9 кръг ЦСКА - Славия 15.10.2010 - 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: 9 кръг ЦСКА - Славия 15.10.2010 - 16:00

Мнениеот vaskonti » 16 окт 2011 15:56

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Абе теб ако те питаме, всеки, изказал положително мнение за ЦСКА е дълбоко заблуден и всеки казал лоша дума за бялата лястовица е богохулник. Минимум.

В този ред на мисли,изказването на Г.Илиев,че за мача със Славия на ЦСКА не им трябва защита "положително" ли е или "отрицателно"?Или просто тъпо?

Изключително "умно" е да говориш пост фактум. Искаш ли буквално да те зарина с подобни "тъпи" изказвания на фенове, ръководители и бивши кадри на Левски относно мачовете ви с Черно Море, Лудогорец, Търнава...? Виждаш сламката в чуждото око, а не виждаш... :x
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 окт 2011 16:00

vaskonti написа: Искаш ли буквално да те зарина с подобни "тъпи" изказвания на фенове, ръководители и бивши кадри на Левски относно мачовете ви с Черно Море, Лудогорец, Търнава...?

Темата не е ли ЦСКА-Славия?
ПС.Не съм чел "тъпи" изказвания,че срещу Ч.море,Спартак и Лудогорец няма да ни трябва защита?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 окт 2011 16:04

blue avalanche написа:
vaskonti написа: Искаш ли буквално да те зарина с подобни "тъпи" изказвания на фенове, ръководители и бивши кадри на Левски относно мачовете ви с Черно Море, Лудогорец, Търнава...?

Темата не е ли ЦСКА-Славия?
ПС.Не съм чел "тъпи" изказвания,че срещу Ч.море,Спартак и Лудогорец няма да ни трябва защита?

Не, това не е истина, просто се отказвам... :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 16 окт 2011 16:04

Тъп мач , беше ясно че все някога ще загубим. Стана в доста неподходящ момент , в следващия мач ще стане ясно дали е случайно или тенденция.
Ако си вземем мачовете докрая на полусезона няма да има проблеми . Слабостите в отбора са ясни на всички , зимата трябва да се коригират някои
от тях . Въпреки това отбора има доста качества , важно е да се мобилизират за следващите мачове.
Атаката срещу Радуканов от рогатите "журналисти" също дестабилизира ситуацията . Положотелното от последния мач е че съдийчетата излезнаха официално със сини екипи . Да се знае ,няма смисъл да се крият. 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 окт 2011 16:28

vaskonti написа:Не, това не е истина, просто се отказвам... :|

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: крайно време беше да разбереш, че си от губещата страна
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 окт 2011 16:59

kolokolo написа:Тъп мач , беше ясно че все някога ще загубим. Стана в доста неподходящ момент , в следващия мач ще стане ясно дали е случайно или тенденция.

Напротив момента си е съвсем подходящ.Сега все още има достатъчно време за промени и затягане на гайките.Аз си мисля,че Милен много добре ги знае тези неща,които се пишат по форумите,но нещата си вървяха и той гледаше да не разваля "идилията".Милен трябва да разбере,че той "коли и беси" и който не е доволен сяда на пейката или си търси друг отбор.

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 16 окт 2011 17:51

За съжаление Милен не може да коли и беси в отбора.Той е много зависим и това му пречи да взема адекватни решения .Именно поради тази причина не виждам начин при Милен нещата в отбора да се променят.Затова за мен е необяснимо защо Милен се отказва от помощ от вън която щеше да потуши тези взаимоотношения.Затова и все повече ми се струва че зад нежеланието на Милен да не иска Дуци стоят някои футболисти от които той е зависим по един или друг начин

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 окт 2011 18:02

fen0212 написа:За съжаление Милен не може да коли и беси в отбора.Той е много зависим и това му пречи да взема адекватни решения .Именно поради тази причина не виждам начин при Милен нещата в отбора да се променят.Затова за мен е необяснимо защо Милен се отказва от помощ от вън която щеше да потуши тези взаимоотношения.Затова и все повече ми се струва че зад нежеланието на Милен да не иска Дуци стоят някои футболисти от които той е зависим по един или друг начин

мисля, че си много прав.нанашите футболисти(дори и чужденците в отборите) им трябва тиран, като Фъргюсън.Обаче той знае, че шефовете са винаги с него и може да е такъв, защото се е доказал.За Радуканов нещата са много, много сложни в това отношение.Той е млад, недоказан все още и несигурен за бъдещето си в отбора.В Англия пращат Бербатов по цяла Европа, но не съм чел някоя медия да праща Фъргюсън в друг отбор..или да го уволнява, ако МЮ не станат шампиони.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 окт 2011 19:14

Кашчей написа:
мисля, че си много прав.нанашите футболисти(дори и чужденците в отборите) им трябва тиран, като Фъргюсън.Обаче той знае, че шефовете са винаги с него и може да е такъв, защото се е доказал.За Радуканов нещата са много, много сложни в това отношение.Той е млад, недоказан все още и несигурен за бъдещето си в отбора.В Англия пращат Бербатов по цяла Европа, но не съм чел някоя медия да праща Фъргюсън в друг отбор..или да го уволнява, ако МЮ не станат шампиони.

Фергюсън е пример за търпение.Колко години работи в МЮ преди да дойат успехите,винаги го даваме за пример,но забравяме от коя година е в МЮ и коя година му е първия успех.Така че трябва търпение с всички млади треньори.А и дали сме толкова взискателни към себе си колкото към другите?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 окт 2011 19:42

Аз не мога да разбера кой ви е излъгал, че ЦСКА е някакъв велик отбор в момента ? Досега имахте леки мачове, като в по-възловите с Локо (Сф), Локо (Пд) и Берое съдиите ви побутнаха малко или много. Наред с контузиите и напрежението, събраха се още и типичното за вас надменно отношение и лош развой на мача за ЦСКА. За съжаление ние не можахме да си реализираме положенията и да ви съсипем напълно, та се наложи да треперим докрая :lol: :lol: :lol: А разни конспирации за тото, бойкоти и т.н. щом успокояват някои - ОК, да не ви плаша, ама във Варна тотото и бойкота ще продължат :lol: :lol: :lol:
Крайно време беше да ви приземим и да се научите да уважавате съперника си - без значение дали е Славия или друг. И пак питам - кога хората, които вещаеха разгроми или обръщалки ще се извинят ?
Изображение

Върни се в “Архив”