Храбър, ходил съм в тези градове. За Москва и Петербург мога да пиша много, но рискувам да ме обвинят в руски възпитаник и комунист...Знаеш, ли, колко контра ще ми намерят за Москва и Ленинград...и все пак от Лондон останах най-възхитен или може би прясно впечатлен. Следващото отиване там ще посветя единствено и само на Британския музей и Природо-научния. Поради липсата на много време успяхме да разгледаме в Британския само Египет, а Природонаучния остана недовършен. Просто времето не стигна...Третото си отиване ще съчетая с футболен мач...За любопитството на другари, които ме обявиха за бизнесмен с получени пари от куфарче

ще вмъкна, че сам си плащам пътуванията, следя евтини двупосочни полети (Easy Jet), предпочитам да нощувам в нескъпи хотели или хостели и да съм сред обикновените хора. Някои пичове ме посъветваха да отида на Юг в Лондон. Е там бях. В зона 2 между метростанция Oval и Гринуич, улица Пекхам роуд...Само черни имаше около нас...И въпреки, че го нямаше лустрото на централната част си беше приятно кварталче, а тъмнокожите бяха много добронамерени. Що се касае за Образователната им система не съм запознат с нея, но беше много красиво сутрин да видиш учениците, когато отиваха на училище в красиви униформи автентични за всяко училище.