Тема за Македония

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Тема за Македония

Мнениеот delqnski47 » 14 окт 2011 23:23

saffron написа:
delqnski47 написа:Щом мислиш,че се това са глупости,ДОКАЖИ ГО!
В тези клипове аз видях отношението на тия промити мозъци срещу нас(имаше и нормални хора,естествено)!Поради много причини,за които нямаш чест да признаеш,там не можеш да се наречеш такъв какъвто си,защото това е интерес на Сърбия!Напълно ги разбирам сърбите поради тази причина!Пожелавам им държавицата ЕС никога да не види и да им се разпадне на още 100 парчета!И ние ВСИЧКИ парченца да признаем,както признахме държавицата,която носи име....на област и претендираща за историята на друга държава,която съществува около 300 години и умира.... през 148 пр.н.е.!?!
Или накратко казано - БЮРМ! ;)

докажи си го сам бе брато... виж тоя мангал сърбомана в случая .. та тои само като му видиш смазания не-ерудиран феис ти става ясно ,че тея от бтв са го търсили цял ден и накрая са попаднали на такъв... да не мислиш ,че това е първия срещнат човек , които ше говори така по тая тема ? ... можеш да се наречеш такъв какъвто си .. нали има Български Културен Клуб - Скопие ? .. нали тоя същия клуб оня ден излезна със статия как в Македония се правил филм за българските фашисти- окупатори ?? това редно ли е? всички псевдо патриотари веднага почнаха да псуват по Македония ? та тези от БККС ли са сценаристите на филма? или гледат напред в бъдещето и знаят точно какъв е сценария ? или имат бръмбари в македонското киностудио ? ... това не е ли умишлен повод за омраза към Македония от този уж културен клуб ? не е ли провокация ? как може да говориш за нещо , което не си видял ? и как може хората да вярват на това ?
и кво по дяволите е шибания евросъюз? и кво като не влезе държавата там ? супер.. тъкмо македонците няма да плащат дълговете на "братския гръцки народ " ;)

Най-вероятно този филм ще е поредното плюене към България!Може да не е на сигурно,но няма да ми направи впечатление ако съм прав!
Значи сърбомана го мани,ама оня другия,който ни нарече ''татари''(явно тоя е чел сръбски учебници и там е пропуснат факта,че с татарите сме се ВОЮВАЛИ)!И той ли БТВ са го търсели цял ден!А оня надпис ''Смърт за Булгарите'' ли кво беше там?И тоя ли надпис БТВ са го търсили цял ден!Сигурно тоя надпис го е направил оня ''сиганина сърбоман''
Брейй,то верно Скопие е малък,ама чак пък толкоз...
Искаш да ми кажеш,че няма омраза в Македония към България,че няма пропаганда там,че няма натиск към българите ли?Адски жестоко си заблуден,мой човек!Мои приятели са били там,репортажи съм гледал(като този) и т.н.!Само аз не съм бил там,но какъв е смисъла да се убеждавам като знам за какво иде реч!
Тук омраза към Македеония може да има,но тя е породена от множестовото атаки от корумпираната медия в Македония!Разбери,че няма никакъв повод България да мрази Македония!!За какво кажи ми?За какво да мразим държава,която е била част от нас толкова време,която е попила толкова много българска кръв,хиляди години наред и народ(който претендира,че е част от друг народ,разпръснат и изчезнал преди....''има нема'' 1500-2000 години),който с всякакви документи доказва,че има много общо с нас!Разбери,че на нас не ни трябва мижавата територийка(както говорят сърбите,че това ни била целта и затова ви говорим разни ''небивалици'',че сте наши братя) при Вардара!Ние сме си на перфектно географско положение(от 10 европейски транзитни през нас минават ЦЕЛИ 5!Някои казват,че ние сме най-кръстопътната държава В СВЕТА),6 милиона сме горе долу и ни стига това!Ние искаме свободни българи в Македония!
Разбери,че ако не бяха гадните комунистически сърби,Македония щеше да е нещо като част от България(пак като отделна държава) и щеше да е в много по добро положение!Реално Македония щеше да е на нивото на България в момента,но заради Сърбия тя е много под България!
Иначе аз нямам нищо против един народ да си направи дъжава!Демокрация сме все пак и всеки може да се нарича такъв какъвто си иска(дали вече това е истина и има документите да го докаже е друг въпрос...нали) и затова не съдя Желю Желев,че призна Македония,която,благодарение на него,съществува!!Но щеше да е прекрасно ако я нямаше сръбската пропаганда и всички ние да сме обединени!Защото ''Обединението прави силата''!ю
Нооо реалността е друга и тя е:
''СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИТЕ-ТАТАРИ И ДА ЖИВЕЯТ БРАТЯТА СЪРБИ''!
Въпреки това горе пожелавам на Македония ЕС(но това НИКОГА няма да стане,поради простата причина че Македония ще е Албания след няколко години) за да може хората с непромито българско самосъзнание да се върнат при своята родина без спънки,проблеми и т.н.!А останалите...нека си живеят при кочинката,щом като им е кеф!
Последна промяна от delqnski47 на 15 окт 2011 23:11, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 окт 2011 23:37

http://www.youtube.com/results?search_q ... 8%22+&aq=f

Препоръчвам да изгледате и 8-те части, за да видите наглото и безпардонно поведение на този македонски "доайен" на журналистиката, когото интервюираните българи поставят на място :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 окт 2011 23:41

аз не съм видял нито една македонска телевизия да тръгне да шета из пирин и да търси хора , които да нагнетяват омрза към България

А къде видя българска телевизия да нагнетява омраза към Македония????Или в ония 2 клипа горе хората си измислят,че живеят перфектно!Оня,който ни нарече ''татари'' ни обича много и т.н.!Всичко е ''пропаганда и омраза към Македония''...!Щот България си няма друга работа нали...тръгнала Македония да мрази!Дето я призна,дето й даде танкове,дето й дадне паспорти....
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 окт 2011 23:47

Македония ще бъде унищожена от Албания,благодарение на Сърбия!След това ще има ПАК искане за помощ от България,но вече ще е прекалено късно...за съжаление
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 окт 2011 23:49

Viktor4o_Rs написа:http://www.youtube.com/results?search_query=%D0%92%D0%BE+%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80+%22%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8%22+&aq=f

Препоръчвам да изгледате и 8-те части, за да видите наглото и безпардонно поведение на този македонски "доайен" на журналистиката, когото интервюираните българи поставят на място :lol: :lol: :lol:

Кво да ги гледам тия духачи на сръбски п*шки!Промити нещастници!
Sofia.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 16 окт 2011 17:40

delqnski47 написа:
аз не съм видял нито една македонска телевизия да тръгне да шета из пирин и да търси хора , които да нагнетяват омрза към България

А къде видя българска телевизия да нагнетява омраза към Македония????Или в ония 2 клипа горе хората си измислят,че живеят перфектно!Оня,който ни нарече ''татари'' ни обича много и т.н.!Всичко е ''пропаганда и омраза към Македония''...!Щот България си няма друга работа нали...тръгнала Македония да мрази!Дето я призна,дето й даде танкове,дето й дадне паспорти....

абе пич.. виж си само подписа ... "корумпираната бтв " ... тези 2 клипа са точно от тая телевизия.. защо си ги пуснал при положение ,че виждаш ,че те се еб*ват с хората и ги манипулират така както те искат ! ? имаш раздвоение на личноста ли ?? къф ти е проблема ?

оня като те е нарекал татарин ( в една корумпирана медия , която ти мразиш и желаеш смърта и ) да го духа.. тва си е негов .. ваш проблем... на мене некав смазаняк , като ме обиди .. аз не обвинявам България или теб в това... това е проблем м.у мене и смазаняка !!
Последна промяна от saffron на 16 окт 2011 17:52, променено общо 1 път.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 16 окт 2011 17:49

Viktor4o_Rs написа:Изчетох цялата тема открай-докрай и се чудя аджеба къде са господа модераторите, които когато някой каже някоя нецензурна думичка го банват, а сега търпят един олигофрен и промит мозък да бълва лъжи и обиди към нас българите и към държавата ни ? Или този saffron да си мери приказките, или веднага да получава доживотен бан, омръзна ми да го гледам как провокира всички и навсякъде с тъпата си македонска пропаганда, защо пише въобще тук, а не в някой македонски форум ?

къде съм обидил държавата НИ ? .... виж се къв си чуждопоклонник.. фен на немския национален отбор !
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 окт 2011 23:57

saffron написа:
Viktor4o_Rs написа:Изчетох цялата тема открай-докрай и се чудя аджеба къде са господа модераторите, които когато някой каже някоя нецензурна думичка го банват, а сега търпят един олигофрен и промит мозък да бълва лъжи и обиди към нас българите и към държавата ни ? Или този saffron да си мери приказките, или веднага да получава доживотен бан, омръзна ми да го гледам как провокира всички и навсякъде с тъпата си македонска пропаганда, защо пише въобще тук, а не в някой македонски форум ?

къде съм обидил държавата НИ ? .... виж се къв си чуждопоклонник.. фен на немския национален отбор !

Kакъв е проблема да съм фен и на друг национален отбор ? Поне не съм изписал имена на други държави в подписа си и не пускам коментари, които провокират и нагнетяват напрежението ;) Не ме карай да се разтърся из коментарите ти, със сигурност ще намеря провокативни или дори обидни неща. Не разбрах в крайна сметка ти македонец ли си, българин ли си, с какво самосъзнание си и така нататък ?
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 окт 2011 00:52

Viktor4o_Rs написа:
saffron написа:

Kакъв е проблема да съм фен и на друг национален отбор ? Поне не съм изписал имена на други държави в подписа си и не пускам коментари, които провокират и нагнетяват напрежението ;) Не ме карай да се разтърся из коментарите ти, със сигурност ще намеря провокативни или дори обидни неща. Не разбрах в крайна сметка ти македонец ли си, българин ли си, с какво самосъзнание си и така нататък ?

От ''облъчените'' е :!:
Sofia.

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 19 окт 2011 17:13

Стига се карахте де,знаете ли как е баскетбол на македонски...кошарка :D ами хандбал....ракомет :D:D:D
САМО ЛЕВСКИ!!!

Върни се в “Свободна зона”