А аз се надявам Мечката пак да размаже мечетата
България-Русия- всички коментари тук!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България-Русия- всички коментари тук!!!
[.Надявам се лъвът пак да надвие мечката
[/quote]

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:[.Надявам се лъвът пак да надвие мечката
в момента Руснаците са в нокаут така че невиждам толко какво могат да покажат утре само напред Юнаци искаме нова победа равна на 3 точки и крайните 27 щте са на лице а Руснаците щте останат с 21 както и Кубинците защтото в Варна няма как да не бият 15 годишни аиде стига вече там им бяхме взели 1вия мач но злощтастен 2 ри геим който им го подарихме иначе наи вероятно мача щте ше да заварши 3:0 за нас но все пак казах ви най важния за нас мач е утре
palop написа:в момента Руснаците са в нокаут така че невиждам толко какво могат да покажат утре само напред Юнаци искаме нова победа равна на 3 точки и крайните 27 щте са на лице а Руснаците щте останат с 21 както и Кубинците защтото в Варна няма как да не бият 15 годишни аиде стига вече там им бяхме взели 1вия мач но злощтастен 2 ри геим който им го подарихме иначе наи вероятно мача щте ше да заварши 3:0 за нас но все пак казах ви най важния за нас мач е утре
Да не всдигаме летвата и да не се класираме за финала в лигата, по важно е да се обиграем и на европейското ако сме в тройката ще бъда щастлив
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
flyingHigh
- Контакти:
palop написа:в момента Руснаците са в нокаут така че невиждам толко какво могат да покажат утре само напред Юнаци искаме нова победа равна на 3 точки и крайните 27 щте са на лице а Руснаците щте останат с 21 както и Кубинците защтото в Варна няма как да не бият 15 годишни аиде стига вече там им бяхме взели 1вия мач но злощтастен 2 ри геим който им го подарихме иначе наи вероятно мача щте ше да заварши 3:0 за нас но все пак казах ви най важния за нас мач е утре
Точно затова, заради тази наша победа, утре руснаците ще излязат на кръв. Надявам се обаче, че пък нашите ще са с приповдигнато самочувствие и настроение и ще могат да измъкнат още една победа.
- unist_gp
- Контакти:
аз още преди седмица бях сигурен,че ще бием русия. просто те са по-големи сакатлъци от нас, и те имат някакъв набеден за специалист тренер от италия. нашите показаха по-здрава психика. успех и утре! очаквам,че япония може да бие куба. всъщност кубинците имат много силен отбор.
ние не вдигаме летвата този отбор се гради няколко години така че няма алтернатива след особено тази победа днес да не се гони и утре и преследване на 1вото място в групата коет нее невазможно пак казвам след една победа и утре
да ти кажа честно и аз тайно се надявам утре Японците да измакнат нещто от Куба поне 2 геима и загуба от 1 точка на Кубинците нее невазможно
palop написа:ние не вдигаме летвата този отбор се гради няколко години така че няма алтернатива след особено тази победа днес да не се гони и утре и преследване на 1вото място в групата коет нее невазможно пак казвам след една победа и утре
Този отбор тепърва почва да се гради. Няма го онзи тим на Стоев вече, който не беше лош, но все си мисля, че вътре в отбора е имало някакви интрижки. И книгата на Стоев го доказва
Браво на момчетата ..не е важно класиране за Файнъл Фор ...а да се вижда този отборен дух ..2-рият мач с Япония ми се ревеше като ги гледах как играят като разбита команда.Да изградим играта и Европейското е целта.
ЛЕВСКАР до гроб!