Идеалната 11ка и идеалния треньор ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Идеалната 11ка и идеалния треньор ?!

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 13 окт 2011 11:23

pumpo написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
България в Бразилия 2016 ;)

В Бразилия световното е 2014-та, а във Франция европейското е 2016-та ,айде със здраве :)

П.С. само не ми е ясно как може да даваш примерен отбор за 5 години напред, след като говориш за 2016-та 8-)

не бе братле, това са мойте герои за следващите квалификации за световното. иначе верно е 2014 ;) кефат ли те като цяло
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 13 окт 2011 11:26

veles написа:ДОКАТО В БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ СЕ ПОДВИЗАВАТ ПЕРАЧИ НА МРЪСНИ ПАРИ КАТО ВЕНЦИ СТЕФАНОВ, ГРИША ГАНЧЕВ, ТИТАНИТЕ, НИКОЛАЙ ГИГОВ, ТОДОР БАТКОВ, ФУТБОЛ НЯМА ДА ИМА!!!
ПОСТАВЕНИ ДО ТЯХ ДАНЧО ЛЕЧКОВ, БОБИ МИХАЙЛОВ И ОСТАНАЛИТЕ ГЛАДНИЦИ ОТ ИЗПЪЛКОМА НИЩО АМА НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ!
ДОКАТО НЕ ЗАПОЧНАТ ДА ИГРАЯТ ИСТИНСКИ МАЧОВЕ И ДА ИМА БИТКА ПО ТЕРЕНИТЕ ФУТБОЛ И НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НЯМА ДА ИМА!!!
КЛУБНИТЕ НИ ОТБОРИ ЩЕ ОТПАДАТ ОЩЕ В ПРЕДВАРИТЕЛНИТЕ КРЪГОВЕ НА ЛИГА ЕВРОПА, ЗА ШАМНИОНСКА ЛИГА ИЗОБЩО И НЕ МОЖЕМ ДА МИСЛИМ!!!

ЗА ПОЧИНАЛИЯТ ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО!!!

+1

Всичко е безмислено,докато не се махнат всички персони,които ни загробват футбола. И да редите състави в момента и да не редите - все тая
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 окт 2011 11:48

haha написа:Ами,това е състава,ако се позамисля мога да сглобя поне още един-също толкова абсурден като този.За мен,темата до голяма степен е ненужна,защото какъвто и да ни е състава наистина скоро няма да се класираме никъде.Просто,в момента играчите ни са лекета и набедени таланти (Божинов е най-добрият пример),или пък просто некадърни.Футболистите на средноевропейско ниво които имаме вече са на години,а и не става един или двама да те класират,все пак не са Марадона.
П.п.Няма проблем за подписа ; )

Гърците също са некадърни дърводелци, но станаха европейски, защото .... ? ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 окт 2011 12:13

Вратари

Н. Михайлов; Пл. Илиев

Леви-крайни защитници

Занев; И. Иванов ( тоя за централен нестава, но мисля, че на бек-а ще е по-добре )

Централни защитници

Тунчев; В. Илиев; А. Караславов; Ал. Александров ( черномореца )

Десни-крайни защитници

Манолев; Ж. Миланов; Бодуров ( също е зле, като централен, по добре, като И. Иванов да се пробва на бек-а ) , Също може да се пробва и онова момче от Черно Море - Сашо Александров, мене лично, много ме радва, колко надъхан е във всеки мач, абе истинско куче !

Леви крила

Марто; Райков; Делев; Александров ( от Лудогорец )

Десни крила

А. Тонев; Н. Димитров; Писаров; Домовчийски; ( в клуба си играе точно на тази позиция )

Централни халфове

С. Петров; В. Гаджев; Г. Илиев; Дяков ( от Лудогорец ) ; Балджийски ( Черноморец )

Нападатели

Ив. Попов; Рангелов; Мицански; В. Божинов; Генков ....... Ми няма други ! ... :lol:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Н. Михайлов

- Манолев --------- Тунчев ------ Илиев ---------- Занев

---------------------- Дяков ------------- Гаджев ---------------

------------------------------- С. Петров ---------------------------
Ив. Попов --------------------------------------------- М. Петров
-------------------------------- Мицански --------------------------
Дарвин е в грешка !

Image Image

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 13 окт 2011 12:37

Така! Фен съм на Левски! Това го казвам за тия идиоти сред вас, които само плюят феновете и съответно футболистите на "вражеския отбор" За вас имам една дума - малоумници! Идеалния избор за треньор според мен е Любо Пенев! По няколко причини! - Човекът има присъствие и вдъхва респект! 2. Доказано умее да работи с млади играчи! 3. Неговите отбори поне се опитват да играят тактически грамотно! 3. Не го е страх да експериментира, а това е много важно, когато искаш да налагаш млади играчи - смелостта да им дадеш шанс! Веднага давам пример с Мъри, който вечно говореше за юноши, но никога не разчиташе на тях! Колкото до състава! Според мен всеки един футболист от гореспоменатите би могъл да бъде успешен национал стига с него да се работи правилно и стига в отбора да има хармония и хъс! Точно хъс е това което им липсва на "изнежените звезди" тип Благо Джизъса! И той, и Бербатката за мен не са НИКОГА ВЕЧЕ ДОБРЕ ДОШЛИ В НАЦИОНАЛНИЯ! ДА ГО Д....! И преди да се нахвърлят върху мен защитниците на Бербатов, които ще ми говорят колко бил добър и т.н. ще кажа: Да, той е най-добрия български футболист! НО...както той така и тоя смешник Благо трябва да разберат, че когато играят за националния отбор не играят за Боби Михайлов, не играят за Лечков, не играят за Наско Сираков, А ИГРАЯТ ЗА ВСИЧКИ, НА КОИТО НА ЛИЧНИТЕ КАРТИ ПИШЕ НАЦИОНАЛНОСТ - БЪЛГАРИН! Затова НИЩО НЕ ТЕ ОПРАВДАВА ДА НАПУСНЕШ! И след като веднъж си обърнал гръб на хората, ЗАСЛУЖАВАШ СЪЩОТО ОТНОШЕНИЕ ОТ ТЯХ! Нека се даде шанс на млади момчета! Да, те са слаби, защото в школите не са ги научили на нищо, но във футбола има едно нещо, което може да компенсира донякъде това - а именно безкрайно себераздаване! Нека се вземат момчета които ще изринат терена! И нека те падат като тъпани, но да се борят! Момчета като Симеон Райков, Момчил Цветанов, Георги Миланов, Каракачанов, и т.н....Ми да - нищо не са ги научили в школите и това е очевадно! Но с хъс и желание за работа и подходящ треньор биха могли ако не да се класират на световно ТО ПОНЕ ДА ЗАЩИТАВАТ МЪЖКИ българското знаме! Щото Благо, Бербо и т.н. се оказаха едни лигльовци, поне що се отнася до това да защитаваш честта на нацията!

victor__
Контакти:

Мнениеот victor__ » 13 окт 2011 13:57

Любо Пенев има един основен недостатък, който автоматично го прави неподходящ за поста - прекалено голямо самочувствие за треньор без грам успех /а, да една титла на България:)/, липса на грам самокритичност и навика да се оправдава с футболистите. Те май станаха три :(. Ако ще се прави нов национален отбор и ако ще се разчита на млади футболисти, тези негови качества и особенно последното са крайно неподходящи. Забелязваш ли че след всяка победа на Литекс, а преди това и в ЦСКА, главната причина за успеха е негова, а за всяка изпусната точка, вината е във футболстите. Сега, разбирам да си станал 10 пъти шампион, пет шест участия в ШЛ или ЛЕ, да имаш такива претенции. Но така, вчера си станал треньор, днеска вече си безгрешен, не става. Ей там да си го търпи Гриша Ганчев. Мъри е съвсем друга бира, свикнал е да работи с научен футболисти. По-добър или по-слаб е съвсем отделна тема дето няма смисъл да я начеваме, че фенщината пак ще излезе напред. Дори ако трябва и треньора да подмладим, по-добре Радуканов.
И за сравнението Бербатов-Гелосания не съм много съгласен. Първия половин България искаше да се маха. щото нищо не играел а другата половина заедно с първата после ревнаха що се бил махнал. Правилно или не, взел си е решение. Гелосания за разлика, никой не го е гонил, а просто се нацупва на решение на треньора.И към това като добавиш явната разлика във влиянието на двамата в самата игра, сам ще видиш че равенство между отказванията на двамата и дума не може да има. Иначе пак става фенщина. Остава да си и припомним един мач на национала дето футболисти на Левски го бяха пропуснали по нареждане на Сираков. Нали, дай да не отиваме в тая посока.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 окт 2011 18:40

Вие не се ли уморихте да обсъждате и дъвкате все едни и същи имена ? Перуката сега си слага Любо Пенев и следващите квалификации пак сме 5-ти, тоя път от 6 отбора ... Миланов, Младенов, Гаджев, Галчев, Галин, Калин, Малин - все едно е, всичко е изначално грешно и объркано, само имената ще са различни, просто в момента сме във зверски спад и нямаме футболисти, това е горчивата истина.
Ако Перуката назначи чуждестранен наставник с добра репутация, например Кранчар, Топмьолер или Антич, тогава и само има някакъв мъничък шанс. Със Супата, Стойчо или друг български недоказал се псевдоспециалист работата е ясна. Радуканов е може би малко по-друга бира, но е твърде млад и неопитен за да ни изкара от дъното, в което сме в момента.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 окт 2011 20:34

Viktor4o_Rs написа:Със Супата, Стойчо или друг български недоказал се псевдоспециалист работата е ясна. Радуканов е може би малко по-друга бира, но е твърде млад и неопитен за да ни изкара от дъното, в което сме в момента.

Не съм много съгласен, че с наш специалист няма да стане нищо ...
Ще посоча Стефан Грозданов, който с "Орлетата" от Пирин, които имаха средна възраст 21-22 години ошамари яко всички водещи наши тимове преди 2 години.
Значи, явно може да работи с млади момчета и да постига резултати !
Освен това, всички отбори, които е водил се отличаваха с това, че имаха стил и изключително стегната тактическа дисциплина ...
За мен "Бай" Гроздан в създалата се ситуация е най-правилният избор за национален селекционер !
Особено, при все, че явно ще трябва да се гради нов отбор за следващите квалификации.
Както споменах, тъкмо работа за Грозданов ... ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 13 окт 2011 20:57

Трябва да се назначи някой, който няма да им търпи гевезалъците. Дойте Матеус ама той хал-хабер си няма какво е положението в националния, какви са играчите, какви са ФЕНОВЕТЕ. Трябва да е български треньор с опит, който да кара играчите да се чувстват респектирани от него. Може би Стойчо Младенов, Пламен Марков или Стефан Грозданов. ;)

Върни се в “Национален отбор”