България-Гърция 4:0 Помните ли този мач?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
България-Гърция 4:0 Помните ли този мач?
От 19 часа започва студио по Ринг с Боримиров. Мачът беше от световното в Сащ преди 15 години. Който не го е гледал никога, задължително да гледа!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- red1man2utd
- Контакти:
Re: България-Гърция 4:0 Помните ли този мач?
Един от важните мачове след загубата от Нигерия.Заслужава си гледането,отново

red1man2utd написа:Един от важните мачове след загубата от Нигерия.Заслужава си гледането,отново![]()
![]()
Аз гледах преди 4-5 дена първия мач с Нигерия. Е баси футболът е баси нещото. Първото полувреме играхме суперяко. Движение, класа, ако щете ми вярвайте. Обаче нямахме шанс и нигериицете при първото положение ни вкараха гол. После една грешка и втори гол за Нигерия. Едва тогава нигерииците ни надиграха.
Но първото полувреме такъв футбол от бг национален отбор не съм гледал от незнам кога и това при загубата от Нигерия. Представете си в другите мачове как сме играли. Абе класа, просто като си помисля мможеше и финал да стигнем. Пак кадвам който не е гледал да гледа сега, тва си е шанс
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
А сигурно ли е, че ще пуснат целият мач на запис ? Или ще са само избрани моменти ?
Иначе, аз лично мача си го спомням много добре.....бях на 14 г. тогава и просто полудявах при нашите голове, и същевременно не вярвах какво се случва ! Ние бележехме като луди на световно първенство ! В интерес на истината , не бях особенно голям оптимист преди мача с гърците.....тайно се надявах на минимален успех.....но това което направихме........а след мача, въобще не ми пукаше какво ще направим срещу Аржентина......нали вече имахме първата си победа на световно, при това каква - 4:0 !
Иначе, аз лично мача си го спомням много добре.....бях на 14 г. тогава и просто полудявах при нашите голове, и същевременно не вярвах какво се случва ! Ние бележехме като луди на световно първенство ! В интерес на истината , не бях особенно голям оптимист преди мача с гърците.....тайно се надявах на минимален успех.....но това което направихме........а след мача, въобще не ми пукаше какво ще направим срещу Аржентина......нали вече имахме първата си победа на световно, при това каква - 4:0 !
- milen.hrisrov
- Контакти:
15 години по-късно къде сме ние,къде са гърците.Жалко,много жалко! 

Този профил вече не съществува.
баси бяхме 5 класи над тях те бяха смешни
- Lord of memories
- Контакти:
milen.hrisrov написа:15 години по-късно къде сме ние,къде са гърците.Жалко,много жалко!
Абе не са толко силни сега, имат доста късметец освен че се паднаха в смешно лесна група, след европейското предното са в спад, те не ча някога са били в подем без Европейското.
GGMU
Eми така е гърците направиха нещо уникално. За която евала! Пък ние също се представихме много добре на това световно, но Италия ни спря. Тва първото полувреме с гърците нищо особено не беще, мен ми се гледа мача с Аржентина, може и с Мексико и с Германия. 

Stoichkov 5' (pen.) 55' (pen.)
Letchkov 65'
Borimirov 90'
26 June 1994
Soldier Field, Chicago
Attendance: 63,160
Referee: Ali Bujsaim (United Arab Emirates)
Letchkov 65'
Borimirov 90'
26 June 1994
Soldier Field, Chicago
Attendance: 63,160
Referee: Ali Bujsaim (United Arab Emirates)
milen.hrisrov написа:15 години по-късно къде сме ние,къде са гърците.Жалко,много жалко!
с хора като сираков в БФС и около него добро не на чака
Върни се в “Футбол - България”