Рафаел Бенитес - некадърен и нагъл!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Btovfan80

Рафаел Бенитес - некадърен и нагъл!

Мнениеот Btovfan80 » 14 окт 2011 10:49

Бенитес: Юнайтед има успех заради парите, не заради Фъргюсън

Бившият мениджър на Ливърпул Рафаел Бенитес заяви, че парите, с които разполага Манчестър Юнайтед, а не личността на сър Алекс Фъргюсън, са причината за успеха на клуба в последно време.

На въпрос дали качествата на шотландския спец са с основа роля при „червените дяволи” Бенитес сподели пред „Radio Merseyide”: „Не, мисля, че парите, които харчат са причината”.

„Всичко е защото имат пари. А не заради психологическите игри на сър Алекс”, добави испанският специалист.

Gong.bg

Не стига, че съсипа Ливърпул, а след това се изгаври и с Интер, а в момента, доколкото съм запознат е безработен, защото всички го разкриха що за некадърник е, ами има наглостта да коментира един от най-големите в професията!

Това ми звучи като вицът за заека и лъва:

[offtopic]Седи си заека на един камък и си мърмори нещо ядосано. По едно време покрай него минала лисицата и го пита:
-Какво правиш, Зайо Байо?
-Пиля си ноктите, ще ям лъва!
Позачудила се лисицата, пък отминала. След малко дошъл вълкът и той пита:
-Какво правиш Зайо Байо?
-Пиля си ноктите, ще ям лъва!
След това се появила мечката - същия въпрос и същия отговор. Отишли животните при лъва и му казали. Лъвът се ядосал и тръгнал да търси заека. Намерил го и изревал:
-Абе заек, к'во стаа бе?
-Ааа, нищо!? Пиля си ноктите и говоря глупости![/offtopic]
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: Рафаел Бенитес - некадърен и нагъл!

Мнениеот sMotLiO » 14 окт 2011 10:55

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zGaXABfRTyA[/youtube]

Това ми е мнението за този смешник :lol:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

urkoto

Мнениеот urkoto » 14 окт 2011 11:02

Стига с това менте Гафа Безтитлез, тоя е доказано менте и некадърник. Щом за 2 месеца сра на двугодишния труд на Моуриньо и направи отбор действащ европейски шампион да играе като селски тим, няма какво повече да се коментира. Сигурен съм, че това и аз и колегите от форума не можем да го направим за толкова малко време. Ебаси безхаберника
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 14 окт 2011 11:15

Хаххаха чак пък да е разбил Интер.Това го знае всяко хлапе ,че след Моу Интер няма скоро да направи отново ТРЕБЪЛ ! Какво е разбил Бенитес незнам.Интер е доста стар отбор с такива играчи няма да да постигнеш вече нещо.Пика им беше 2010 година със ''Специалния''.Интер случайно да не игра по-добър футбол при Леонардо,Гасперини и сега при Раниери отколкото при Бенитес ? Половината отбор му бе осакатен когато той бе начело на ''нерадзурите'' .. ;)
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 14 окт 2011 11:16

Некадърен и нагъл,обаче има КЕШ с отбор,който 15 години не беше печелил нищо голямо(титла или ШЛ),Купа на УЕФА и 2 титли на Испания с Валенсия...
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 14 окт 2011 11:28

bultras4e написа:Некадърен и нагъл,обаче има КЕШ с отбор,който 15 години не беше печелил нищо голямо(титла или ШЛ),Купа на УЕФА и 2 титли на Испания с Валенсия...

Уоу, не мога да повярвам, че ми изброяваш невероятните 4 трофея на Бенитез! :shock: След двете титли на Испания - какво направи с правото си на участие в Шампионска лига с Валенсия? И защо стои безработен, като е толкова можещ?
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 14 окт 2011 11:45

Титлите в Испания с Валенсия, са по-ценни от КЕШ с голям отбор ;)

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 14 окт 2011 11:48

JohnnieWalker написа:Титлите в Испания с Валенсия, са по-ценни от КЕШ с голям отбор ;)

Тогава Барса не бяха нищо особено, а Реал си бяха откровено посмешище ;) Ако СЕГА някой спечели титла, различен от Реал и Барса, това ще е наистина огромно постижение. А тези на Валенсия при Бенитес - титла като титла и определено не "по-ценна от КЕШ с голям отбор".

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 14 окт 2011 11:58

относно ШЛ с Ливърпул, мен ми се струва на полуфинала, че един съдия ги класира срещу Челси с несъществуващ, безумен гол...
Така че по-спокойно с великия Рафа... напълни Ливърпул с всякакви смешни футболисти, които бяха купени за не малко пари. Каквото и да реве...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 окт 2011 12:01

канарче написа:Тогава Барса не бяха нищо особено, а Реал си бяха откровено посмешище ;)

Реал на Зидан, Фиго, Роналдо и Роберто Карлош били посмешище, чувате ли форумни приятели

Върни се в “Футбол - Свят”