакти:
haha написа:Типичен български манталитет,след 8 поредни победи идва 1 загуба и се говори за смяна на треньора.
Те май го смениха преди 2 седмици заради провала от началото на сезона-ужасен старт

Върни се в “Кошче за отпадъци”