Вандалщина - изпочупиха автобуса на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Re: Вандалщина - изпочупиха автобуса на ЦСКА

Мнениеот magichko » 15 окт 2011 12:09

жалка история , жалка гледка .... малките надрусани олигофрени се правят на мъже и се доказват по тоя начин....жалко за рейса, жалко и за паметника на витиня , такива изруди не са фенове а олигофрени и лумпени ! можеш да мразиш вечния противник , но го уважавай ! на стадиона един срещу друг , извън стадиона на по-бира
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 окт 2011 12:10

Някой може ли да покаже снимка,от която да си личи,че това е работа на фенове на Левски?Щото от материалите в Гонг...хм,нали?
ПС.Нали не си мислите,че само левскарите ви мразят?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 окт 2011 12:11

blue avalanche написа:Някой може ли да покаже снимка,от която да си личи,че това е работа на фенове на Левски?Щото от материалите в Гонг...хм,нали?

:)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 15 окт 2011 12:11

blue avalanche написа:Някой може ли да покаже снимка,от която да си личи,че това е работа на фенове на Левски?Щото от материалите в Гонг...хм,нали?

на една снимка имаше надпис "Левски Л-С" но нензам къде е

Изображение
[center]Изображение[/center]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 15 окт 2011 12:14

Те не са толкова масово мразени, като вас ;) Вас ви мрази половин България, а тях някой и друг цигански отбор.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 окт 2011 12:17

Според мен деянието са го извършили фенове на Локо Сф., а паметната плоча на Витиня беше осквернена от фенове на Славия, съгласен?
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 окт 2011 12:19

veseo написа:....Те не са толкова масово мразени, като вас ;) Вас ви мрази половин България, а тях някой и друг цигански отбор.

Но другата половина на България ни обича! :) :) :)
П.П. Извън темата: А бе това спортен форум ли е, или форум на психиатри!? :o :lol: Днес има мач ЦСКА - "Славия". Как така не видях един ред написан за него?! :o
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 15 окт 2011 12:28, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 окт 2011 12:26

snakyy написа:Тва си е чист PR и насаждане на омраза между агитките преди дербито, боклукчиите използват успешната засега тактика на Трактора като случая с колата на Диков. В такъв фарс живеем в тая държава, че без подобно зрелище и носа си не показваме навън

Това безумие е плод на някой увреден промит мозък като тебе.Можете да живеете само във време на безвластие и липса на всякакво желание да бъдете спрени.Най гадното на сегашната ни "демокрация" е това,че премахнаха тухларните,където пращаха такива отворковци да правят безплатно тухли на държавата за дребно хулиганство.За това тогава и циганите бяха по ниски от тревата.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 15 окт 2011 12:30

Голяма простотия, не ме учудва в държавата на беззаконието на какви ли неща не се нагледахме,вместо хората като отиват на мач да е празник и да се кефят, те отиват на война все едно е на живот или смърт. Не мога да разбера и такива клишета като вечните врагове които се използват за мачовете между Левски-Цска които само засилват омразата,какви врагове са ми феновете на ЦСКА като това е един спортен двубой дерби.Нормално е закачките ,скандиранията но това да чупиш,трошиш,да биеш, да вандалстваш не го разбирам.

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 15 окт 2011 12:32

Стига сте се правили на светци. На 90% от пишещите тук, ако им се отдаде възможност да направят нещо подобно, ще го направят. Аз на няколко пъти съм засичал стария рейс на червените и винаги съм имал желание да метна нещо по него.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Върни се в “ЦСКА”