България-Испания-жени
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rebelheartous
- Контакти:
Re: България-Испания-жени
Трудно ще се опънем на туркините, ако се паднем с тях на полуфинала. Имат много добро първенство, а Неслихан е тяхната Ева Янева. Но едно сребро няма да ни дойде никак зле. 

Ivanov84 написа:Сравнения трудно биха се направили,но най-близкия мъжки вариант е световната лига.В евролигата участват най-добрите женски отбори от Стария континент.Нашите момичета се класираха за финала,а еквивалента при мъжете се нарича Белградdanko_sot написа:Да браво! Искам да питам тази Евролига какво представлява като турнир. В смисъл без да умаловажавам успеха на момичетата, не мисля че е някакъв кой знае какъв турнир. Но може и да греша. Някой ако знае да каже за евролигата кои участват, ко са другите три отбора и т.н. Все пак друго си е Европейско или световно
Е Иванов все пак са от континента. Все пак бразилки, кубинки, американки и други има сигурно добри. Не мисля че е нещо много голямо този успех. Той Нешич каза, че планът му е след 2-3 години да сме още по добри. Според мен този успех е закваска за по големи бъдещи успехи. Сега се каляват момичетата. Иначе с този отбор, ако и Тони Зетова играеше още щяхме да мачкаме много мощно и не само испанките
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Браво на момичетата!!! Дано утре продължим в същия дух 

Обичам да обичам !!! 

ееее тая новина е за заглавна не някаква второстепенна

ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
- rebelheartous
- Контакти:
Зарежете ги тия Тони Зетова, Гибона, не знам си коя дъртаци... Няма да живеем вечно на стари лаври! Имаме си много добри момичета, някои от тях са звезди, други не, така че да им се радваме на тях.
А успехът определено е голям, защото ако изключим Русия, Полша, Холандия и Германия, които са на Гран при, всички останали най-добри европейски играят тук.

И аз мисля че трябва да е заглавна и че изобщо трябва да се обръща малко повече внимание на женската ни гарнитура.

Честито на всички Българи! Един добър ден за Българския волейбол, за Българския спорт!