Прогнози за утрешния мач Русия-България тук!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_champions

Re: Прогнози за утрешния мач Русия-България тук!!!

Мнениеот Red_champions » 28 юни 2009 11:41

Съдията не знаеше къде е :roll:
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 юни 2009 11:43

То и нашите не знаеха къде са!!!!!!!!!

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 28 юни 2009 11:46

Абе Баньоли що не си смени играч ей така, докато си играеме, докато си тече точката, и без това нищо нямаше да му кажат...

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 28 юни 2009 11:48

Скандално съдийство!!
Доволен съм от играта на нашите момчета,Цветан Соколов показа много силна игра,голямо бъдеще го чака.
И руснаците играха,но извадете 3-4 точки на гейм,подарявани им от съдиите,и вижте какво щеше да стане.
Важното е че отбора игра добре,а във Варна ще бием 2 пъти.Ако съдийството е подобно,ще линчуваме реферчетата на терена.
Извинете ме за обидите към тези педали(реферите),просто леко ме изнервиха с отсъжданията си.
Успех на нашите в Япония,с такава игра ще бием 2 пъти,убеден съм.

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 28 юни 2009 12:02

Ivanov84 написа:Скандално съдийство!!
Доволен съм от играта на нашите момчета,Цветан Соколов показа много силна игра,голямо бъдеще го чака.
И руснаците играха,но извадете 3-4 точки на гейм,подарявани им от съдиите,и вижте какво щеше да стане.
Важното е че отбора игра добре,а във Варна ще бием 2 пъти.Ако съдийството е подобно,ще линчуваме реферчетата на терена.
Извинете ме за обидите към тези педали(реферите),просто леко ме изнервиха с отсъжданията си.
Успех на нашите в Япония,с такава игра ще бием 2 пъти,убеден съм.

Особено като футболист! :) Така ме израдва това момче! Радо Стойчев само да го подхване - ще го шлифова и гледай Соколов! :P И от другата страна като си има един Пранди... Да не го урочасам, затова млъквам!

Има и друго за подарените точки - като ти отмъкнат така, изпод ръцете няколко такива точки, то ти става ясно, че мача и да го дърпаш - няма да ти го дадат и гледай как как пада желание, как пада чудо! Те нашите по едно време вече се умориха да спорят през точка, Пранди го гледам почна да се смее, то си беше за смях.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 28 юни 2009 12:22

Заслужена загуба. Ето това са истинските руснаци, които вчера къде ни бяха подценили, къде ние нямахме какво да губим.

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 28 юни 2009 12:33

А относно критиката за сервисите,малък анализ на хората,които са титуляри или влизат в игра от време на време:
Посрещачи:
Казийски-мощен сервиз,често е взимал приз за изпълненията на този елемент
Ананиев-мощен и труден сервиз
Градинаров-сравнително силен сервиз с отскок
Пламен-сервиз със средна сила,но изключително неудобен за противника
Алексиев-не съм сигурен трябва ли да го коментирам
Разпределители:
Жеков-силен сервиз с отскок
Зарев-като Жеков
Братоев-тактически слаб сервиз(някои му казват женски,но Гайдата бие същия и вчера направи 2 аса)
Диагонали:
Цветан Соколов-мощни тупалки,като тези на Матей
Дани Милушев-много мощен сервиз с отскок
Боян Йорданов-мощен сервиз с отскок,изключително неудобен
Владо Николов-разнообразен.Обикновено бие технични със средна сила,но когато си отпусне ръката,бие тупалки
Центрове:
Светозар Иванов-мощен сервиз с отскок
Краси Гайдарски-тактически/слаб сервиз
Теодор Богданов-тактически/слаб сервиз
Христо Цветанов-тактически/слаб сервиз.Интересно че Христо го бях гледал в няколко мача да бие сервиз с отскок,при това доста мощен,незнам защо не набляга на такъв тип изпълнения

Общо взето това е-виждате,че отбора е пълен с изпълнители на мощни сервиси с отскок,само при центровете Зарко Иванов е единствен с такъв тип сервиз.
Проблема е да не ги бием в мрежата,защото в последния мач с Русия това ни изигра донякъде лоша услуга.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 28 юни 2009 13:09

@Red_champions, не издържа и изгледа мача, а :lol:
И мен ме ядосаха съдиите, но когато си играем слабо си играем.Няма какво да се залъгваме.И жените вчера ги ебаваха съдиите, ама бяха по-добри и биха!Тия 1-2 подарени точки и едната неправомерно направена смяна, не правят разликата в мача.Хубавото е, че Цецо отново направи много силен мач, за съжаление тоя път Зари се изгуби.Като цяло очаквах доста по-малко от гостуванията на Русия.

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 28 юни 2009 16:28

1 2 точки подарени от садийте не решават мачове, ами цели турнири понякога !!!

Върни се в “Волейбол”