surikat написа:Мача няма да е лесен.Но все пак мисля,че ще бием.Отборът трябва да получи пълна подкрепа от нас-колкото се може повече хора на стадиона
Калиакра 0:5 Черно Море 17.10.2011 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Калиакра : Черно Море 17.10.2011
BTW, има ли навитяги да познаят състава (трудна задача предвид обстоятелствата)? Аз предвиждам:
Пиргов
С.Александров -- Ал.Александров.-- Р.Колев -- Янев
Илиев -- Камазола
Марчев -- Божилов -- Атанасов
Паломино
Според мен Генов ще подходи консервативно, но ще се радвам да греша. Който познае състава, печели моето безгранично уважение и бира, когато се запознаем
Пиргов
Илиев -- Камазола
Паломино
Според мен Генов ще подходи консервативно, но ще се радвам да греша. Който познае състава, печели моето безгранично уважение и бира, когато се запознаем

yavorescu написа:BTW, има ли навитяги да познаят състава (трудна задача предвид обстоятелствата)? Аз предвиждам:
Пиргов
Илиев -- Камазола
Паломино
Вместо Марчев ще пусне Капитанов иначе това е състава

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
morqche написа:yavorescu написа:BTW, има ли навитяги да познаят състава (трудна задача предвид обстоятелствата)? Аз предвиждам:
Пиргов
Илиев -- Камазола
Паломино
Вместо Марчев ще пусне Капитанов иначе това е състава))
+ 1

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
yavorescu написа:BTW, има ли навитяги да познаят състава (трудна задача предвид обстоятелствата)? Аз предвиждам:
Пиргов
Илиев -- Камазола
Паломино
-----------------------------Пиргов--------------------
Александров -- Александров----Лазаров----Янев
Марчев---------Илиев--------Камазола---Атанасов
------------------Паломино----Манолов---------------
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Mourinio написа:yavorescu написа:BTW, има ли навитяги да познаят състава (трудна задача предвид обстоятелствата)? Аз предвиждам:
Пиргов
Илиев -- Камазола
Паломино
Александров -- Александров----Лазаров----Янев
Марчев---------Илиев--------Камазола---Атанасов
много хубав състав Моуриньо само не съм съгласен за Лазаров... ето това за мене е идеалният състав в момента по скоро оптималният според моето виждане...
Александров -- Александров----Р.Колев----Янев
Марчев---------Илиев--------Камазола---Т.Колев
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Аз пък ще предложа на вашето внимание един абсолютно щур състав
:
.......................................................Денчев..........................................................
Сашо......................Александров..........................Р. Колев..........................Янев.....
.................Илиев.............................................................Камазола.........................
Миро.................................................................................................Т. Колев...
.....................................................Божилов..........................................................
.....................................................Паломино.........................................................
Смени:
1. Илиев, Камазола - Симеонов;
2. Миро, Т. Колев - В. Митев, Атанасов;
3. Божилов, Паломино - Капитанов, Николов
П.П. Макар и да е щур смятам, че този състав има потенциал!

.......................................................Денчев..........................................................
Сашо......................Александров..........................Р. Колев..........................Янев.....
.................Илиев.............................................................Камазола.........................
Миро.................................................................................................Т. Колев...
.....................................................Божилов..........................................................
.....................................................Паломино.........................................................
Смени:
1. Илиев, Камазола - Симеонов;
2. Миро, Т. Колев - В. Митев, Атанасов;
3. Божилов, Паломино - Капитанов, Николов
П.П. Макар и да е щур смятам, че този състав има потенциал!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Toшко трябва да играе!!!
Разбрах, че в Толбухин са разсмяли второто полувреме "Добруджа" заедно със Симо Симов?!?
Румбата и Капитанчо също имат място в отбора като титуляри, нека Божилов и Дончо починат 2-3 кръга!
Само Черно Море!
П.П.Като дойде време за Калиакра и все се сещам за мача за купата, в който спорехме с мои приятели по пътя за Каварна дали ще ги бием с 3-4-5 гола разлика?!?!После на 15-тата минута си викаме: Второто ще ги ушием.Второто си викаме: в продълженията!А на дузпите ми беше вече ясно, че ще глътнем вода!Поне да бяхме съборили оградата в кошарата!!!

Разбрах, че в Толбухин са разсмяли второто полувреме "Добруджа" заедно със Симо Симов?!?
Румбата и Капитанчо също имат място в отбора като титуляри, нека Божилов и Дончо починат 2-3 кръга!
Само Черно Море!
П.П.Като дойде време за Калиакра и все се сещам за мача за купата, в който спорехме с мои приятели по пътя за Каварна дали ще ги бием с 3-4-5 гола разлика?!?!После на 15-тата минута си викаме: Второто ще ги ушием.Второто си викаме: в продълженията!А на дузпите ми беше вече ясно, че ще глътнем вода!Поне да бяхме съборили оградата в кошарата!!!

-
- Контакти:
Докога суперталанта Тошко Колев ще е пейка на инвалида Дончо,това питам аз?И добавям - както и да се връткат халфовете - Жоровците,Камазола със Симеон Симеонов,отдясно който и да играе-Румен,Марчев,Илиян....всичко това са горе-долу равностойни смени,но не и отляво,където Тошко е класи над Дончо богопомазания,който от совя страна е може би най-слабия ни играч в отбора
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Дончо нито е толква бърз( или поне вече),нито пък техничен( под един Тодор Христов,Карачанаков например или Даниел Младенов) нито има кой знае какъв завършващ удар..от всичко по малко
Отначало игра добе ама напоследък издиша незнам на колко години е и това може да натежава.Той не е за цял мач.Но истината е че нямаме флангови играчи тип Асамоа от такава класа..да не говорим за Дока или Том дори и Мирасема..трябва да привлечем класен защото нито Румен Николов нито Капитанов са за там.
Всъщност Капитанов е малко по добре от другите 3ма и то му е 1ви сезон.Има бъдеще той е 92-93 набор и определено го предпочитам пред статисти.
Отначало игра добе ама напоследък издиша незнам на колко години е и това може да натежава.Той не е за цял мач.Но истината е че нямаме флангови играчи тип Асамоа от такава класа..да не говорим за Дока или Том дори и Мирасема..трябва да привлечем класен защото нито Румен Николов нито Капитанов са за там.
Всъщност Капитанов е малко по добре от другите 3ма и то му е 1ви сезон.Има бъдеще той е 92-93 набор и определено го предпочитам пред статисти.