Ван Дер Ваарт в Милан?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Ван Дер Ваарт в Милан?

Мнениеот Deluxx » 22 сеп 2011 23:55

Според "Дейли Стар" Милан ще се опита да вземе футболиста на Тотнъм Рафаел Ван Дер Ваарт. След напускането на Андреа Пирло в халфовата линия на "росонерите" се усеща липса на креативност и според спортно-техническия щаб на тима Ван Дер Ваарт е идеален да запълни тази празнота.

Задачата да се привлече холандския национал ще бъде много трудна за "росонерите", тъй като ръководството на Тотнъм няма особено желание да се разделя с най-добрите си играчи.

http://www.sportabg.com/evropejski-futb ... -der-vaart

Какво ще кажете това възможно ли е ?

Потребителски аватар
Ricardo_Kaka
Контакти:

Re: Ван Дер Ваарт в Милан?

Мнениеот Ricardo_Kaka » 23 сеп 2011 00:10

Не знам колко е възможно, но ще бъде много хубаво ако стане истина :)
Това е чувството, което в на гори... това е любовта... това ни е страстта... обичам ЦСКА...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 сеп 2011 00:15

Не бързайте да се радвате ;) За мен този играе единствено за себе си,но не и за отбора в който играе.

Потребителски аватар
QniMadrid
Контакти:

Мнениеот QniMadrid » 23 сеп 2011 01:04

CTAHKO написа:Не бързайте да се радвате ;) За мен този играе единствено за себе си,но не и за отбора в който играе.

Съгласен съм напълно... много добър футболист обаче има странна мания да бие от всякакви позиций дори и да не е изгодно ...

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 23 сеп 2011 03:02

Ако си осигурите Акуилани за постоянно ван дер Ваарт не ви трябва... изобщо.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 23 сеп 2011 03:25

Ван дер Ваарт и Ибра са големи врагове, не знам как ще играят в един отбор :mrgreen:

който е следил Аякс от тяхното време там ще ви го каже.... ;)
Преди няколко години, когато и двамата играха за Аякс, имаше контрола Швеция-Холандия при която Ибра много грубо фаулира и контузи ВДВ(който след това каза че е било умишлено според него) и след това не му се беше извинил и накрая на сезона се изпокараха в Аякс и единия трябваше да напусне (Ибра отиде в Юве).... така и стана, на следващата година и другия напусна отбора - ВДВ в Хамбургер...

През миналата година като изтеглиха Милан-Тотнъм, ВДВ каза че за него няма да има по-голямо удоволствие от това да бие Милан на Меаца и да прокара топката през краката на Златан..... така че смятайте доколко е възможно тия двамата да играят в един отбор - за мен е невъзможно :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 сеп 2011 11:06

Галиани излъга най-мазно това лято с "Господин Хикс" визирайки привлича на висококачествен полузащитник, който да поведе отбора напред. Привличането на Акуилани бе замазване на очи и отбиване на номера.
Трябваше да бъде привлечен класен играч от ранга на Кака, Снайдер или Бейл! Стиснатият чичка сега ще бере плодовете на скъперничеството си. Според мен и ВДВ е компромисен вариант. Трябва да е по-добър от Пирло на стари години, нито ВДВ, нито Акуилани са такива.
Разочарован съм, че не се дава по-голяма свобода и доверие на Емануелсон.
Точно той можеше да е човекът с главно "Ч".
Другите ми избори бяха Деми де Зеув, който отиде в Москва и Дани от Зенит.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 23 сеп 2011 11:12

metodito написа:Галиани излъга най-мазно това лято с "Господин Хикс" визирайки привлича на висококачествен полузащитник, който да поведе отбора напред. Привличането на Акуилани бе замазване на очи и отбиване на номера.
Трябваше да бъде привлечен класен играч от ранга на Кака, Снайдер или Бейл! Стиснатият чичка сега ще бере плодовете на скъперничеството си. Според мен и ВДВ е компромисен вариант. Трябва да е по-добър от Пирло на стари години, нито ВДВ, нито Акуилани са такива.
Разочарован съм, че не се дава по-голяма свобода и доверие на Емануелсон.
Точно той можеше да е човекът с главно "Ч".
Другите ми избори бяха Деми де Зеув, който отиде в Москва и Дани от Зенит.

Играчите, които взехме това лято, не са лоши, но може би трябваше още един. Акуилани не знам дали трябва да играе толкова напред. По - скоро трябва да му се търси място по - назад с включвания в атака. Селекцията не е лоша, експериментите не са успешни.
А това за Урби явно е някакъв виц. Той между другото е доста посредствен играч за отбор от нивото на "Милан". В "Аякс" е едно, но в "Милан" съвсем друго.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 сеп 2011 09:57

daniel875 написа:Играчите, които взехме това лято, не са лоши, но може би трябваше още един. Акуилани не знам дали трябва да играе толкова напред. По - скоро трябва да му се търси място по - назад с включвания в атака. Селекцията не е лоша, експериментите не са успешни.
А това за Урби явно е някакъв виц. Той между другото е доста посредствен играч за отбор от нивото на "Милан". В "Аякс" е едно, но в "Милан" съвсем друго.

В Аякс имаше по-голяма власт. Тук ще си я извоюва също.
Помня как Рикелме като отишъл в Барса поискал да има цялата власт в средата и да няма конкретна позиция. Те му се изсмели. След като отиде във Виляреал и получи тая власт видяхме какво стана с един малък отбор.
Пирло също бе такъв "свободен електрон".

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 14 окт 2011 22:29

Ще добре да дойде ;) Трябва някой да замести нашите дядовци :lol: :lol:
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Върни се в “Милан”