angelov написа:slavia_forever написа:Айде НАЗДРАВЕ, който, с каквато комбинация му е по стомах!![]()
![]()
Мойта комбинация цял ден ще бъдат бира, заедно с книги и учебници, че ме карат да се правя на ученик.
Наздраве!
Кой те кара бре?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
angelov написа:slavia_forever написа:Айде НАЗДРАВЕ, който, с каквато комбинация му е по стомах!![]()
![]()
Мойта комбинация цял ден ще бъдат бира, заедно с книги и учебници, че ме карат да се правя на ученик.
Наздраве!
slavia_forever написа:angelov написа:slavia_forever написа:Айде НАЗДРАВЕ, който, с каквато комбинация му е по стомах!![]()
![]()
Наздраве!
Кой те кара бре?
angelov написа:
Държавата.
За да работя работата си, трябва да се явя на изпит за специалист. И лошото е, че практическите умения ги имам, но с теорията не съм много добре.
Разбира се всичко това е за прибиране на пари. Курса за теория, на който не ходих струва 680 лева, а за да се явя на изпит още 400 и смятай.
slavia_forever написа:angelov написа:
Държавата.
За да работя работата си, трябва да се явя на изпит за специалист. И лошото е, че практическите умения ги имам, но с теорията не съм много добре.
Разбира се всичко това е за прибиране на пари. Курса за теория, на който не ходих струва 680 лева, а за да се явя на изпит още 400 и смятай.
Това курсове по какво са?
angelov написа:slavia_forever написа:angelov написа:
Държавата.
Това курсове по какво са?
За работа с хладилни агнети (фреони).
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта