Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Има ли място за Макриев в Левски?

Мнениеот groti » 28 юни 2009 12:30

Не знам дали са истина информациите които се появиха че искал 600 000 годишна заплата,но ако това е така изобщо не му е мястото в България.Няма кой да му дава 50 000 на месец.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 юни 2009 12:33

non.mollare.mai написа:
Deliba6 написа:
Biyota написа:В Левски няма място за търгаши или си за синята идея или върви на майната си!Со

Братле поне ме цитирай точно! Майтап!!!
И Иса, и Еньо за мен са по-добри от този "еврейски" цървул! Така че не губиме нищо...

Всъщност Еньо вече го изгубихме :cry:

На това му се вика далновидност.Да изгониш един от двамата си здрави централни нападатели :roll: Смешна работа.
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юни 2009 12:53

Има място, но не ни трбва, според мен. Особено ако иска толкова пари, колкото обсъждате е напъло ненужен. Цялата работа леко намирисва. Вие как мислите? Идва от пепелта, изиграва 5 нормални минути с "национала" и хоп! В Левски. А в Левски е изгодно. Футболисти на сините са наблюдавани от съгледвачи на богатите "руски" , от Киево, Стяуа и Херта. Хм, мен ми е доста интересно, как точно аджиба е попаднал в отбора, ама нейсе. Личното ми мнение е, че се движи изключително тромаво. Стила на Левски, мисля вече мога да говоря за такъв са бързите разигравания. Бързи са Жо, Христов (когато знае къде е топката), Йовов, Тасевски, Гонзо, Николай Димитров, Цачев и Зе Суареш. Я сега кажете, наистина ли го виждате това тромавото момче да води атаката. Е, не съм сигурен дали щях да го нападам така, ако беше казал "Аз предадох сините навремето и заради това сега няма да се циганя."Все едно може да стане такова нещо". Най - малкото, я кажете къде е Левски в класацията на ФИФА и Ашдод. А не изключвам варианта и вестниците да си изсмукват от пръстите някаква информацийка дето само те я знаят и тоя дето се цигани да е Батков.Не знам. Има място, но не ни трябва. Но един Мицански или ...бе има толкова футболисти. Всичко е бошлаф.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 юни 2009 13:06

Да..Може и тая "информация" за заплатата дето я иска да е невярна и да е далеч по-ниска и Батко да се цигани.А относно това дали е тромав и тежък и колко бързо играеме...
Цяла година мъчиме топката от Рабех към Гонзо.В моментите в които се сещат да заиграят по крилата стават хубави бързи атаки,обаче последното подаване те хвърля в тъча.Иначе с бързи крила ,ако центрират добре мисля,че един висок дори и тромав таран би ни свършил перфектна работа.
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юни 2009 13:13

Ми може. Дано.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 28 юни 2009 13:59

Е*а го у нещастника. Тоа нещо се е объркал, ако е решил да идва в БГ за да си подсигурява старините. Смешник, не ни трябва :evil:
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 28 юни 2009 14:16

non.mollare.mai написа: Всъщност Еньо вече го изгубихме :cry:

Еньо го загубихме, защото Батков много бързо си помисли, че е уредил на 100% Макриев...

Аз обаче не съм съгласен, че Макриев не ни трябва. Може да е малко по-тромав, но все пак е централен нападател-работата му е да мачка защитата в наказателното поле и да скача за центрирани топки.А това една "муха" с габаритите на Жо примерно няма как да го направи!На нас ни трябва точно такъв таран-тежък, но мощен физически и играещ добре с глава.Имаме добри крила,халфовете биват(трябва ни само един конструктивен още). Тоест,има кой да захранва с топки един такъв играч като Макриев.Жалко,че го изтървахме.Батков трябва да се научи, че няма безплатен обяд и че качеството струва пари! :roll:
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 юни 2009 14:58

Sleepwalker написа:
non.mollare.mai написа: Всъщност Еньо вече го изгубихме :cry:

Еньо го загубихме, защото Батков много бързо си помисли, че е уредил на 100% Макриев...

Аз обаче не съм съгласен, че Макриев не ни трябва. Може да е малко по-тромав, но все пак е централен нападател-работата му е да мачка защитата в наказателното поле и да скача за центрирани топки.А това една "муха" с габаритите на Жо примерно няма как да го направи!На нас ни трябва точно такъв таран-тежък, но мощен физически и играещ добре с глава.Имаме добри крила,халфовете биват(трябва ни само един конструктивен още). Тоест,има кой да захранва с топки един такъв играч като Макриев.Жалко,че го изтървахме.Батков трябва да се научи, че няма безплатен обяд и че качеството струва пари! :roll:

Ама надали Макриев заслужава толкова.При условие,че цената и заплатата за които се говори са истина изобщо и не ни трябва.Въпреки,че съм на мнението че може да помогне.
Не заслужава нито 1.5 млн,нито 600 000 лв годишна заплата
110 години любов!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 юни 2009 15:28

Абе ние тука кво се кахърим за Макриев,при положение,че ЦСКА не взима футболисти,а ентусиасти :lol:

http://sportal.bg/news.php?id=181263 :lol:
Изображение

kochtrela
Контакти:

Наско сираков се е разбрал с Батков

Мнениеот kochtrela » 28 юни 2009 17:17

Разбрахте ли, че Сираков се връща в Левски като Директор по спортно-техническите въпроси?

Върни се в “Архив”