Ники Михайлов е сред тримата избраници за вратар на Барса?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ники Михайлов е сред тримата избраници за вратар на Барса?
За какво ние,достатечно си имаме от школата.Да пази при баща си в националният отбор. 
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
И да го изберат и привличат, ще бъде все резерва
bubka написа:За мен е шокиращо как Шчежни е попаднал в тоя списък.Нали някой не мисли,че хилядите голове тоя сезон в кошницата на Арсенал са дело на защитата.На това келеме му ги вкарваха когато,както и откъдето и си поискаха.Ники Михайлов е много по-добър от него
бубка,
моля ти се иди на лекар да те прегледа, после погледай малко телевизия - току виж си понаучил това онова за Войчех Счезни. Той е най-добрия млад вратар. Ако не беше той, головете във вратата на Арсенал щяха да са "милиони", а не както казваш ти "хиляди". Няма смисъл да ти обяснявам колко е калпава защитата на Арсенал, но да кажеш, че Н.Михайлов е по-добър от В.Счезни ме води до мисълта, че или си тъп, или не си гледал нито 1 мач на Арсенал.
Успех на Ники Михайлов, дано отиде в Барса или Милан!
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
Viktor4o_Rs написа:Ники е много добър вратар, но да иде в близките години в отбор като Барселона или Милан според мен е несериозноПредполагам по-нататък ще го вземе някой по-силен отбор от Твенте от 5-те най-добри първенства, нещо от сорта на Тотнъм, Шалке, Лил или Валенсия (абсолютно произволно ги изреждам). Вече ако и там покаже добри игри, отиване в гранд ще е много по-лесно
Добър е,но по душа.Гола на Уелс доказа,че има място в националния,но този който тренира Илияна Раева.И ''Господари на ефира ''не могат да разчупват като него.
СПУКАНОГЪРНЕ
-
BETCHUALENG
- Контакти:
Нямам идея колко е сериозен тоя интерес, но.. по-добре да не отива.
Не за друго, млад е, по-добре да иде в не чак такъв отбор, но да играе редовно (може и оставайки в Твенте).
Трябва да продължава да се обиграва, да расте, това няма да стане като резерва, пък дори и в Барселона.
И ако не спира да върви нагоре.. има време, ще дойде момента да го търсят не за резерва, а за заместник на отказващ се вратар или дори и за титуляр.. дали в Барса, дали другаде.. Но да отиде за да бъде ИГРАЕЩ вратар.
П.П. Освен ако няма някаква идея на Валдес да се отказва (не съм чул ама знам ли..), тогава си струва да опита. Иначе по-добре да не се изхвърля и да изчака момента да ЗАИГРАЕ нависоко.
Не за друго, млад е, по-добре да иде в не чак такъв отбор, но да играе редовно (може и оставайки в Твенте).
Трябва да продължава да се обиграва, да расте, това няма да стане като резерва, пък дори и в Барселона.
И ако не спира да върви нагоре.. има време, ще дойде момента да го търсят не за резерва, а за заместник на отказващ се вратар или дори и за титуляр.. дали в Барса, дали другаде.. Но да отиде за да бъде ИГРАЕЩ вратар.
П.П. Освен ако няма някаква идея на Валдес да се отказва (не съм чул ама знам ли..), тогава си струва да опита. Иначе по-добре да не се изхвърля и да изчака момента да ЗАИГРАЕ нависоко.
[center]
[/center]
[/center]- CS -KA -KA
само успех мога да му пожелая на Ники ,синята школа си казва тежката дума
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4
А за мача на Твенте с Виляреал когато му закачиха пет брошки не ми се говори.От където я ритнаха от там влезе и пак същите стойки.Всички треньори които са го повикали са доказали,че са гъзоблизци.
СПУКАНОГЪРНЕ
-
4oko i boko
- Контакти:
Бекъма на 13 Окт 2011 18:44
Viktor4o_Rs написа:Ники е много добър вратар, но да иде в близките години в отбор като Барселона или Милан според мен е несериозноПредполагам по-нататък ще го вземе някой по-силен отбор от Твенте от 5-те най-добри първенства, нещо от сорта на Тотнъм, Шалке, Лил или Валенсия (абсолютно произволно ги изреждам). Вече ако и там покаже добри игри, отиване в гранд ще е много по-лесно
Добър е,но по душа.Гола на Уелс доказа,че има място в националния,но този който тренира Илияна Раева.И ''Господари на ефира ''не могат да разчупват като него.
а къде беше Иво Иванов там....
- Жоро Бекъма
Перуци може да стане чистач в съблекалнята на Барса. Поне ще трие праха от резервната скамейка! На такъв бездушник му пожелавам само лошото! За мен той е мишка, както и всички останали от националния отбор!
[center]
[/center]
[/center]Re: Ники Михайлов е сред тримата избраници за вратар на Барса?
Защо не започнете един път просто да мислите ? Повярвайте ми, не е толкова трудно... Ники Михайлов е страхотен вратар, може би единствено ударите от далече са му някакъв проблем иначе не се и поколебава да излиза при центрирания, а показва и страхотен рефлекс от близо. Няма абсолютно никаква вина за гола на Уелс. А за това дали ще е лошо за него да е евентуалната резерва на Валдес - не, разбира се. В Барселона резервният вратар пази изцяло за купата - от началото, до самия финал. Така миналата година Пинто пази дори срещу Реал на финала за купата на Краля.