Голям пич е този вратар и според мен има голямо бъдеще в него! Според мен трябва да е титуляр в Славия, напоследък не ги следя "белите" но гледам, че и Емо Петров играе! В това момче е хляба и ще се озове в Левски или ЦСКА след някоя година, а нищо чудно и в Лудогорец.
Ето и интервюто специално за SportaBG.com
http://www.sportabg.com/drugi/top/34642 ... tzelite-mu
Интервю със Стефано Кунчев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Интервю със Стефано Кунчев
верно има много хляб в момчето. важното е, че е много земен и не е тръгнал да лети в облаците.
дано има късмет да си измъкне навреме от блатото "бг футбол".
дано има късмет да си измъкне навреме от блатото "бг футбол".
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Говорите наизуст и не сте запознати със ситуацията. Кунчев нито е показал досега, че има много хляб в него, нито е скромен и земен, защото неколкократно е глобяван заради неспазване на режим
В повечето мачове е издънвал Славия. Нямам нищо против да се озове в друг отбор, без пари го даваме

От една страна е младо момче и е нормално да прави такива грешки, ама от друга страна толкова пъти е закопавал Славия, че аз ако бях на Чичо Венци отдавна да съм го закотвил на пейката. Но явно има някаква директива, според която той трябва да играе
Явно Венци се опитва да го шитне навънка по подобие на Кирев, но ще поживеем и ще видим

Явно Венци се опитва да го шитне навънка по подобие на Кирев, но ще поживеем и ще видим
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Viktor4o_Rs написа:Говорите наизуст и не сте запознати със ситуацията. Кунчев нито е показал досега, че има много хляб в него, нито е скромен и земен, защото неколкократно е глобяван заради неспазване на режимВ повечето мачове е издънвал Славия. Нямам нищо против да се озове в друг отбор, без пари го даваме
![]()
![]()
хаха ти луд ли си ? Това момче ми направи голямо впечатление на мача срещу Черноморец в Бургас, мисля, че беше миналата година, тогава ви спаси от разгром. Няма нищо лошо да не е скромен все пак е млад ! Ако го вземем в ЦСКА ще е добре
- pesho_1913
- Контакти:
Deluxx написа:Viktor4o_Rs написа:Говорите наизуст и не сте запознати със ситуацията. Кунчев нито е показал досега, че има много хляб в него, нито е скромен и земен, защото неколкократно е глобяван заради неспазване на режимВ повечето мачове е издънвал Славия. Нямам нищо против да се озове в друг отбор, без пари го даваме
![]()
![]()
хаха ти луд ли си ? Това момче ми направи голямо впечатление на мача срещу Черноморец в Бургас, мисля, че беше миналата година, тогава ви спаси от разгром. Няма нищо лошо да не е скромен все пак е млад ! Ако го вземем в ЦСКА ще е добре
Оо, направо ви го подаряваме.
Той няма мач, в който да не направи някоя малоумна грешка. Всеки път си казваме, че е млад и неопитен, но вече 2ри сезон играе в А група + има доста изиграни мачове за младежкия национален отбор и не бих казал, че има някаква промяна. Даже е станал по-слаб.
Някой път се случва да спаси невероятно положение, а в следващата атака да му вкарат най-смешния гол...
Последна промяна от pesho_1913 на 20 окт 2011 20:21, променено общо 2 пъти.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Славист от1966
- Контакти:
Добрият вратар е равен на половин отбор! Погледнете класирането, през която и да е година! Във всички водещи отбори има най-малко поне един добър вратар. Защо ЦСКА даваше мило и драго за Мболи. Няма нужда от повече коментар!!
"В Ловеч трябва да има смъртен случай, за да свирят дузпа" Венци Стефанов
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Deluxx написа:Viktor4o_Rs написа:Говорите наизуст и не сте запознати със ситуацията. Кунчев нито е показал досега, че има много хляб в него, нито е скромен и земен, защото неколкократно е глобяван заради неспазване на режимВ повечето мачове е издънвал Славия. Нямам нищо против да се озове в друг отбор, без пари го даваме
![]()
![]()
Ами вземайте го бе

- Спартак_Пл
- Контакти:
В Славия има по-добри и по земни вратари с много повече хляб от Тефо Кунчев, като Емил Петров, Деян Вълков, Людмил Зарев, Луков а може да добавим и Николай Божов. Но за жалост, нито един от тях не е от ТРОЯН! Един голям проблем за Славия - вратаря Кунчев!!!
Не става и за Спартак Пл. 

Той Пантерата е на нивото на Кунчев, ако не и по-добърСпартак_Пл написа:В Славия има по-добри и по земни вратари с много повече хляб от Тефо Кунчев, като Емил Петров, Деян Вълков, Людмил Зарев, Луков а може да добавим и Николай Божов. Но за жалост, нито един от тях не е от ТРОЯН! Един голям проблем за Славия - вратаря Кунчев!!!Не става и за Спартак Пл.