Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Селекцията на Левски

Мнениеот Sleepwalker » 27 юни 2009 17:35

delpi написа:Sleepwalker , ако Гонзо не беше контузен нямаше да ме е яд толкова за Макриев, но при сегашното положение наистина класен централен нападател ни е изключително важен.

Още по-лошото е,че работата беше почти вързана и съответно преговори с други играчи на тоя пост не са водени!Тоест,най-вроятно нямаме друг готов вариант за класен нападател!Все пак не се купува за един ден доказан голаджия!Не знам,вече ми се реве от тия пишман парламентьори!Не вярвам различията между двете страни в преговорите да са били толкова големи,щом са я докарали почти до подписване!Все още тая някаква малка надежда за положителна развръзка в последния момент...Ако с Макриев не стане,загазили сме я яката!
Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 27 юни 2009 17:42

Sleepwalker написа:
delpi написа:Sleepwalker , ако Гонзо не беше контузен нямаше да ме е яд толкова за Макриев, но при сегашното положение наистина класен централен нападател ни е изключително важен.

Още по-лошото е,че работата беше почти вързана и съответно преговори с други играчи на тоя пост не са водени!Тоест,най-вроятно нямаме друг готов вариант за класен нападател!Все пак не се купува за един ден доказан голаджия!Не знам,вече ми се реве от тия пишман парламентьори!Не вярвам различията между двете страни в преговорите да са били толкова големи,щом са я докарали почти до подписване!Все още тая някаква малка надежда за положителна развръзка в последния момент...Ако с Макриев не стане,загазили сме я яката!

Абсолютно е така.
Има и друг момент обаче... когато много се шуми за даден трансфер, когато той стане факт обикновено играча се проваля. Особено в Левски в последните години е така. Последния пример е Жоро Христов. Пак цяло лято се коментираше този трансфер и отново защото на бай Ганьо не му се даваха пари а искаше да го открадне за без пари. Даже се стигна дотам да играе в Евротурнирите без да е присъден официално на Левски. Ако не се лъжа още се водят дела, но официално Христов стана играч на Левски някъде Ноември месец миналата година. Такива абсурди могат да станат само под ръководството на бай Ганьо и обкръжението му!!! Сега е същата работа с Макриев...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

sini bogove
Контакти:

Мнениеот sini bogove » 27 юни 2009 17:43

Видя се ясно,че тоя боклук Макриев изобщо не му дреме за Левски.Много е грешно да продължава ръководството да му се кланя и моли.НЕ ГО ИСКАМЕ ТОЯ!!!Още не е късно Батков да се опомни и да направи селекция.Жалко за всички нас дето милеем за Отбора.....И не виждам защо се продължава това залъгване ,няма почти бременна,или се купуват играчи или не!!!..Ако не да излезе някой от шефовете и да каже -ТОВА!

Болно ми е и го приемам лично,че спечелихме поредната изстрадана титла и имаме реален шанс за истински футбол по Европа,но явно на някои това не им се нрави и се задоволяват с успехи тук в България.

Дано ме опровергаят,но вместо сега да мислим за бъдещи успехи,ние гледаме дали "новите" Иса и Чипилов /уважавам ги момчетата,но им трябва още време за да са готови за Европа/дали ще паснат на Левски.

Жалко!!!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 27 юни 2009 17:48

Какво сте го задъвкали Макриев, та Макриев, май забравихте че Жоро Христов още е при нас. Миналата година представянето му беше доста непостоянно, но точно в решителния момент доказа, че на него може да се разчита. А тази година смятам, че ще разкрие напълно потенциала си.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 27 юни 2009 17:49

Е това е най-гадното - по някакъв начин взехме първенството и сега с една добра селекция имаме доста реален шанс да играем в групите на ШЛ,но понеже Борат е късоглед скъперник,пак ще о***е работата и най-много да се добутаме до квалификациите за Лига Европа!Направо ми е болно за тая ситуация.Цска вижте що играчи накупиха,представете си ако бяха на наше място,че Титан щеше да ръсне поне едни 3 млн евро за нови!А ние за поредна година си изтърваме златния шанс!На някои отбори такъв късмет се случва един път на 20 години и го използват,а на нас вече 3-4 години ни върви в жребиите и моментните обстоятелства,но все Мустака проваля всичко!!!
Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 27 юни 2009 17:52

DrAvalanche написа:Какво сте го задъвкали Макриев, та Макриев, май забравихте че Жоро Христов още е при нас. Миналата година представянето му беше доста непостоянно, но точно в решителния момент доказа, че на него може да се разчита. А тази година смятам, че ще разкрие напълно потенциала си.

Жоро още нищо не е доказал,а имаше доста време на разположение в Левски.Не отричам,че е добър играч и е левскар по душа,но за целите в момента не може да се надяваме той да разкрие потенциала си когато ни трябва.Нуждаем се от опитен и доказал се голмайстор,покрай който да вървят и по-неопитните!Не можем да натоварим цялата отговорност на плещите на Жоро все още!
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 юни 2009 17:54

За първи път в последните десетина дни националът Димитър Макриев проговори относно сагата за трансфера му в Левски. В момента националът е на почивка с президента на израелския клуб Джеки Бен Закен по родното Черноморие, заедно със своите семейства.

„На този етап трансферът ми в Левски не е факт”, каза Макриев. „Президентът ми сподели, че в клуба вече има още две оферти от Белгия и Гърция, които са по-добри за Ашдод от тази на Левски. Г-н Закен каза, че не държи да ме продава на всяка цена, защото вече е взел четири нови попълнения и мисли да гради силен отбор, който да преследва място в евротурнирите през новото първенство в Израел.”

25-годишният национал категорично отрече да е водил преговори с друг български отбор. Димитър Макриев има договор за още 3 години с Ашдод и според близки до клубния президент на израелците, продажбата му не е наложителна през този трансферен прозорец.

Май ще ядеме дървото за Макриев :!: Батков... :evil:
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 юни 2009 18:05

сега чух по Ринг ,че Стяуа иска Хичо под наем за 1 година.Нашите да не чакат ,а да им го дава веднага

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 юни 2009 18:21

ЕМИЛ написа:сега чух по Ринг ,че Стяуа иска Хичо под наем за 1 година.Нашите да не чакат ,а да им го дава веднага

Прав си,ама го кажи на Борат,че той май ще иска продажба ! Надявам се всичкия тоя шум около селекцията на Левски да се много шум за нищо и в крайна сметка нещата да се наредят както искаме ние феновете и да се порадваме на достойно представяне на Левски в ЕКТ !
Изображение

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 27 юни 2009 18:39

Ей все си мислех да изчакам но Макриев прекалява вече.Само мога да се чудя защо продадоха Жеан Карлош и изгониха Еньо Кръстовчев.
Този профил вече не съществува.

Върни се в “Архив”