Слави срещу Бойко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

truck23
Контакти:

Re: Слави срещу Бойко

Мнениеот truck23 » 15 окт 2011 17:05

urkoto написа:
truck23 написа:Хм странно обаче тука във форума има доста политици.Обаче понеже сте толкова заблудени да плюете не знаете едно от основните правила в политиката на една държава а именно инфраструктурата.

Какво общо има инфраструктурата с политиката бе, байо? Кажи какво общо има? КАКВО!?
С икономиката може и да има ама с политиката чакам да ми обясниш какво общо има!

Първо байо ще викаш на баща си,маймуноподобен !!! И сам по себеси въпросът ти какво общо има инфраструктурата с политиката показва защо държавата ни е в това състояние.Не може хора който нямат дори бегла представа от политика да коментират.

urkoto

Мнениеот urkoto » 15 окт 2011 17:36

truck23 написа:
urkoto написа:
truck23 написа:Хм странно обаче тука във форума има доста политици.Обаче понеже сте толкова заблудени да плюете не знаете едно от основните правила в политиката на една държава а именно инфраструктурата.

Какво общо има инфраструктурата с политиката бе, байо? Кажи какво общо има? КАКВО!?
С икономиката може и да има ама с политиката чакам да ми обясниш какво общо има!

Първо байо ще викаш на баща си,маймуноподобен !!! И сам по себеси въпросът ти какво общо има инфраструктурата с политиката показва защо държавата ни е в това състояние.Не може хора който нямат дори бегла представа от политика да коментират.

Е кажи ми бе, луд? КАКВО общо имат инфраструктура и политика!? Гледам, че много ги разбираш нещата, културтрегер го раздаваш. Какво е общото!? Освен, че и двете понятия се намират в кухата ти тиква - това вече на всички ни е ясно :|
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 15 окт 2011 18:03

Чудя се как може да има малоумници подкрепящи тая мутренско -милиционерска сган

truck23
Контакти:

Мнениеот truck23 » 15 окт 2011 18:08

Ти обаче май си доста тъп.Какво да ти обяснявам трябва да изпиша пет страници текст и ти пак няма да ме разбереш по добре влез в гугъл и прочети за видовете инфраструктура, за отрслите за това че, с правенето на пътища се освояват средства от еврофондовете за това че, освен Господ няма друг който за по-малко от 10-15 години не може да направи така че да си стъпим малко от малко на краката затова че 20 год. тази държава е вървяла назад и нищо не става с магическа пръчка.Но това са съвсем други неща и относно въпросът ти аз имам друг въпрос със който се надявам да си отговориш имат ли икономиката и политиката нещо общо.

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 15 окт 2011 18:56

truck23 написа:...Какво да ти обяснявам трябва да изпиша пет страници текст и ти пак няма да ме разбереш...

Един умен човек винаги трябва да може да резюмира 5 страници в 5 изречения, така че да го разберат :) Този, който говори много, обикновено не казва нищо.
Изображение

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 15 окт 2011 19:19

На тия дето се чудят какво е общото между инфраструктура и политика, кратко и ясно- инфраструктурата може да бъде обект на политиката на едно управление независимо дали местно или национално. Други въпроси?!!!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 16 окт 2011 01:17

Не е нужно да си прост за да гласуваш за ГЕРБ, но помага.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 окт 2011 08:57

ilian12 написа:Не е нужно да си прост за да гласуваш за ГЕРБ, но помага.

а ти умнико за кого...

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 16 окт 2011 17:05

Който не гласува за Волен Сидеров е БОКЛУК :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 16 окт 2011 21:16

"Не е нужно да си прост за да гласуваш за ГЕРБ, но помага."- и за какво помага?
Да си прост. Ти към това ли се стремиш?
Опитай се да измислиш по глупава обида. За VBOX си!

Върни се в “Свободна зона”