Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще влезем ли в групите?
И аз смятам, че имаме шанс да пробием, но ще ни трябва и малко късмет. Аз лично ще отида на първия мач в европа и ще стискам палци да бием и в двата мача за да си вдигнем малко коефициента за да се подготвим за следващите години......
Дори живота си да прекарам в мизерия и нищета, ЛВСКАР завинаги оставам ЛЕВСКАР дори и след смъртта...
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход
Re: Приказки без край....................................
ще се получи нещо като срещу Сиони.
С наличният състав, с тази подготовка, която водите в групите на шампионска лига, не.

Re: Има ли място за Макриев в Левски?
За първи път в последните десетина дни националът Димитър Макриев проговори относно сагата за трансфера му в Левски. В момента националът е на почивка с президента на израелския клуб Джеки Бен Закен по родното Черноморие, заедно със своите семейства.
„На този етап трансферът ми в Левски не е факт”, каза Макриев. „Президентът ми сподели, че в клуба вече има още две оферти от Белгия и Гърция, които са по-добри за Ашдод от тази на Левски. Г-н Закен каза, че не държи да ме продава на всяка цена, защото вече е взел четири нови попълнения и мисли да гради силен отбор, който да преследва място в евротурнирите през новото първенство в Израел.”
25-годишният национал категорично отрече да е водил преговори с друг български отбор. Димитър Макриев има договор за още 3 години с Ашдод и според близки до клубния президент на израелците, продажбата му не е наложителна през този трансферен прозорец.
Макриев -> Левски -> Дървото => Батков -> Бесилото

PFC Litex написа:С наличният състав, с тази подготовка, която водите в групите на шампионска лига, не.
аз пък продължавам да твърдя ДА
ЕМИЛ написа:PFC Litex написа:С наличният състав, с тази подготовка, която водите в групите на шампионска лига, не.
аз пък продължавам да твърдя ДА
Дано. Аз ще се радвам, както се радвах и преди когато играхте в групите на ШЛ.
Сега гледам, че Велев пуснал отбора в двудневна почивка и всичко се е прибрало в София.
Какъв беше смисъла въобще да се качват на Боровец

Никакъв.Но какво очакваш от слаб треньор като Велев?Вместо да ги сдуха яко от тренинг той ги пуска в почивка.Познай довечера къде ще са
PFC Litex написа:ЕМИЛ написа:Познай довечера къде ще са
Не мога
по кръчми и дискотеки.Ще се леят маркови питиета и ще се хапват тежки мезета.Така е сладко е да си играч на Левски и да ти е треньор такъв "pежимлия"като Емчо
- non.mollare.mai
- Контакти:
Re: Има ли място за Макриев в Левски?
"МАКРИЕВ ПРОГОВОРИ: В АШДОД ИМА ПО-ДОБРИ ОФЕРТИ ЗА МЕН " а бе не ми тоя алчен г*з в ЛЕВСКИ ,да му с*ра ма живота тъпанар ш*бан колкото и добър да е макар че освен завършващите удари аз не видях къде е толкова добър не ми трябва в ЛЕВСКИ предпочитам хора със сърца които да се раздават на 100% като Гонзо а не като тоя нещастник ! Цачев си е перфектен Гошо Христов също трябва им само малко опит т'ва е ,и ако Асус дойде...
[rimg]http://prikachi.com/files/737084T.gif[/rimg]