Слави срещу Бойко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Слави срещу Бойко

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 15 окт 2011 01:17

Пловдивчанинът написа:Каквото и да се говори и коментира Сашо Диков е единственият български журналист, който не е замесен в нищо и е най-честния журналист в БГ и не участва в никакви далавери и казва винаги истината..............

Ха-ха-ха...Гледал ли си Канал 3 през последните няколко месеца ? Ако си го гледал,трябва да си сляп,за да не разбереш,че Сашо Диков е тясно свързан с Алексей Петров.
А пък Славчо отдавна е ясен на всички - има ли кинти,прави каквото му кажат.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 15 окт 2011 01:32

Давам 7 лева на този, който ми посочи една магистрала, построена от правителството на ГЕРБ. Една - едниччка.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 15 окт 2011 01:37

Слави направи по-големи поражения на България отколкото цунамито в Тайланд преди няколко години.Главната заслуга за изпростяването на чалгализираната ни държава е на него и неговото просташко шоу.
Последна промяна от rocknrolla на 06 фев 2012 15:22, променено общо 1 път.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

GibbonKolev
Контакти:

Мнениеот GibbonKolev » 15 окт 2011 01:46

dodo7271 написа:Давам 7 лева на този, който ми посочи една магистрала, построена от правителството на ГЕРБ. Една - едниччка.

Люлин, ама тя май се разпада, така че няма

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 15 окт 2011 01:49

GibbonKolev написа:
dodo7271 написа:Давам 7 лева на този, който ми посочи една магистрала, построена от правителството на ГЕРБ. Една - едниччка.

Люлин, ама тя май се разпада, така че няма

Люлин, ама не днеска. Люлин е построена много отдавна, сега само я свързаха с околовръстното.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 15 окт 2011 01:52

rocknrolla написа:Лайното Слави направи по-големи поражения за България отколкото цунамито в Тайланд преди няколко години.Главната заслуга за изпростяването на чалгализираната ни държава е на него и неговото просташко шоу.

Колко повърхностно разсъждаваш...
Твоят живот, да не би да се върти около ТВ предаванията?
От малък съм гледал "Куку", "Каналето", "Хъшове" и шоуто му по БТВ, когато съм имал желание и възможност и заради него и неговото влияние, никога не съм чувал за Рони Джеймс Дио, а единственото което знам е Сашка Васева.
Заради неговото "просташко" шоу, Аз и всички около мен, сме изпростяли тотално и необратимо !
Живота не е само телевизия и ТВ шоу програми, приятелю!
Няма обаче, нищо по хубаво от това, да видиш хора на които да им стиска, да си казват мнението и да го отстояват!
Без значение, правилно или не! От това колко е правилно, се определя от хората които го гледат!
"Не можеш да угодиш на всички" но тези хора заслужават само уважение :idea:
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 15 окт 2011 01:56

Аз давам 70 лева, за да не се споменава некадърното правителството, на "пожарникаря" :idea:
Просто като видя "ГЕРБ" и ми идва да изляза на терасата, да си засадя картофи :idea:
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 15 окт 2011 02:02

Няма такъв трагичен смешник като тебе,имаш спешна нужда от професионални медицински грижи :!:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 окт 2011 02:07

dodo7271 написа:
Люлин, ама не днеска. Люлин е построена много отдавна, сега само я свързаха с околовръстното.

Отдавна? :? :roll: Вярно, че не е започната от сегашното правителство, но това не означава, че "е построена много отдавна".
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 15 окт 2011 07:56

Не мога да разбера наистина ли не виждадте какво става???
Още докато бе кмет на София ББ бе обвързан със строителната мафия(справка-ремонта на кръстовището пред Университета което глътна 7,5 милиона лв по официални данни.Кристовището си бе прилично,300м по-нагоре Цариградско шоце бе като след бомбардировка,но там-тц!).На времето Емел Етем крадеше пари чрез Комисията за бедствия,аварии и катстрофи.Ама много пари от ЕС се откраднаха.Същата е и схемата тук-чрез парите,които уж ЕС щяха да дадат за магистрали да се реализират съответните източвания.Ама май Европата не е толкова сляпа и им показа среден пръст.Същевременно в един откровено замръзнал сектор (по време на кризата) като строителството се наля безумна държавна пара за да се подпрат няколко определени фирми.Сами можете да разберете или да се досетите кои са и на кого са.И кой министър(кандидат за президент) е с най висок рейтинг? Какъв му е бизнеса? Толкова с популизна на Тиквата. Лошото е,че както пише в Хамлет: "Те имаха очи-ала не виждаха,уши-ала не чуваха и цял живот подобно на видения прекарваха в мъгла и мрак."Не бъдете слепи и не вярвайте в мачовщината.И аз както повечето мисля,че азиатска държава се управлява с твърда ръка,но не от мутри!

Върни се в “Свободна зона”