Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Re: НОВА ТИТЛА ЗА ЛЕВСКИ - ТОЗИ ПЪТ ПРИ ДЕЦАТА, РОДЕНИ 1994Г.

Мнениеот milen.hrisrov » 27 юни 2009 23:01

groti написа:
PFC Litex написа:Честито на малчуганите.
Малко ги е отупала градушка, но ще им мине :)

Вие също имахте изкуствени терени нали?
Факт е,че при децата инвестициите се изплащат най-бързо.Правиш добра обстановка и условия за трениране и игра и след година - две вече почваш да виждаш резултатите. Това е истината.Така трябва да се действа в България.Рядко добър чужденец ще дойде тук.Много по-уместно,евтино и умно е да си развиваме играчите.И да не ги изпускаме. Ако "сафарито" не беше изгонил ред таланти сега можвхме да гледаме Ивелин Попов,Бандаловски,Гаджев и Чипилов в един отбор. Нямаше да се чудиме кой да купиме.Феновете нямаше да пишеме 30 страници тотално безмислена тема за селекция.Всичко щеше да е далеч по-спокойно.

С теб трябва някой път да си поговорим сериозно,защото явно не си запознат с някои неща.Сега обаче си лягам щото съм на няколко големи уискита пък и на няколко бири. :mrgreen:
Този профил вече не съществува.

honda
Контакти:

Re: Приказки без край....................................

Мнениеот honda » 27 юни 2009 23:08

Момчета , хайде да слезем на земята-всеки от нас иска "Левски" да играе в ШЛ,а едвали има някой ,който го желае повече от Т.Батков, все пак за него това е и бизнес и едно влизане на "Левски" в групите на ШЛ или ЛЕ ще се отрази доста благотворно и на финансовото му състояние. Но да бъдем реалисти -качествените попълнения струват пари и то доста- един що годе качествен футболист няма да дойде в "Левски" за по-малко от 200 хил. евро годишно(което прави 15-16 хил.евро месечно), като същите пари може и да ги вземе от всеки един среден по сила отбор примерно Втора Бундеслига или Френската Втора дивизия, не говорим за Испания или Англия там заплатите са доста по-високи.А отделно и трансферна сума от порядъка на 700-800 хил. евро. Друг е и въпроса дали един такъв футболист ще има желание да играе в България - примери колкото искаш- Цихмейструк, Радимов, Кабат, Дж.Кристофър, Г.Лавал,Ж.Карлуш, Рабех("Левски"),Л. Лима, Р. Соуса, Агналдо, Забавник, Цаха, Б. Кое("ЦСКА"). Има и нещо друго ,което е не по-малко важно от индивидуалните качества на определения футболист- как ще бъде приет в съблекалнята и дали няма да взриви колектива,защото когато един или двама футболисти получават доста повече от останалите,то търканията в съблекалнята са почти неизбежни.
А и в крайна сметка футбола не игра само на индивидуалности- ако беше така то само Давид Вия или Ф.Торес струват доста повече от целия отбор на САЩ, но това не попречи на янките на дадат един урок на испанците. Все пак един добър колектив може да компенсира индивидуалните недостатъци. Според мен голямата заслуга на Велев е че "Левски" играе като отбор -дали това ще е достатъчно за влизане в ШЛ само времето ще покаже.

Потребителски аватар
Biyota
Контакти:

Re: Има ли място за Макриев в Левски?

Мнениеот Biyota » 28 юни 2009 01:00

Едвали Макриев е човекът който ни трябва при положение,че заявява че президента на Ашод ли Машод ли щял да прави селекция за пробив в Европа.В Левски няма място за търгаши или си за синята идея или върви на майната си!Сори Макриев ама ако си мислиш,че с един гол във врата на Кипър си направил нещо по-добре си стой там където си! На Левски са нужни бойци,а не печелбари!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 28 юни 2009 01:21

Biyota написа:В Левски няма място за търгаши или си за синята идея или върви на майната си!Со

Братле поне ме цитирай точно! Майтап!!!
И Иса, и Еньо за мен са по-добри от този "еврейски" цървул! Така че не губиме нищо...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 юни 2009 02:02

ЕМИЛ написа:
ehh написа:Малко са ми безсмислени такива радости.
Окей, взели са титла, момчетата са талантливи, но какво ще стане после с тях? Пак ще потънат някъде из дебрите на бг футбола, няма и да помиришат първия отбор на Левски или пък ще избягат по чужди клубове.
Като че ли не можем да докарваме нещата докрай.

никога не е безсмислено да се радваш когато Левски побеждава

Аз също се радвам, но просто искам нещата да се докарват до край.
Не само един да заиграе, а поне 3-4 в първия състав след години. Така и момчетата ще имат още по-голяма мотивация за абсолютно всичко. Ще израстнат и като професионалисти.
И след време няма да се ядосваме на Борат, че не иска да изкарва пари за нови футболисти, защото отборът ще е достатъчно подхранен с момчета, които знаят, какво е Левски.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 28 юни 2009 08:44

dhs13 написа: какво му трябва на човек. :geek:

Къшей хляб, бутилка уиски, яхта...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bluelife
Контакти:

Мнениеот bluelife » 28 юни 2009 09:15

Браво, много добре е казано всичко. И е много вярно. Само, че това трябва да се каже на Батков.С досегашните си действия той доказва, че не го знае. Само ЛЕВСКИ

maverik111
Контакти:

Мнениеот maverik111 » 28 юни 2009 11:28

Мисля,че Макриев доказа преди много години,че той не е Левскар и няма никакво право,дори и само морално да е да претендира за наследник на ГОНЗО!Има много други момчета които ще ни бъдат по полезни от този Юда!И защо да не е това снажно момче Заеков което много ми напомня на Сираков с хъса който играе,толкова ли сме слепи когато става въпрос за нашите юноши?Батков,Влев,Боримиров последният считайте че този въпрос е отправен към вази тримцата........

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 28 юни 2009 11:42

Наистина досега само голи обещания эа селекция,cry: и си мисля ,че такава няма и да има.Прото ще си проиграем по български добрия шанс эа групите.

Потребителски аватар
non.mollare.mai
Контакти:

Мнениеот non.mollare.mai » 28 юни 2009 12:28

Deliba6 написа:
Biyota написа:В Левски няма място за търгаши или си за синята идея или върви на майната си!Со

Братле поне ме цитирай точно! Майтап!!!
И Иса, и Еньо за мен са по-добри от този "еврейски" цървул! Така че не губиме нищо...

Всъщност Еньо вече го изгубихме :cry:
[rimg]http://prikachi.com/files/737084T.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”