И Пеле изказа мнение по темата Роналдо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lpfc-on-line
Контакти:

И Пеле изказа мнение по темата Роналдо

Мнениеот lpfc-on-line » 28 юни 2009 13:39

" Гледайки Кристиано Роналдо, той ми напомня на един друг велик играч, който смятах за брилянтен - Джордж Бест."
"Когато Роналдо е в най-добрата си форма, дяволски ми напомня на Бест. Той дриблира прекрасно по фланговете. Удоволствие е да го наблюдаваш. Той е невероятно талантлив - той е като Бест." Ето и повече

Пеле е бил голям футболист и мнението му ме респектира, но не съм напълно съгласен. Според мен Роналдо ще играе по-добре ако не се надуваше толкова :shock: :roll:
ЛокомотивПловдивЗавинаги!
Цъкни ТУК

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: И Пеле изказа мнение по темата Роналдо

Мнениеот Empty » 28 юни 2009 14:12

lpfc-on-line написа:" Гледайки Кристиано Роналдо, той ми напомня на един друг велик играч, който смятах за брилянтен - Джордж Бест."
"Когато Роналдо е в най-добрата си форма, дяволски ми напомня на Бест. Той дриблира прекрасно по фланговете. Удоволствие е да го наблюдаваш. Той е невероятно талантлив - той е като Бест." Ето и повече

Пеле е бил голям футболист и мнението му ме респектира, но не съм напълно съгласен. Според мен Роналдо ще играе по-добре ако не се надуваше толкова :shock: :roll:

Според мен пък това е стила му на игра, ако не се надуваше така нямаше да бъде същия.Той си мисли, че е най-добрия на терена и явно от там му извират силите :)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 юни 2009 14:38

Какво общо има гелосания лигльо Кристияно с легендата Джордж Бест :?: Лично мнение.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 28 юни 2009 16:47

Може би, че и Бест е бил лигльо :lol: . Макар че до към 21-22 години е бил много див и борбен на терена - за разлика от Роналдо. След това е приключил с футбола, макар че още няколко години се е опитвал да играе между две напивания. А на 26 е решил да не се раздвоява повече - Роналдо вече го е бил поне по спортно дълголетие.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 28 юни 2009 19:33

lpfc-on-line написа:" Гледайки Кристиано Роналдо, той ми напомня на един друг велик играч, който смятах за брилянтен - Джордж Бест."

Бест е третия най-добър футболист раждал се някога, след Пеле и Марадона, а Зидан е четвъртия, Роналдо не може да се сравнява с тях ЗАСЕГА, а преминаването му в Мадрид автоматично значи че никога няма да се сравнява с тях.

Може би, че и Бест е бил лигльо :lol:

То и ти си лиглъо и пияница, за разлика от Бест, който е бил и легендарен футболист освен това.
GGMU

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 29 юни 2009 00:22

Че е бил и голям футболист, няма спор!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 29 юни 2009 01:51

Точно така!След Диего Армандо Марадона и Пеле сев.ирландеца Джордж Бест е 3-тия най-велик футболист засега в историята на футбола.Нареждащ се преди Зинедин Зидан,пред Йохан Кройф,през Зико,пред Гаринча,Ди Стефано,Еузебио,Бекенбауер,Мишел Платини,Пушкаш и Феномена(Роналдо).Къде ще ми сравянвате великана Джордж Бест с един току-що появил се в големия футбол играч?Да не говорим и,че Кристиано Роналдо е доста под набора си-Лионел Меси.Роналдо е далече от Бест,далече и от другото най-велико крило-Гаринча.Това е моето мнение,просто Кр.Роналдо няма място до такива великани на футбола,поне не още,а може би и никога няма да има.Кака и Меси може,но тоя-в никакъв случай!И Роналдо наистина е велик,но не Кристиано,а Луис Назарио Да Лима,истинския Роналдо,рекордьорът по голове на Мондиали и най-великия нападател който сме гледали.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 29 юни 2009 10:02

Пеле надали сравнява Бест и Кр,Роналдо.То е и невъзможно все пак са играли в различни времена не може да се сравняват.А иначе може би има впредвид ,че Роналдо играе в стила на Бест, а не че е същия като класа и качества.
Изображение Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”